دخترونه خاص:)
-
Zeinab Siri یه نفر اگه آمپول نزنه ممکنه بمیره
یه نفر حجاب رعایت نکنه نمیمیرهMehdi Hosseinbor
جسمش نه اما روحش میمیره -
mahla bpz این افکار وقتی اصلاح میشن که مردم تا یه من ریش دیدن نگن آدم خوبیه
تا یه با حجاب کامل دیدن نگن آدم درستیهلازمه اینا فکر کردنه ولی متاسفانه بجای فکر کردن و ملتو مجبور به کتاب خوندن کردن دنبال بمب اتم هستن
Mehdi Hosseinbor
تهمت؟
الان کی کی رو مجبور کرده بمب اتم بسازن؟؟
اینا هیچ ربطی بهم ندارن،اون مسئله نظامیه،هرکشور بی دینی هم اینا رو داره -
Mehdi Hosseinbor
دقیقا حرف همینه
حجاب یعنی یک خانم یا آقا وقتی میره بیرون بعنوان یک انسان میره بیرون....دوست داره بقیه بهش دید انسانی داشته باشن
یسریا حرف غیرمنطقی میزنن،جنس خانم و آقا باهم فرق داره،طبیعتا پوشش،رفتار و منششون هم باهم فرق داره و نباید انتظار داشته باشیم که جفتشون یه مدل لباس بپوشن،یه مدل ساختار عصبی داشته باشن،یه مدل روحیه داشته باشن و.....Zeinab Siri اون آدمی که من بی حجاب برم بیرون و به دید یه انسان به من نگاه نکنه خودشم آدم نیست که همچین طرز فکر و شعوری داره چه زن چه مرد
-
Mehdi Hosseinbor
جسمش نه اما روحش میمیرهZeinab Siri به این حرفتون توی تنهایی فکر کنین به اشتباهتون پی میبرید
-
@narjes-hashemi در دخترونه خاص:) گفته است:
Zeinab Siri کاملا موافقم و فقط خداس ک برای آدم مهمه نه اون شخصی که از روی ظاهرآدم باطن رو هم قضاوت میکنه نه اون کسی که همه رو با یه دید نگاه میکنه همون کسی که عقاید خودش فقط میشه الگو برا دیگران !چه آدم های با حجاب چه بی حجاب چه اونایی که با حجابن ولی ذاتشون خرابه چه همون آدمایی که بد حجابن و دلشون پاکه قراره فقط خدا قضاوت کنه حرفتون درسته نمیشه از دل کسی و اسرارش آگاه شد ولی خب نمیشه از روی ظاهر درست هم تضمین کرد که حتما آدم درستیه و اینکه اگر با خداست که قاعدتا فکر نکنم درست باشه درباره ظاهر های نسبتا بد قضاوت کرد دنیامون خیلی قشنگ تر میشد اگه باحجابا همه رو بایه دید نبینن و آدمای کم حجاب هم حدومرزشونو رعایت کنن ذات خراب آخرش خرابه و اصلا با ظاهر هیچ ربطی نداره به عنوان یه بحث دوستانه نگاش کنید دوراهی سختی بود و مهم نتیجش بود نه بی احترامی به عقاید هم موفق باشید دوست عزیز و آفرین به افکار درستتون
اینم بگم و دیگه بای شما خودتون دل پاک رو ترجیح میدید یا ظاهر پاک؟؟؟
@narjes-hashemi دوست عزیز،هیچ کدومش به تنهایی کافی نیست،خوب هست اما کافی نیست
-
Zeinab Siri هم عرفانی هم علمی؟
Mehdi Hosseinbor سلام عزیز دل ، اولا بگم حجاب که میگیم قران اول در مورد مرد تذکر داده ، اما به خاطر خب زیبایی و زینت زنان توصیه به امر حجاب به زن بیشتره...
در مورد فایده حجاب صد درصد فایده داره که قران گفته، یه مثال که واضحه رواج یافتن گناهانی که بین نامحرم هاست مثل دوستی های نامشروع و بی احترامی به جنس مخالف...اما نمیشه گفت کسی بی حجابه دیگه جهنمیه.. نه اصلا..ظاهر بخشی از عمل انسان هست...
در مورد اذیت شدن بله حجاب برای همه سخته ، چه اونی که بر اساس اعتقادات خودش میپوشه و چه اونی که به زور میپوشه..البته حجاب اجباری فایده نداره و انسان باید خودش ظاهرشو انتخاب کنه بر اساس فکر منطقی...ملاک انتخاب نباید راحتی باشه، مثلا کسی میره بدنسازی به خاطر اینکه بدنش سالم باشه رنج میکشه..یا اونی که توی ماه رمضان روزه میگیره سختی میکشه اما براش مفیده..
توی هر شغلی و گروهی افراد خوب و بد هست.. آقای مذهبی با ریش و انگشتر عقیق میشه اختلاسگر، آقای مذهبی هم مثل حاج قاسم میشه سردار دلها در نتیجه یه انسان رو نمیشه به همه نسبت داد... پس نباید بگیم باحجاب خوبه یا بد حجاب ، فقط بحث ظاهر و تاثیرات اون هست... -
@narjes-hashemi دوست عزیز،هیچ کدومش به تنهایی کافی نیست،خوب هست اما کافی نیست
Zeinab Siri ظاهر خوب هم خوب هست اما کافی نیست
-
Zeinab Siri به این حرفتون توی تنهایی فکر کنین به اشتباهتون پی میبرید
Mehdi Hosseinbor
شما دقیقا مدافع چی هستید؟؟
خطوط الهی یا چیز دیگه؟ -
Mehdi Hosseinbor
تهمت؟
الان کی کی رو مجبور کرده بمب اتم بسازن؟؟
اینا هیچ ربطی بهم ندارن،اون مسئله نظامیه،هرکشور بی دینی هم اینا رو دارهZeinab Siri من یچیز دیگه گفتم بحثم درمورد حجاب نبود
-
Zeinab Siri ظاهر خوب هم خوب هست اما کافی نیست
@narjes-hashemi دقیقا
-
sarnisa6
ببینید من اصلا نخواستم به شما یا هرکس دیگه ای بگم که حجاب خوبه!!حرفای دلتون رو زدید بدون این که من چیزی بگم؟!
اون پست به ظاهر مزاح گونه،کاملا منطقیه...هرکسی که سنش بیشتر باشه بالغ تره؟؟ملاک شما برای بلوغ فکری فقط سنه؟پس چرا این همه آدم بی فکر به ظاهر بالغ داریم؟؟؟Zeinab Siri وقتی دارید حرف از قانون و کمربند ایمنی و این داستان ها میزنید متوجه باشید تو این فضا سن قانونی یعنی 18 سالگی...
خارج از فضای قانون چطور براتون دختر 9 ساله طفل معصوم به بلوغ رسیده و تراوشات ذهنتونو میکنید تو حلقومش بدون اینکه اون بچه بفهمه اصلا ماجرا چیه یجوری براش محرم نامحرم میکنید که به بلوغ جنسی زودرس میرسونیدش چیز هایی که نمیدونه و فعلا لازم نیست یاد بگیره رو یادش میدین اونجا دختر 9 ساله بالغه و عقلش مثلا کامل شده زود تر از پسره و دیگه باید نماز بخونه محرم نامحرم کنه احکام یاد بگیره ولی نوبت حجاب که میرسه به بلوغ نرسیده؟؟؟ وقتی قانون تعیین میکنین 13 سالگی میتونن به زووور شوهرش بدن اونجا بالغ و کامله ولی موقع حجاب که میشه بالغ نیست که خودش تصمیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟خندم میگیره -
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri در دخترونه خاص:) گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدسلام
حجاب دلیل عقلی داره
من این تاپیکو دنبال میکنم
اصلا دلایل درستی نمیارید برای قانع کردن بقیه
من خودم مذهبیم ولی این حرفا و اَدِله ایی که توی این تاپیک گفته شده بدتر به جای درست کردن ماجرا،داره بدترش میکنه! -
Zeinab Siri اون آدمی که من بی حجاب برم بیرون و به دید یه انسان به من نگاه نکنه خودشم آدم نیست که همچین طرز فکر و شعوری داره چه زن چه مرد
@narjes-hashemi در دخترونه خاص:) گفته است:
Zeinab Siri اون آدمی که من بی حجاب برم بیرون و به دید یه انسان به من نگاه نکنه خودشم آدم نیست که همچین طرز فکر و شعوری داره چه زن چه مرد
-
Zeinab Siri در دخترونه خاص:) گفته است:
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدسلام
حجاب دلیل عقلی داره
من این تاپیکو دنبال میکنم
اصلا دلایل درستی نمیارید برای قانع کردن بقیه
من خودم مذهبیم ولی این حرفا و اَدِله ایی که توی این تاپیک گفته شده بدتر به جای درست کردن ماجرا،داره بدترش میکنه!Ali Aghaiee
سلام
یسری از دلایل نوروبیولوژیکی حجاب بالاتر گفته شده -
Mehdi Hosseinbor
دقیقا حرف همینه
حجاب یعنی یک خانم یا آقا وقتی میره بیرون بعنوان یک انسان میره بیرون....دوست داره بقیه بهش دید انسانی داشته باشن
یسریا حرف غیرمنطقی میزنن،جنس خانم و آقا باهم فرق داره،طبیعتا پوشش،رفتار و منششون هم باهم فرق داره و نباید انتظار داشته باشیم که جفتشون یه مدل لباس بپوشن،یه مدل ساختار عصبی داشته باشن،یه مدل روحیه داشته باشن و.....Zeinab Siri ببین ما نمیگیم یکی باشن که نمدونم مردا روسری بپوشن ک ولی آیا با شلوارک واقعا باید بیان تو خیابون یا تی شرت تنگ بپوشن بیان تموم بازوهاشونم خالکوبی باشه؟
-
Zeinab Siri وقتی دارید حرف از قانون و کمربند ایمنی و این داستان ها میزنید متوجه باشید تو این فضا سن قانونی یعنی 18 سالگی...
خارج از فضای قانون چطور براتون دختر 9 ساله طفل معصوم به بلوغ رسیده و تراوشات ذهنتونو میکنید تو حلقومش بدون اینکه اون بچه بفهمه اصلا ماجرا چیه یجوری براش محرم نامحرم میکنید که به بلوغ جنسی زودرس میرسونیدش چیز هایی که نمیدونه و فعلا لازم نیست یاد بگیره رو یادش میدین اونجا دختر 9 ساله بالغه و عقلش مثلا کامل شده زود تر از پسره و دیگه باید نماز بخونه محرم نامحرم کنه احکام یاد بگیره ولی نوبت حجاب که میرسه به بلوغ نرسیده؟؟؟ وقتی قانون تعیین میکنین 13 سالگی میتونن به زووور شوهرش بدن اونجا بالغ و کامله ولی موقع حجاب که میشه بالغ نیست که خودش تصمیم بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟خندم میگیرهsarnisa6
فکر کنم دلتون از یجایی پره!!!من این قوانین رو تصویب کردم؟ -
@narjes-hashemi
دقیقا همینطوره اما بحثی که اینجا مطرح هست اینه که جلوی غرایض رو نمیشه گرفت!!
و این که من بخوام بد برم بیرون و انتظار برخورد بد نداشته باشم یکم بیجاست -
Zeinab Siri ببین ما نمیگیم یکی باشن که نمدونم مردا روسری بپوشن ک ولی آیا با شلوارک واقعا باید بیان تو خیابون یا تی شرت تنگ بپوشن بیان تموم بازوهاشونم خالکوبی باشه؟
mahla bpz
قطعا نه نباید اینجوری باشه -
mahla bpz
قطعا نه نباید اینجوری باشهZeinab Siri پس چرا اونا رو نمیگید هیچ وقت چرا همش زن زن زن
-
Zeinab Siri پس چرا اونا رو نمیگید هیچ وقت چرا همش زن زن زن
mahla bpz
دوستم
همه ی حرفای شما درسته،بالاتر هم گفتم....مردهم باید رعایت کنه،حیا داشته باشه،حجاب داشته باشه،اینا مختص زن نیست