منابع چند کتاب
-
سلام پایه ی یازدهم تجربی هستم
میخوام برای فیزیک-ادبیات-عربی-شیمی کتاب بگیرم که هم تست با پاسخنامه باشه و هم درسنامه داشته باشه
از بین انتشارات گاج-خیلی سبز-نشر الگو-مهر و ماه کدومشون برای این دروس بهتر هست و البته می خوام جامع باشه و سه پایه رو در بر بگیره.
خیلی هم حجیم نباشه تا بتونم تمومش کنم چون مبتکران گرفتم خیلی حجیم هست.
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا دوازدهم همیار -
میخوام برای فیزیک-ادبیات-عربی-شیمی کتاب بگیرم که هم تست با پاسخنامه باشه و هم درسنامه داشته باشه
از بین انتشارات گاج-خیلی سبز-نشر الگو-مهر و ماه کدومشون برای این دروس بهتر هست و البته می خوام جامع باشه و سه پایه رو در بر بگیره.
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا دوازدهم همیارمینا میناب سلام پیشنهاد من
شیمی مهرماه ( امتحان کردم واقعا مفهوم را جا میندازه قبل از کتابهای دیگر امتحانش کنید)
عربی مهر و ماه یا آبی کانون
ادبیات موضوعی بگیرید بهتره -
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا دوازدهم همیارمینا میناب سلام پیشنهاد من
شیمی مهرماه ( امتحان کردم واقعا مفهوم را جا میندازه قبل از کتابهای دیگر امتحانش کنید)
ادبیات موضوعی بگیرید بهتره -
مینا میناب سلام پیشنهاد من
ادبیات موضوعی بگیرید بهترهz Gheibi سلام ممنون ببخشید برای ادبیات گفتید موضوعی کدوم انتشارات این شکلی طبقه بندی کرده?
-
z Gheibi سلام ممنون ببخشید برای ادبیات گفتید موضوعی کدوم انتشارات این شکلی طبقه بندی کرده?
مینا میناب خواهش میکنم
نشر الگو و نشر دریافت (مخصوصا کتاب تناسب مفهومی که برای قرابت هست) را اطلاع دارم که شنیدم نسبتا کیفیت خوبی دارن
خیلی سبز هم از آرایه اش تعریف شنیدم
اکثر انتشارات ها موضوعی دارن مثلا لقمه مهرماه جیبی خیلی سبز میکرو طلایی گاج اما از کیفیت شون خبر ندارم