فصل 6 یازدهم
-
سلام دوستان
یه سوال داشتم درباره فصل 6 یازدهم
سوالم اینه:تو مرحله های تقسیم میتوز .بخش انافاز به بعد به قول اقای موقاری عزیز شناس نامه سلول چطوری تغییر میکنه
برای مثال یه دونه سلول با2n=20رو در نظر بگیرید
ممنون میشم جواب بدید -
سلام دوستان
یه سوال داشتم درباره فصل 6 یازدهم
سوالم اینه:تو مرحله های تقسیم میتوز .بخش انافاز به بعد به قول اقای موقاری عزیز شناس نامه سلول چطوری تغییر میکنه
برای مثال یه دونه سلول با2n=20رو در نظر بگیرید
ممنون میشم جواب بدیدsina ghafouri سلام
۲n = 20 خیلی زیاد بود ۲n = 6 رابراتون کشیدم، چه چیزی دیگه میخواهید بدونید؟ دیگه چی را باید براتون توضیح بدم؟

-
-
sina ghafouri سلام
۲n = 20 خیلی زیاد بود ۲n = 6 رابراتون کشیدم، چه چیزی دیگه میخواهید بدونید؟ دیگه چی را باید براتون توضیح بدم؟

بسیار مچکرم از شما
این سوال هم دارم.یعنی درواقع برام جور در نمیاد که چرا در مرحله بعد از انافاز تعداد DNAو رشته پلی نکلوتیدی تغییر نمی کنه:crying_face: -
بسیار مچکرم از شما
این سوال هم دارم.یعنی درواقع برام جور در نمیاد که چرا در مرحله بعد از انافاز تعداد DNAو رشته پلی نکلوتیدی تغییر نمی کنه:crying_face:sina ghafouri خواهش میکنم
دنا و رشته های پلی نوکلئوتیدی در مرحله همانند سازی دوبرابر میشن ( اگر یازدهمی هستید توی دوازدهم میخونید)
دیگه موردی هست؟ -
sina ghafouri خواهش میکنم
دنا و رشته های پلی نوکلئوتیدی در مرحله همانند سازی دوبرابر میشن ( اگر یازدهمی هستید توی دوازدهم میخونید)
دیگه موردی هست؟بسیار مچکم از لطف تون
ممنون -
بسیار مچکم از لطف تون
ممنونsina ghafouri خواهش میکنم موفق باشید
-
سلام این جمله چرا درسته ؟؟؟
گیاهی که در سطح برگ های خود دارای دیواره سیلیسی شده است می تواند آندوسپرم 9nبه وجود بیاورد