سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشاوره
-
mehdi_zangane سلام . پس من مشاوره میخوام
-
@minaaaaa سلام من سوالتون رو دیدم ببینید با توجه به شرایطی که دارید وزمان الان.اولا باید بدونید زحمت وسختی زیادی دارید پس بهتره با دید منطقی نگاه کنید. منطق میگه شما باید استارت بزنید :).ممکنه تا چند ماه نتیجه جالبی نگیرید ولی اگه تلاشتونو ادامه بدید قطعا موفق میشید. ولی دید احساسی که الان بیشتر غلبه داره بهتون هیجان میده یه انرژی خفن ولی تا میخواید شروع کنید سر در گم میشید.سر همین با اینکه انگیزتون از 99 درصد افراد بیشتره ولی یحتمل شروع نمیشه تو این شرایط. پس یه نفس عمیق بکشید ! آرامشتون رو حفظ کنید.با توکل بخدا قدم بردارید. کتابای درسیو اول تهیه کنید مهم ترین منبعتون هست.بعد با کمک فیلم های آلا درس و تمرین کنید.کم کم شروع کنید به تست زدن. یادتون باشه توقع از خودتون نداشته باشید. ولی تو هر شرایطی که هستید اگه به هدفتون اعتقاد دارید که واقعا چیزیه که میخواید پس تمام تلاشتون رو براش کنید جوری که خودتون افتخار کنید به تلاشتون، این موقع است که انگیزه ای که بوجود میاد خیلی کمک کننده است. و اینکه بدونید تنها نیستید اینجا آدمای زیادی هستند که کمکتون کنن و آلا رو دارید. موفق باشد
-
mehdi_zangane یک دنیا ممنونم .نه واقعامشاورید دقیق تفسیر کردید حالات منو .انگیزه شد
-
@minaaaaa خواهش میکنم.موفق باشید.که تلاش کنید قطعا خواهید شد.
-
mehdi_zangane در مشاوره گفته است:
@minaaaaa خواهش میکنم.موفق باشید.که تلاش کنید قطعا خواهید شد.
سلام.
ببخشید میپرم وسط حرفاتون
من عمومی ها رو خیلی کم کار کردم.از الام بخونم میرسونم؟چطوری بودجه بندی کنم عمومی ها رو؟ -
چندین بار خاستم شروع کنم ولی نمی دونم چطور تقسیم بندی کنم.از بچه های اینجا هم کمک کردن ولی از عمومی ها خیلی میترسم.
-
Tara سلام.وسطی وجود نداره پس نگران نباشید برای عمومی ها زمان 3 ماه هم کفایت میکنه ولی هرچه زودتر شروع کنید بهتره و کاملا مرتب و با برنامه باید جلو برید. مثال یه روند منطقی رو براتون میگم.برای ادبیات بایستی موضوعی بخونید روزی مثلا 1 ساعت. یه مقدار قرابت یه مقدار آرایه و ... این تداوم باعث میشه واقعا یه نتیجه عالی بگیرید.حالا با توجه به سطحتون ممکنه زمانش از یه ساعت کم و زیاد بشه یا مثلا یه مبحثو بیشتر از بقیه بخونید ولی حواستون باشه این روش طولانیه مثلا آزمون 2 هفته دیگه انتظار نتیجه نداشته باشید ازش. ولی با صبر ادامه بدید قطعا بعد 3 ماه معجزه میکنه. کلا هدفم ازسن مثال اینه که شما عمومی رو باید آهسته وپیوسته بخونید. برا زبان مثلا روزی یه ریدنگ و کلوز بزنید.قواعد ولغات هم کم کم کنارشون. دین و زندگی کلا 40 و خورده ای درسه 2 روز یه بار یه درسو بخوند بعد 3 درس 1 روز مرورشون کنید.فک کنم اینم 1 ساعت در روز کفایت کنه و عربی هم همینطور هر روز ،اگر این کارارو کنید قطعا یه نتیجه فوق العاده تو عمومی میگیرید . ولی یادتون باشه پیوسته باید بخونید. برای ادبیات یادتون نره موضوعی بخونید. از فیلم های آلا هم میتونید خیلی خوب استفاده کنید. مثا من از فیلمای جمع بندی زبان استفاده میکنم با عربی آقای ناصح زاده و دین و زندگی آقای رنجبرزاده. در کل امیدوارم موفق باشید.
-
mehdi_zangane در مشاوره گفته است:
Tara سلام.وسطی وجود نداره پس نگران نباشید برای عمومی ها زمان 3 ماه هم کفایت میکنه ولی هرچه زودتر شروع کنید بهتره و کاملا مرتب و با برنامه باید جلو برید. مثال یه روند منطقی رو براتون میگم.برای ادبیات بایستی موضوعی بخونید روزی مثلا 1 ساعت. یه مقدار قرابت یه مقدار آرایه و ... این تداوم باعث میشه واقعا یه نتیجه عالی بگیرید.حالا با توجه به سطحتون ممکنه زمانش از یه ساعت کم و زیاد بشه یا مثلا یه مبحثو بیشتر از بقیه بخونید ولی حواستون باشه این روش طولانیه مثلا آزمون 2 هفته دیگه انتظار نتیجه نداشته باشید ازش. ولی با صبر ادامه بدید قطعا بعد 3 ماه معجزه میکنه. کلا هدفم ازسن مثال اینه که شما عمومی رو باید آهسته وپیوسته بخونید. برا زبان مثلا روزی یه ریدنگ و کلوز بزنید.قواعد ولغات هم کم کم کنارشون. دین و زندگی کلا 40 و خورده ای درسه 2 روز یه بار یه درسو بخوند بعد 3 درس 1 روز مرورشون کنید.فک کنم اینم 1 ساعت در روز کفایت کنه و عربی هم همینطور هر روز ،اگر این کارارو کنید قطعا یه نتیجه فوق العاده تو عمومی میگیرید . ولی یادتون باشه پیوسته باید بخونید. برای ادبیات یادتون نره موضوعی بخونید. از فیلم های آلا هم میتونید خیلی خوب استفاده کنید. مثا من از فیلمای جمع بندی زبان استفاده میکنم با عربی آقای ناصح زاده و دین و زندگی آقای رنجبرزاده. در کل امیدوارم موفق باشید.
دستتون درد نکنه.خیلی ممنونم.
دیگه واقعا شروع می کنم -
سلام چطوری میتونیم همیشه دسترسی داشته باشیم تا سوال بپرسیم ازتون؟؟
-
دکترمحمدامین سلام میشه یه تاپیک راه انداخت برای این موضوع که اونجا منسجم تر باشه.یا میشه از طریق تماس باشه که اینو باید یه تایمی تو روز براش در نظر بگیرم اگر زمان اجازه بده قطعا در خدمت بچه های عزیز آلا هستم. ولی همه اینا در صورتیه که مغایرتی با آلا و اهدافش نداشته باشه.که اگه بتونم سر فرصت با دوستان آلایی صحبت میکنم حتما راجع به این موضوع.
-
mehdi_zangane سلام تماس تلفنی نمیشه / تو آلاء ارتباطات فقط از طریق انجمن آلاء هست
ممنون از لطف شما -
mina74 مینا خانم بهتون بر نخوره می دونم قصد تبلیغ ندارید ولی من مجبور شدم پست هایی که در مورد ... بود رو حذف کنم چون قوانین برای همه یکسانه حتی برای اعضای قدیمی و فعال آلاء
تعداد پست هایی که حذف کردم زیاد بود، دفعه ی بعد مجبور می شم بزنم تموم پست های شما تو کل انجمن پاک بشه چون واقعا وقت ندارم این همه کلیک کنم
-
mehdi_zangane
سلام
من الان دیدم نظرتون رو
من واقعا مشکل خیلی حاد ندارم تنها دغدغه ام هم درسمه ولی اکثرا شروع به درس خوندن که میکنم زود حوصله ام سر میره
مثلا امروز یه تایم 2 ساعته رو خیلی خوب شروع کردم و خوندم ولی بعد اون دوباره انگیزه مو از دست دادم
دانش آموز ضعیفی هم نیستم ولی تا الانم با برنامه کانون نتونستم خوب پیش برم و کلا سردرگمم !
الانم که امتحانات مدرسه و آزمونای کانونو کلا نمیدونم چیکار کنم ! -
nastaran78 سلام.ببینید باید برای خودتون برنامه ریزی و هدف ریز بذارید.یعنی مثلا هدف نهایی شما پزشکی دانشگاه تهران هستش ولی خب این هدف که 1 روزه یا 2 ساعته نمیشه بهش رسید پس باید اهداف کوچیکتر و مرحله به مرحله براخودتون بذارید.مثلا من از کرج میخوام برم مشهد 1 دقیقه ای که نمیرسم وسطش ده تا شهر هدف میذارم ولی مقصد نهایی من مشهده.حالا شما موقع درس خوندن هدف بذار مثلا تا آخر این تایم مطالعه ام 10 صفحه زیست میخونم.منطقی هم هدف گذاری کنید.بعد وقتی به این چیزای کوچیک میرسید خودش میشه انگیزه برای ادامه راه.اگه هدف ریز نباشه مثل این میمونه بهتون بگن شما توی بیابون راه برو بالاخره به هدفت میرسی و اون بیابون هیچ تابلویی برا فاصله اتون تا مقصد نداره.این تابلو هارو برا خودتون ایجاد کنید.موفق باشید.
-
mehdi_zangane
بعله درست میگید ممنون
امیدوارم بتونم به خودم روحیه و انگیزه کافی رو بدم -
mehdi_zangane سلام میشه کمی در مورد موضوعی خوندن توضیح بدید ؟
-
سلام مثلا توی ادبیات .5 تا زیر بخش داره : قرابت معنایی،املا و واژگان،آرایه های ادبی، تاریخ ادبیات و زبان فارسی هستش.یعنی بجای اینکه شروع کنید از رو کتاب ادبیات درس به درس همه ی مطالبشون بخونید.درس به درس لغتشون رو بخونید.یا تاریخ ادبیات.اینطوری ذهنتون با چندتا مطلب روبرو نمیشه.تمرکز میکنید رو یه مطلب خاص.برای خوندنش هم برنامه بریزید هر روز مثلا 1 ساعت ادبیات بخونید.و مثلا توی اون 1 ساعت یه مقدار آرایه بخونید و یه مقدار
قرابت
امیدوارم رسونده باشم مطلبو .ابهامی بود بپرسید