دخترونه خاص:)
-
chichak am از لذت های چادری بودن همون جاش بس که مردای غریبه(کاسب،راننده تاکسی و...)دخترای بد حجاب رو خانومی خطاب میکنند و مارو خانم
#ذوقمرگترینم بازم خداروشکر که سعادت داریم ارثیه ی مادرو همه جا همراهمون نگه داریم:)zahra thd ببخشید ولی این کامنتتون در شان یک خانم باحجاب نبود این از فقر فرهنگیه که جامعه ما به خصوص مردها به خودشون این اجازه رو میدن که اینجوری خطاب کنن شمام انگار دشمن همجنساتی بجای اینکه بهت بر بخوره برمیداری خوشحال میشی چون که با تو نبودن
همیشه که آدم نباید به خودش فکر کنه من با اینکه حجابم خوبه ولی واقعا بهم برخورد یعنی چی هیچکس همچین حقی نداره که از رو ظاهر قضاوت کنه چه بسا اونی که موهاش پیداس از ما انسانتر باشه.. شما هیچ فرقی با اون افراد دارای افکار سمی ندارید...لطفا یکم فکر کنید هرچیزی به ذهنتون میاد سند نکنید...فقط قصد ابراز ناراحتیم بود دعوایی نداریم...شما میتونید به خودتون بیاید یا اصلا بی توجه رد بشین...موفق باشید.!
-
zahra thd ببخشید ولی این کامنتتون در شان یک خانم باحجاب نبود این از فقر فرهنگیه که جامعه ما به خصوص مردها به خودشون این اجازه رو میدن که اینجوری خطاب کنن شمام انگار دشمن همجنساتی بجای اینکه بهت بر بخوره برمیداری خوشحال میشی چون که با تو نبودن
همیشه که آدم نباید به خودش فکر کنه من با اینکه حجابم خوبه ولی واقعا بهم برخورد یعنی چی هیچکس همچین حقی نداره که از رو ظاهر قضاوت کنه چه بسا اونی که موهاش پیداس از ما انسانتر باشه.. شما هیچ فرقی با اون افراد دارای افکار سمی ندارید...لطفا یکم فکر کنید هرچیزی به ذهنتون میاد سند نکنید...فقط قصد ابراز ناراحتیم بود دعوایی نداریم...شما میتونید به خودتون بیاید یا اصلا بی توجه رد بشین...موفق باشید.!
Fa Fa سلام دوست عزیز
بنظرم ایشون منظور بدی نداشتند!شاید از کلمات نامناسباتی استفاده کردند ولی درکل فکر میکنم منظورشون این بود که حجاب احترام میاره،همین... -
Fa Fa سلام دوست عزیز
بنظرم ایشون منظور بدی نداشتند!شاید از کلمات نامناسباتی استفاده کردند ولی درکل فکر میکنم منظورشون این بود که حجاب احترام میاره،همین...Zeinab Siri درود
تا این احترام از سمت چه کسایی باشه؟کسایی که اختیار خودشون و نگاهشون رو ندارن و این اجازه رو به خودشون میدن که از رو پوشش قضاوت کنن؟ من ترجیح میدم خانومی خطاب بشم اگه اینطوره...احترام گذاشتن به این چیزا نیست به شعور خانوادگی برمیگرده وقتی هنوز یاد نداری که به همه آدم ها فارغ از همه چیز احترام بزاری پس نظرت برای هیچکس مهم نیست...کجا ثابت شده هرکی چادریه لایق احترامه و هرکی نیست لایق بی احترامی؟سوتفاهم پیش نیاد این تو خطاب به شما و کسی در این جمع نیست تو نوعی هستش -
Zeinab Siri درود
تا این احترام از سمت چه کسایی باشه؟کسایی که اختیار خودشون و نگاهشون رو ندارن و این اجازه رو به خودشون میدن که از رو پوشش قضاوت کنن؟ من ترجیح میدم خانومی خطاب بشم اگه اینطوره...احترام گذاشتن به این چیزا نیست به شعور خانوادگی برمیگرده وقتی هنوز یاد نداری که به همه آدم ها فارغ از همه چیز احترام بزاری پس نظرت برای هیچکس مهم نیست...کجا ثابت شده هرکی چادریه لایق احترامه و هرکی نیست لایق بی احترامی؟سوتفاهم پیش نیاد این تو خطاب به شما و کسی در این جمع نیست تو نوعی هستشFa Fa حرفاتون درسته
به همه باید احترام گذاشته بشه ولی خب یسریا بلد نیستند...نه از روی غرض ورزی! بلد نیستند چون یادنگرفتند و خیلی به این موضوع اهمیت نمیدند چون این موضوع براشون جا نیفتاده -
Fa Fa حرفاتون درسته
به همه باید احترام گذاشته بشه ولی خب یسریا بلد نیستند...نه از روی غرض ورزی! بلد نیستند چون یادنگرفتند و خیلی به این موضوع اهمیت نمیدند چون این موضوع براشون جا نیفتادهZeinab Siri بله متاسفانه از دین یه چیزو یاد گرفتن اونم به اشتباه! وگرنه همه تاکید دین به اخلاق و نرجوندن همدیگست...انشالله روزی قبل اینکه به بچهامون دینداری یاد بدیم انسانیت یادشون بدیم اینجوری همه عاشق دین میشن
-
سلام وقتتون بخیر،لطفا من رو فالو کنید...باهاتون کار دارم
زهرا بنده خدا -
سلام وقتتون بخیر،لطفا من رو فالو کنید...باهاتون کار دارم
زهرا بنده خداZeinab Siri سلام عزیزم،بیا پیوی دنبال کردم
-
امروز چادر بانواناز عبای من باارزشتر
است! بانوان با حفظ حجاب برتر خود،
مروج دیناسلامهستند.❲آیتا..گلپایگانی❳
| #چادرانہ
-
نامہ ای از شهید سیدعݪے زنجانے
براے تمـام دختراندرعصـر تکنولوژی به شما وصیت میڪنم ڪه عکس های خود را درفضای مجازی منتـشر نکنید و وقت خود را دراین فضـا زیاد نگذرانید
آیا حضرت زهرا (س)الگوی تو است؟
واوست ڪه می گوید :براے هر زن بهتر است ڪه مردے را نبیند و مردے او را نبیند -
سسلام به خانواده آلایی ها
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
حجاب را دارمو از بین حجاب ها
چادرم را
تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن
بیان و از خودشون و چادرشون تعریف کنن
مخصوص دخترا ها هم نیستفارغ از جنسیت پست بگذارید تاپیک مخصوص دخترا نیست فقط
#تلنگر
دختره
همه رو برادر بردار صدا میکنه
سلام علیکم یاعلی میگه
بعد میره توی گپ مختلط پسره
میگه سلام همه ماشالا زیر ابین
دختره میاد میگه ماشالا شما که همیشه روی ابید برادر
پسره میگه بح خواهرم خوبید زبونتون رو موش
خورده سلام نمیدید
دختره اوا ببخشید برادر سلام
خوبین
...از اینجاس که شروع میشه
️
مراقب باش مومن -
سسلام به خانواده آلایی ها
خوشحــالم ڪہ
از بین تمام موجودات
انسان آفریدهـ شده ام
و چہ چیز بهتر از اینڪہ
من هم از بین
تمام این دخترها
حجاب را دارمو از بین حجاب ها
چادرم را
تاپیکی زدم ک شاید امروزه برای همه دخترایی که این رو میبینن تمسخر آمیز باشه ولی خب من این تاپیک رو زدم که اونایی که مثل خودم فکر میکنن و خاصن
بیان و از خودشون و چادرشون تعریف کنن
مخصوص دخترا ها هم نیستفارغ از جنسیت پست بگذارید تاپیک مخصوص دخترا نیست فقط
-
میشه کسی از بچه های این تاپیک من رو فالوو کنن
در مورد این تاپیک می خواهم مطالبی رو بهشون بگم -
arldragon
آها
پس یکی از فعال ها را تگ میکنم تا بهتون پاسخ بدن
مهشید حسن زاده -
arldragon
آها
مهشید حسن زادهHhh Hh در دخترونه خاص:) گفته است:
arldragon
آها
مهشید حسن زادهسلام.بامن کاری داشتین؟
-
Hhh Hh در دخترونه خاص:) گفته است:
arldragon
آها
مهشید حسن زادهسلام.بامن کاری داشتین؟
مهشید حسن زاده
من نه
یکی از بچه ها خواستن که با یکی از فعالان این تاپیک در پیوی صحبت کنن(پایین تر برین هست) و نکاتی رو بهشون بگن
و من شمارو تگ کردم
البته اگه نمیتونید.میتونید به کس دیگه بگین که باهاشون صحبت کنن -
مهشید حسن زاده
من نه
یکی از بچه ها خواستن که با یکی از فعالان این تاپیک در پیوی صحبت کنن(پایین تر برین هست) و نکاتی رو بهشون بگن
و من شمارو تگ کردم
البته اگه نمیتونید.میتونید به کس دیگه بگین که باهاشون صحبت کننHhh Hh در دخترونه خاص:) گفته است:
مهشید حسن زاده
من نه
و من شمارو تگ کردم
البته اگه نمیتونید.میتونید به کس دیگه بگین که باهاشون صحبت کننممنون.بله باهاشون ارتباط گرفتم.سلامت وپاینده باشید