تقسیم سیتوپلاسم گیاهان
-
سلام
محتویات ریزکیسه ها و غشای آنها،به ترتیب دیواره و غشای پلاسمایی را می سازد
منظورش از پلاسمایی بودن چیه؟ -
سلام
منظورش از پلاسمایی بودن چیه؟ -
-
سلام
منظورش از پلاسمایی بودن چیه؟@mr-fantastic پلاسما یه حالت نیمه جامد-نیمه مایعه!!! چون جنس غشا ی سلول هم حالت سیال و روان داره و نه کاملا مایع است و نه کاملا سفت و غیرمتحرک پس بهش میگن غشای پلاسمایی!
-
@mr-fantastic پلاسما یه حالت نیمه جامد-نیمه مایعه!!! چون جنس غشا ی سلول هم حالت سیال و روان داره و نه کاملا مایع است و نه کاملا سفت و غیرمتحرک پس بهش میگن غشای پلاسمایی!
MohsenTaheri در تقسیم سیتوپلاسم گیاهان گفته است:
@mr-fantastic پلاسما یه حالت نیمه جامد-نیمه مایعه!!! چون جنس غشا ی سلول هم حالت سیال و روان داره و نه کاملا مایع است و نه کاملا سفت و غیرمتحرک پس بهش میگن غشای پلاسمایی!
چه نکته ی جالبی
مرسی -
MohsenTaheri پلاسما حالت چهارم ماده مدنظرتونه؟ آخه چه جوری بین مایع و جامد هست ؟!
-
MohsenTaheri پلاسما حالت چهارم ماده مدنظرتونه؟ آخه چه جوری بین مایع و جامد هست ؟!
z Gheibi در تقسیم سیتوپلاسم گیاهان گفته است:
من چون غشا باردار بود در دو سمت گفتم+ حالت سیال بودنش..
ولی پلاسم کلا به معنی سلول هستش اگه اشتباه نکنم!! مثلا آندوپلاسم یعنی توی سلول و شبکه آندوپلاسمی یعنی شبکه ای که توی سلوله...
-
z Gheibi در تقسیم سیتوپلاسم گیاهان گفته است:
من چون غشا باردار بود در دو سمت گفتم+ حالت سیال بودنش..
ولی پلاسم کلا به معنی سلول هستش اگه اشتباه نکنم!! مثلا آندوپلاسم یعنی توی سلول و شبکه آندوپلاسمی یعنی شبکه ای که توی سلوله...
MohsenTaheri متاسفانه طبق تحقیقات من اشتباه میکنید
اون پلاسمایی که باردار هست ، حالتی که یک گاز اونقدر انرژی دریافت کرده که الکترون ها از شدت انرژی از لایه های خودشون خارج شدن و ذره باردار شده ، مثل آتش ،کجای غشا پلاسمایی است؟
اون باردار بودن پلاسما از الکترون هاشه ،این باردار بودن ،غشا از یون های Na. K
سیت یعنی سلول و پلاسم هم تا اونجایی که من متوجه شدم یعنی اون قسمتی از مایع محیط داخلی که داخل سلول هست -
MohsenTaheri متاسفانه طبق تحقیقات من اشتباه میکنید
اون پلاسمایی که باردار هست ، حالتی که یک گاز اونقدر انرژی دریافت کرده که الکترون ها از شدت انرژی از لایه های خودشون خارج شدن و ذره باردار شده ، مثل آتش ،کجای غشا پلاسمایی است؟
اون باردار بودن پلاسما از الکترون هاشه ،این باردار بودن ،غشا از یون های Na. K
سیت یعنی سلول و پلاسم هم تا اونجایی که من متوجه شدم یعنی اون قسمتی از مایع محیط داخلی که داخل سلول هستz Gheibi بله. بنده میدونم پلاسما چیه!!
خوب نگاه نکردید لغت نامه رو...
سلولهای جانوری 2 بخش دارن: پروتوپلاسم+غشایی که اونو دربر می گیره..به این غشا که در برمیگیره پلاسما(پروتوپلاسم) میگن غشای پلاسمایی!
-
z Gheibi بله. بنده میدونم پلاسما چیه!!
خوب نگاه نکردید لغت نامه رو...
سلولهای جانوری 2 بخش دارن: پروتوپلاسم+غشایی که اونو دربر می گیره..به این غشا که در برمیگیره پلاسما(پروتوپلاسم) میگن غشای پلاسمایی!
MohsenTaheri دلایل تون منو به این سمت سوق داد، من پرسیدم پلاسما حالت چهارم ،شما
فرمودیدچون غشا باردار بود گفتم
خودمم خیلی تعجب کردم ولی از اونجایی که همه چیز ممکنه کامل توضیح دادمخیلی ممنونم از توضیح آخرتون