با سلام
من چند تا سوال داشتم :
۱) توی مبحث چرخه کربس ؛ توی این چرخه +NAD و FAD حامل الکترون هستند
یا +NADH + H و FADH۲ ... ؟
یکم قاطی کردم
توی شکل مراحل گلیکولیز کنار +NAD نوشتم حامل الکترون ( طبق تدریس و توضیحات ) اما الان توی چرخه کربس توی کتاب نوشته : ( NADH و FADH۲ حامل الکترون اند. )
میخوام بدونم من اشتباه نوشتم توی شکل مراحل گلیکولیز یا باهم متفاوت اند ؟!
۲) ما چون توی فضای درونی میتوکندری دنا حلقوی و ریبوزوم داریم پس فرایندهای همانندسازی ، رونویسی ، ترجمه و تنظیم بیان ژن رو هم داریم...پس عملکرد آنزیم های اونا یعنی دنابسپاراز و رنابسپاراز رو هم داریم
تا اینجا درست
اما مگه فعالیت هیکاز رو هم نداریم ؟
آخه آقای موقاری بهش اشاره نکردند اصلا
۳) توی پاراگراف دوم بحث تنظیم تنفس یاخته ای .. خط اول نوشته : ( یاخته های بدن ما به طور معمول از گلوکز و ذخیره قندی در کبد برای تامین انرژی استفاده میکنند. ) ~~> اینجا منظورش از ذخیره قندی در کبد گلیکوژن هست ؟
@تجربیا
با ذکر دلیل خود را در آغوش آزمون فردا قرار دهید (یا ایها الذین آمنوا به کاظم قلمچی..)
درستی یا نادرستی عبارات زیر را درباره راکیزه در یاخته های یوکاریوتی مشخص کنید.
17. فقط به طور مستقل از چرخه یاخته ای تقسیم می شود.
18. فقط در فضای بین دو غشای خود، پروتئین سازی می کند.
19. فقط یک جایگاه برای آغاز همانندسازی در آن وجود دارد.
20. غشای درونی نسبت به غشای بیرونی، فسفولیپید بیشتری دارد.
@تجربیا
با ذکر دلیل خود را سر کیف بیاورید ...(سر کیفی عزیز؟؟)😂
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با تکمیل جمله زیر مشخص کنید.
«در فرایند قند كافت، همه ترکیبات ............ .»
13. بدون فسفات در مراحل بعدی تجزیه گلوکز، تعدادی از کربنهای خود را از دست میدهند
14. دوفسفاته فاقد گروه فسفات بر روی کربن هایی هستند که با دو کربن مجاور پیوند اشتراکی دارند.
15. بدون فسفات بلافاصله منجر به گرفتن الکترون و پروتون توسط +NAD خواهند شد
16. دوفسفاته مستقیما منجر به ساخت ATP در سطح پیش ماده خواهند شد
@تجربیا
با ذکر دلیل به نفس تنبل مغز ، نه بگویید ...(جملات انگیزشی 😂😎)
1.در تنفس یاخته ای در انسان، قطعاً ضمن تجزیه گلوکز، تعدادی مولکول دارای انرژی ساخته می شود.
2.در تنفس یاخته ای در انسان، قطعاً با جذب پروتون توسط یونهای اکسید، مولکول آب تولید میشود.
3.در تنفس یاخته ای در انسان، قطعاً تولید نوعی ماده واکنش دهنده با آب، منجر به تغییر آرایش زیر واحدهای پروتئینی می شود.
4.با کاهش شدید اکسیژن رسانی به سلول های ماهیچه توأم، افزایش دفع یون های بی کربنات از طریق کلیه ها ممکن نیست.
@تجربیا
با ذکر دلیل در گزاره شناسی روح بنده را شاد کنید...😂😎😍
5.با کاهش شدید اکسیژن رسانی به سلول های ماهیچه توأم، انتقال الکترون به ترکیب دوکربنه جهت بازسازی +NAD ممکن نیست.
6.در یاخته هایی از بدن انسان که منجر به حرکت استخوان های بدن می شوند، پذیرنده نهایی الکترونهای حاصل از اکسایش مولکول های NADH، قطعا نوعی ماده آلی است.
7.در یاخته هایی از بدن انسان که در دفاع عليه عوامل بیگانه نقش دارند پذیرنده نهایی الکترونهای حاصل از اکسایش مولکول های NADH، قطعا نوعی ماده غیر آلی است.
8.در یوکاریوت ها، ساخته شدن ATP به روش اکسایشی همانند ساخته شدن ATP در سطح پیش ماده قطعاً در آنزیمی که حداقل یک جایگاه برداشت فسفات داشته باشد،صورت میگیرد.
@تجربیا
با ذکر دلیل وارد شوید.😍
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با هر یاخته ای در بدن انسان که آنزیم مؤثر در آبکافت گلیکوژن را تولید می کند،مشخص کنید.
9. تحت تأثیر یکی از هورمون های لوزالمعده، گلوکز را وارد رگ خونی می کند.
10. گلوکز مورد نیاز خود را فقط از رگ هایی با خون روشن دریافت می کند.
11. آبکافت گلیکوژن را در فضای سیتوپلاسم ياخته انجام میدهد.
12. اولین واکنش تنفس یاخته ای را در میان یاخته آغاز می کند.
@تجربیا
با ذکر دلیل در بدن خود تخمیر الکلی را به راه بیاندازید...😎😂
سلام خسته نباشید
ما میدونیم که مولکول ATP دارای پیوند های پر انرژی هستش، و با شکستن این پیوند ها انرژی برای ما آزاد میشه، میخواستم بدونم ازونجا که شکستن پیوند خودش فرایندی گرما گیر هستش پس برای شکستن پیوند های ATP هم انرژی نیازه،اما ما میگیم که ATP با شکسته شدن پیوندش برای ما انرژی آزاد میکنه و حس میکنم که یکم گیج شدم. آیا برایند انرژی های گرفته شده و داده شده مثبته؟ یا دلیلی دیگر داره؟
و ایا میتونه به این مرتبط باشه که چون ATP سطح انرژی بالا تری نسبت به ADP داره پس واکنش تبدیل ATP به ADP خود به خود انجام میشه؟
در گیاه سس ،از تغیر یک ترکیب ......کربنه دو فسفاته تا تولید مولکولی پنج کربنه ،......Co2و ......نوع مولکول سه کربنه تولید میشود.
۱)شش.۳.۳
۲)شش.۲.۴
۳)سه۲.۲
۴)سه.۱.۲
اولی تو گلیکولیز رو میگه اخه هم ترکیب سه کربنه دو فسفاته داریم هم ۶ کربنه دو فسفاته
حالا اینو بیخیال اصلا تو گلیکولیز که Co2تولید نمیشه
پس باید با عدد ها جواب رو پیدا کرد
حالا
مولکول ۵ کربنه تو کربس تولید میشه
یه دونه Co2تو اکسایش پیروات تولید میشه
و چون دوتا پیروات داریم میشه دوتا
تو چرخه کربس هم تا تولید مولکول ۵ کربنه فقط یه دونه تولید میشه و اونم چون دوتا چرخه کربس داریم میشه دوتا
در نهایت به این میرسیم که گزینه دو جوابه
ولی پاسخنامه میگه اشتباهه 😑
من گیج شدم اصلا این سوال کل زیست خوندنمو زیر سوال برده نمیفهممش 😣
و تازه
واسه مشخص کردنه تعداد نوع مولکول های سه کربنه
باید از فرکتوز فسفاته شروع کرد یا اسید دو فسفاته ؟؟؟؟؟؟؟
کمک پلیز
زیست
-
سلام چرا این سوال یاخته هایی که لاکتیک اسید تولید میکنن رو فقط ماهیچه رو در نظر گرفته ؟
@پشتیبان-راه-ابریشم @تجربیا -
@haniehno سلام
چون در سطح کتاب درسی فقط گلبول قرمز و ماهیچه ای تخمیرلاکتیکی دارن -
saba zarei 0 شهیده sh سلام مرسی نمیدونستم
-
@haniehno