رخ داد برکت 1 : خنداندن مادر یا پدر
-
sohrab
از من میپرسین میگم هیچ چیز به اندازهی اینکه یه روز کارای خونه رو ما انجام بدیم مامانا رو خوشحال نمیکنه
ولی فک نکنم اقا یون با این کار موافقت کننمارال در رخ داد برکت 1 : خنداندن مادر یا پدر گفته است:
sohrab
از من میپرسین میگم هیچ چیز به اندازهی اینکه یه روز کارای خونه رو ما انجام بدیم مامانا رو خوشحال نمیکنه
ولی فک نکنم اقا یون با این کار موافقت کننمی تونیم این رو برای هفته ی بعد بذاریم
کلی کار هست و کلی هفته تا کنکور -
مارال در رخ داد برکت 1 : خنداندن مادر یا پدر گفته است:
sohrab
کلی کار هست و کلی هفته تا کنکورsohrab در رخ داد برکت 1 : خنداندن مادر یا پدر گفته است:
sohrab
کلی کار هست و کلی هفته تا کنکوربا یه روز خونه کار کردن کسی از رتبه 1 به 3 تبدیل نمیشه
تنوع خوبیم هس
ولی فک نکنم اقا یون شرکت کنن :| -
sohrab در رخ داد برکت 1 : خنداندن مادر یا پدر گفته است:
sohrab
کلی کار هست و کلی هفته تا کنکوربا یه روز خونه کار کردن کسی از رتبه 1 به 3 تبدیل نمیشه
تنوع خوبیم هس
ولی فک نکنم اقا یون شرکت کنن :|مارال شرکت شرکت می کنند، حالا صبر کنید این رخداد اول بگذره بعد برای رخ داد بعدی تاپیک بزنید و نظر همه رو بپرسید.
کار کردن برای رضای دل مادر خیلی هم خوبه، به شخصه انجامش میدم هر کسی هم که اینجا هست انجام میده، مطمئن هستم آلایی ها اینقدر معرفت دارند که به مادر خودشون کمک کنند
-
گاهی وقتا مرور خاطرات می تونه لبخندو رو صورت پدر مادرا بنشونه
من امروز وقتی با خانواده نشسته بودم و گپ میزدم گریزی زدم به دوران نوجوانی و یه اتفاق رو بازگویی کردم
کلی خندیدم بعدش مامانم یه چیزی گفت من یه چیزی سریع اومد تو ذهنم گفتم خیلی خندیدیم
امروز یعنی 31 دسامبر
همیشه بخندین و شادی تو زندگیتون جاری باشه
دیگه برم بخوابم که صبح باید زود بیدار بشم -
انجام شد
-
سلااااام
صبح همگی بخیر
تاپیک خوووووبیه... عالیه
اتفاقا الان داشتم خوابی که دیشب دیدمو واسه مامان تعریف میکردم میخندید...معمولا چون خواب هام چرت و پرتن وکلی اتفاقای مسخره توش میفته وقتی تعریف میکنم میخنده ... ولی انصافا ایندفعه چرت و پرت نبود من مطمئنم اگه در زمان حضرت یوسف زندگی میکردم این خواب تعبیر داشت
بابا رو هم وقتی برگشت خواهم خندانیدخدا همه پدر مادرا رو حفظ کنه و همیشه سالم و شاد و خندون باشن
-
همیشه در حال خندوندنشون هستم
میگن تو بری دانشگاه افسردگی میگیریم
الانم مهمون داریم وگرنه میرفتم از اتاق بیرون یه کم دل مامانم شاد شه
درباره کار خونه هم که دوستان پیشنهاد دادند ، واقعا ایده خوبیه
یک روز کاملااا کار خونه رو به عهده بگیرید متوجه میشید که مادرا چقدر بی ادعا و بی منت این همه زحمت میکشن
من یک هفته کار های خونه رو انجام دادم واقعا متوجه زحمات پنهان مامانم شدم -
سلام، ایده خوبیه:)
-
من اگر پیششون باشم سعی میکنم بخندونمشون
حتی الان که خیلیا هدفشون فقط قبولی تو دانشگاه تاپ و ی رشته ی پزشکی خوبه
من اول هدفم شاد کردن دل مامان بابامه و ی خنده حتی چند ثانیه ای بیاد روی لباشون
چون میدونم الان زندگیشون و امیدشون فقط به منه
مطمعنم به هدفم میررسم -
چه جالب ! من الان دیدم این تاپیکو
من ناخواسته دیروز یه کاری کردم(رفع ابهام : یه کاریو فراموش کردم انجام بدم,نمیشه گفت)
هر وقت من و مامانم همدیگرو میبینیم غش میکنیم از خنده
واسه خندوندن پدر هم برنامه دارم
البته همش به کارای من میخندن
مخصوصا پدرم -
انجام شد
-
%(#050087)[اکثـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر روزا انـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــجام میشه]
*%(#079128)[ولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی باز] %(#ff037d)[امــــــــــــــــــــــــــــــــــروزم انـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــجام شدددددددد] -
سلام مثل همیشه این
بار بخاطر طرح برکت مادرم رو شاد کردم و اونم خندید -
سلام من تازه این سایت پیدا کردم برای دومین بار میخوام کنکور بدم سال قبل موقع کنکورهمه چیز بهم ریخت دوباره میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چطوری؟؟؟؟میش کمک کنین لطفا
-
سلام من تازه این سایت پیدا کردم برای دومین بار میخوام کنکور بدم سال قبل موقع کنکورهمه چیز بهم ریخت دوباره میخوام شروع کنم ولی نمیدونم چطوری؟؟؟؟میش کمک کنین لطفا
pari.77 در رخ داد برکت 1 : خنداندن مادر یا پدر گفته است:
سلام، دوست عزیز میتونید از تاپیک تودلی استفاده کنید و سوالتون رو اونجا مطرح کنید یا یه تاپیک دیگه ای ایجاد کنید. قطعا جواب خواهید گرفت.
آدرس تاپیک تو دلی: http://forum.alaatv.com/topic/882/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون/39047