سلام آلایی های عزیز
تو این تاپیک تصمیم دارم هرکس که علاقه مند هست قرآن رو ختم کنیم به اینصورت که هر روز ۳ صفحه قرآن بخونیم حالا هر کسی که خواست میتونه اون ۳ صفحه رو تو یه تایم بخونه و یا مثلا یه صفحه اول صبح یه صفحه بعد از ظهر و یه صفحه تو شب
اگر آقایونی هستن که علاقه مندن تلاوت کنن اون ۳ صفحه رو تو همون روز که قراره صفحات مربوط رو میخوام بزارم تلاوت کنه و شب یا بعد از ظهر بارگزاری کنه قرار نیست حتما صوتی باشه همینکه بتونین روان و سلیس بخونین کافیه
دوستانی که قرآن خوندن براشون سخته میتونن از اپلیکیشن هایی مثل ایران صدا کمک بگیرن
دانش آموزانی که علاقه مندن این چالش رو شرکت کنن اعلام حضور کنن ولی واقعا به قولی مرد عمل باشن
من نخواستم هر روز یه جز باشه چون ممکنه دانش آموزی کاری یا کلاسی داشته باشه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود اگر انشالله آماده بودین میتونیم انشالله تا ۶ماه یه دور قرآن رو بخونیم
من سعی میکنم انشالله صبح عکس اون سه صفحه رو بارگزاری کنم و یا اون صفحاتی که قراره قرائت بشه اعلام کنم
khetabehaye-delneshin.jpeg.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام دوستان عزیز الایی
امیدوارم حالتون عالی باشه
نماز روزه هاتونم قبول باشه💚
این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم
برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم...
شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش 🌱
اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون
مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید
یا هرکدی که تو ذهن خودتونه
و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم😂
مهم شکرگزاریه
اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه
امیدوارم موفق و سلامت باشین💚🌱
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا
دوستاتون رو منشن کنید
با عرض سلام خدمت همه شما بزرگواران
ان شاء الله همیشه زیر سایه پدر و مادرتون سلامت وسربلند باشید.🌹
ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🌷
جانم به فدای چارگوش حرمت🌷
بیایید اینجا با مولا امیر المومنین علی علیه
السلام حرف بزنیم بهشون سلام بدیم.
به فرموده پیامبر پدرمان هستند.
پدر خیلی دلسوزه. ❤️
ان شاء الله فرموده هایی از حضرت
و از ویژگی ها و صفاتی از ایشان رو اینجا می تونیم قرار دهیم. 🌷
Screenshot_۲۰۲۴۰۵۰۵_۱۳۲۲۴۰.jpg
اي كه گفتي فمَن يَمُت يَرَني جان فداي كلام دلجويت❤️
كاش روزي هزار مرتبه من مُردمي تا ببينمي رويت❤️
Screenshot_۲۰۲۴۰۵۰۵_۱۳۴۰۵۶.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام دوستان
فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره🤗
بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم:
1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون
2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند💔
3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری
گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى
4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه
5️⃣اسپم آزاد
و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
خب سلام به همگی
همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم
با تشکر از همه ی دوستان الایی من🙏🙏🌷🌷
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود)
اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم 🌹
@دانش-آموزان-آلاء
Yegane Dehqan💞
@N-n-good 🌷
زهرا بنده خدا 🌺
مهشید حسن زاده 0 🌼
مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا😑 💓
بِسمِ رَبِّالشُهَداءِوَالصِدّیقین
سلام به سرور و سالار همه شهدا امام حسین علیهالسلام و یاران باوفاشون و سلام به سردار پرافتخار امت اسلام حاج قاسم عزیز...
سلام ✋🏻😃
راستش حس کردم جای شهدا تو زندگیامون داره کم رنگ میشه بارا همین😉این تاپیک زدم به یادشون باشیم🌷و سععییی کنیم خودمون بهشون نزدیک کنیم و حتی یه ذره هم که شده از معرفت و ایمانشون درس بگیریم🌹
انشاءالله اون دنیا جلوشون سرافکنده نباشیم😢
اینجا میتونید عکس و متن و خاطره و خلاصه هرچیزی راجعبه شهدا بزارید و از رفقای شهیدتون و کمکهایی که تو زندگی بهتون کردن بگید🙂
سلام بر آنهایی که
رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند💐
و تا ابد به آنانکه پلاکشان را از گردن خویش درآوردند😢
تا مانند مادرشان گمنام و بی مزار بمانند مدیونیم😔
🌷شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم🌷
عکس-نوشته-شهدا-برای-پروفایل-10.jpg
img_20200213_203012_806.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
با سلام خدمت دوستان آلایی ✋. 🌹🌹🌹
این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن.
دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت.
از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید.
با تشکر
سلام
وقت همگی بخیر🌹
ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید🌷
عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم
خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید 🙏🏻
اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم
و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم
که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم.
که به صورت تصویری است در اپارات.
که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم.🌸
در مقدمه تفسیر المیزان آمده است:
روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن».🌸
🌷وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶]
پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است.
(جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.)
🌹
امام على عليه السلام :
إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ .
بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است.🌷
( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴)
🌷
اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد:
«و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...»
🌸اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند.🌷
سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد:
«فنحن احق الناس به.» (5)
ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم.🌹
«قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6)
حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم.🌹
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء
هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم
🙏🏻
درپناه حق 🌷
سلام رفقای گل
چطورین؟ حالتون خوبه؟
روبراهین؟
خب میخام یه پیشنهادی بدم
امروز تا محرم 40 روز مونده
هر کی موافقه و دوست داره وارد چله شه و به مدت چهل روز زیارت عاشورا بخونیم.
صوتشم گوش بدین کافیه
Your browser does not support the audio element.
nody-دانلود-زیارت-عاشورا-صوتی-فرهمند-1629226946.jpg
خب هر کی پایس یاعلی
و اینکه خواهشا هر روز که خوندید یه تیک اینجا بزنید که خوندید
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء تجربی @انسانیا ریاضی فیزیک @ریاضیا @دهم @یازدهم @دوازدهم @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام
تولد داریم چ تولدی! 🙂
سه روز مونده تا شروع هفته وحدت ! این تاپیک برای جشن تولد خاتم انبیا پیامبر مهربانی ها حضرت محمد (صلی علیه آله) ایجاد شد ... 🙂
از تمامی دوستان آلایی دعوت میکنم تا اینجا بتونن گوشه ای از شادی خودشون رو ابراز کنند و با متون،اشعار،عکس نوشته !و... بامن همکاری کنند تا ی جشن تولد هرچند کوچیک اما بزرگ برای سید انبیا بگیریم 🙂
🎂 🎂 🎂 🎂 💓 ♥ 💝 ❤ 💖 💕
Happy Birthday
Joyeux anniversaire
Ad günün mübarək
Alles Gute zum Geburtstag
تولدت مبارک ....
عيد ميلاد سعيد
יום הולדת שמח
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@تجربیا
@انسانیا
M.an
sohrab
romisa
@ریاضیا
@R-Nil-par
🌸 سلام خدمته همهی دوستان عزیز
این تاپیک زده شده برای مطالبی که همهمون میدونیمش و نیاز به تلنگر داریم.
هر جمعه سعی میکنم؛ متن کوتاهی رو قرار بدم و از دوستای عزیزم خواهش میکنم فقط دقایق کوتاهی رو به خوندش اختصاص بدن.
مطالبی که پتانسیل رسیدن به یه عشق🌹 قشنگ رو برای همهمون به ارمغان میاره.
من حاضرم همه جوره تضمین کنم که این مطالب آتش زیر خاکستر وجدانمون رو بیدار میکنه و شاید فرجی شد و ماهم شدیم جز یاران آقا(البته که همهی شما بزرگواران از بهتریناید برای آقا و من خودم رو میگم).
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@ادمین
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
سلام دوستان عزیزم
به مناسبت بزرگترین عید مسلمانان از همتون میخوام بیاید و حتی شده یک مرتبه صلوات خاصهی امام علی(ع) رو بخونیم و ثوابش رو هدیه کنیم یه ظهور فرزندشون.
این صلوات به گفتهی خود امام علی(ع) ثوابی همپایه نماز داره.
هر عزیزی که خوندش به هر تعدادی اعلام کنه تا در آخرش جمعش بزنیم.
ممنون از حضورتون🌸 🌸 🌸
اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طالِبٍ أَخِي نَبِيِّكَ وَ وَلِيِّهِ وَ صَفِيِّهِ وَ وَزِيرِهِ، وَ مُسْتَوْدَعِ عِلْمِهِ، وَ مَوْضِعِ سِرِّهِ، وَ بابِ حِكْمَتِهِ، وَ النَّاطِقِ بِحُجَّتِهِ، وَ الدَّاعِي إِلَىٰ شَرِيعَتِهِ، وَ خَلِيفَتِهِ فِي أُمَّتِهِ، وَ مُفَرِّجِ الْكَُرَْبِ عَنْ وَجْهِهِ، قاصِمِ الْكَفَرَةِ، وَ مُرْغِمِ الْفَجَرَةِ، الَّذِي جَعَلْتَهُ مِنْ نَبِيِّكَ بِمَنْزِلَةِ هَارُونَ مِنْ مُوسَىٰ. اللّٰهُمَّ وَ الِ مَنْ والاهُ، وَ عادِ مَنْ عاداهُ، وَ انْصُرْ مَنْ نَصَرَهُ، وَ اخْذُلْ مَنْ خَذَلَهُ، وَ الْعَنْ مَنْ نَصَبَ لَهُ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَالْآخِرِينَ، وَ صَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَىٰ أَحَدٍ مِنْ أَوْصِياءِ أَنْبِيائِكَ يَا رَبَّ الْعالَمِينَ.
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
@تجربیا
@انسانیا
@ریاضیا
@ادمین
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@گرامریست-های-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@المپیادیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
درود دوستان... 😊
بعد از گذشت حدود ده سال افتخار زیارت حرم امام رضای عزیزم نصیبم شده ...
خیلی شوق دیدنش رو دارم ... با اینکه بچه بودم و رفتم اما خاطراتش هنوز که هنوزه یادمه و فراموشم نمیشه ...
از شکلات گرفتن از خادمای امام رضا گرفته تا یروز گم شدن توی حرم 😂💔
از سرو کله مردم میرفتم تا به زری برسم 🙂
خودمو سفت میچسبوندم و میگفتم امام رضا جونم منم اسمم رضاست من مثل بچتم به حرفام خوب گوش بده :))
خوشحالم که هنوزم منو دوست داره و به حرفم گوش میده 🥺❤️
https://forum.alaatv.com/post/3074170
خب عزیزان اگه با امام رضاتون حرفی درد و دلی چیزی دارید میتونید یه متن بنویسید و من اونجا متنتون رو بلند جلوی حرم میخونم و اگه بتونم صدامو ضبط میکنم و براتون قرار میدم 😊 اگه هم دوست داشتید خودتون اینکارو کنید من اونجا وویستون رو پخش میکنم ... لطفا مخاطب تون آقا امام رضا باشه ❤️✨
@تجربیا
دخترونه خاص:)
-
خـواهرم بـاور ڪـن
حجـاب بـدوݩ حـیـاء
هـیـچ ارزشـۍ نـدارد
تـویی ڪـه مـیـخـواے
از مـسابقـہ ی خـودنمـایـۍ
جـا نمـونـی و دیـده بـشـۍ
لطفـا یـادگـار حـضـرت زهـرا{س} رو لـڪـه دار نکـن...️{با تشکر}
-
چــــــادر با مانتو فرقی ندارد اگر وقــــارت را حفظ نکند !
چــــــادر با مانتو فرقی ندارد اگر قــــهـــقـــه های بــلـنــد خیابانت را مانع نشود!
اگر در میان سیاهیش رنگ زق لـــــــاکـــــ هایت خودنمایی بکند!
اگر آرایش صورتت را پاک نکند ....
چــــــادر با مانتو فرقی ندارد اگر لباس های زننده و تنگ زیر آن بپوشی!
چــــــادر با مانتو فرقی ندارد اگر جلوی چادرت را در برابر نامحرم باز بگذاری!
چــــــادر با مانتو فرقی ندارد اگر همانگونه که با مانتو رفتار میکنی با چـــــادر هم رفتار کنی!
خلاصه بگویم :
آهــــای دختر چـــــادری :
چـــــادرت با تمام سختی هایش با مانتو فرقی ندارد
اگر ...
حــــــــرمتش را حفظ نکنی
چـــادرت به اندازه ی کافی مظـــلوم هست پس مظلوم ترش نکن...
کمی حـــــــرمت نگه دار..
چادر یادگار حضرت زهرا(س) است،
بیاییم اگر کسی هم به یادگار مادرمان حضرت زهرا(س) بی حرمتی کرد یک تذکر لسانی بدهیم... -
بـعضـیا مـیگن کـه چـرا یـڪ تـار مـو هم بیـرون نـباشـد؟!
یـک تارمـو چـه اشـکالی دارد؟!
اگـہ قـبول ڪـردیم حجـاب از طـرف خـداسـت بـاید دقـیقا همـونطـوری که خـدا خـواسـته رعـایت کـنیم نـه کم و نـه زیاد️
مثلا؛ یـک قـطره خـون نجـس اسـت
یـک ظـرف هم نجـس اسـت️
نمـیشه بگـیم که چـون یه قـطره هست پـاڪه️ -
ݘـــادرتـــــ را ســـر کـــݩ
ای بـــــــانوے خـــوبـــݥ
ســــر بـــہ زیــــر هاے نـابــت
ســـربلـــندت مـــۍ کـــند! -
حجابــ
تجلــی نگــاه خــداست...{لَئِنْ شَکَرْتُمْ لَاَزَیدًنٌَکُم}
حجــاب
یعنـی همانـ
شُکــــر نعمتـــ
که نعمتــ را افــزون میکند...حجــاب افــزون میکند
نعمتــ حیــا را...#شاکر_نعمتهای_الهی_باشیم
#تا_نگاه_خدا_بهمون_باشه -
تمام جنگ ها سَر همین حجاب است
اگر میگویند آزادی ...
قصدشان این است ڪه
حجابت را بردارند ... -
سیاهی اش
بلندی اش
گرمایش
آرامش محض اس
مشکی بودنش
آبی ترین آسمان من است
همین که دارمش، لذت دارد...
زینتم را میگویم -
شهید ندادیم که بی حیایی و تبلیغ کنیم
و
خودمون و مهمون نگاهای هوس الود گرگ ها سازیم
حجابت را رعایت کن تنها برای خودت و برای وجدانت
برای شرمگین نبودن در نظر شهدا -
شهدا یہ ټیپۍ زدݩ ڪہ خدا نگاهشوݩ ڪرد!
دنبال این بودݩ ڪہ خوشگل خوشگلا یوسف زهرا امام زماݩ نگاشوݩ ڪنہ..
حالا ټو برو هرټیپۍ ڪہ میخواۍ بزݩ
اما ...
حواسټ باشہ ڪہ ڪۍ نگات میڪنہ..!
-
#تلنگر_به_بچه_مذهبی_ها
اول راه بودیم..
گفتن #فضای_مجازی!
گفتن شده ابزار تبلیغاتی دشمن!
بچه مذهبی ها عقب نمونید!
"آنقدر صفحه بسازید و مطلب نشر دهید
و دینتان را به عالم نشان دهید که آنها عقب بکشند"
اما چه شد!
.
کم کم صفحه های عقیدتی خصوصی شد!
کم کم عکس های شخصی!
کم کم "اشتراک زندگی خصوصی" با همه!
کم کم "خواهر"،"برادر"،"خواهر عزیزم"،"برادر گلم"...
کم کم بچه مذهبی ها "کم حیا"شدند!!!
کم کم شوخی با #نامحرم!
کم کم دایرکت!
کم کم چت!
مگه جایی که فقط تو باشی و نامحرم،نفر سوم شیطون نیست؟
فتأمل...
کم کم دشمن ها به اهدافشون رسیدن!
کم کم...علیکم بانفسکم!آقا پسر مذهبی!
برادر من!
حداقل روی اهداف نفسانی خودت
پوشش دین و جذب حداکثری نذار!خانم چادری!
آقایی که با دیدن عکست که اتفاقا باحجابی،
میگه خدا حفظت کنه میگه چادر بهت میاد!
اون زیر پست یه بدحجابم مینویسه که چی بهش میاد...آی پسر و دختر مذهبی!
نکنه منتظری شیطون با حربه ی پارتی و شماره دادن
و دور دور کردن بیاد سراغت!؟
تو هم با افتخار احساس کنی چقدر مومنی!
نخیر...برای امثال ما از اینجاها شروع میشه!
که کمتر احساس گناه کنیم!
که کم کم از راه به در بشیم
به یه جایی میرسی می بینی دیگه اشک نداری
حال #نماز و #دعا نداری
دیگه اصلا #نماز_شب کیلویی چند؟؟
دعای کمیل؟؟ مال قدیما بود...
کم کم آلارم نفس لوامه خاموش میشه
بترس...
همین که نماز اول وقتت از دست بره باعث خوشحالی دشمنه!
آره
اینطوریاست...
اول راه بودیم
ولی حالا دیگه زدیم تو جاده خاکی...
همه ما در خطر هستیم...
یک نگاه حرام...
یک حرف بی مورد...
یک شوخی ... -
حوزه رح:
شبهه :بخشی از دفترچه خاطرات ملک عبدالله پادشاه عربستان...
این ایرانیها مردم عجیبی هستن!!
اسلام را 1400 سال پیش به زور شمشیر در حلق نیاکانشان کردیم، امروز آنها ادعا دارند از ما مسلمان ترند، روزی پنج مرتبه به سوی خاک عربستان دولا راست میشوند،به عربی دعا میخوانند،بر روی پرچمشان عربی نوشته شده،نامهای عربی بر روی فرزندانشان میگذارند،اسطورهایشان همه عرب هستن،وقتی ما در جشن و شادی هستیم آنها برای اجداد ما سوگواری میکنند برای دفاع و حمایت از اسطوره های عرب به اسطورهای ایرانی ناسزا میگویند و به هموطنانشان فحش میدهند، بعدش با نام خلیج العرب مشکل دارن و ادعا' میکنن از ما متنفرن!!!!!
از دفتر خاطرات ملک عبداله
پادشاه عربستانپاسخ :
انتساب این سخنان به ملک عبدالله کذب است و هدف از این خاطره سازی دروغین، تقابل ایران و اسلام است. که پاسخ آن چنین است:
1️⃣ایرانیان به زور شمشیر مسلمان نشدند این بزرگترین توهین به ایرانیان شجاع و نجیب است که بگویند ما با شمشیر دینمان را عوض کردیم ما برای رهایی از ادیان خرافی ایران باستان که بدور از عقلانیت بودند و قرنها، مردم را به طبقات مختلف تبعیض آمیز تقسیم کرده بودند ، به اسلام به عنوان دینی آسمانی، دینی عقلانی و تضمین کننده دنیا و آخرتمان ایمان آوردیم آن هم نه در عرض چند ماه و چند سال بلکه در عرض چند قرن (۱)
2️⃣ایرانیان چنان شیفته برابری و عدالت اسلام که در حضرت رسول و امیرالمومنین(ع) تجلی یافته بود، شدند که علی (ع) مظهر جوانمردی و مردانگی در چشم ایرانیان بود و هست ایرانیان حتی سالها قبل از فتح ایران، از دست ظلم و ستم حکام خود به عراق و حجاز فرار میکردند تا زیر سایه حکومت اسلامی زندگی کنند
ضمنا ایرانیان اغلب شیعه شدند، چون حقانیت اسلام را نه در سلوک ناعادلانه خلفا که در سیره اهلبیت می دیدند و از همین رو ، بیشتر امامزادگان از دست خلفای جور اموی و عباسی، و نیز برای تبلیغ اسلام، به ایران می آمدند چون محبوب ایرانیان بودند
3️⃣اسلام هرگز به ایرانیان تحمیل نشد. اتفاقا خلیفه دوم برای اینکه جزیه (مالیات اسلامی) بیشتری از ایرانیان بگیرد، تمایل داشت ایرانیان همچنان زرتشتی بمانند چون اگر مسلمان میشدند دیگر جزیه نمی پرداختند. (۲)
4️⃣اعراب اسطوره های ما نیستند، بلکه پیامبران و اولیاء الله اسطوره های و الگوهای ما هستند. مردم مسلمان ایران به دلیل حبى که نسبت به پیامبر و اهل بیت(ص) دارند و همچنین معانی زیبای این نامها ، فرزندان خود را بنام این بزرگواران نامگذاری می کنند
ضمنا چه کسی گفته، اجداد آنها به پیامبر و اهلبیت می رسد؟ بیشترین سادات جهان در ایران و میان شیعیان وجود دارد نه میان وهابی ها این یعنی اینکه اغلب ایرانی ها از نسل ائمه هستند. نه آنها5️⃣در این شکی نیست که از وهابی ها مسلمان تر هستیم ما حاملان اسلام ناب هستیم و نه آنها که فرقه ای جعلی و افراطی را به اسم اسلام بدعت نهاده اند
ضمنا این پیام تلاش کرده اسلام را با اعراب یکسان کند حال آنکه اسلام دینی جهانی است و نه دینی عربی درجای جای قرآن کریم هم اشاره شده که اگر قران را به زبانی غیرعربی نازل می کردیم، اعراب چنان سخت سر و جموداندیش هستند که ایمان نمی اوردند. (۳)6️⃣ضمنا کعبه، قبله گاه همه مسلمین است و عبادت به سوی آن، با هدف حفظ وحدت و به امر خداوند است و درست به همان دلیل نیز زبان رسمی و بین المللی اسلام، عربیست
تلاش برخی کشورها براى جعل نام خلیج فارس ارتباطى با دین و مذهب ندارد و حرکتی شیطنت آمیز و بنا بر اغراض پلید سیاسی ایشان استپی نوشتها:
۱-احسن التقاسیم، جلد ۲، صفحه ۶۴۰
۲-برای آگاهی بیشتر در این باره رجوع کنید به: عصر زرّین فرهنگ ایران، ریچارد فرای، صفحه ۷۸۳- آیه ۴۴ فصلت
و اگر این ( کتاب ) را قرآنی غیر عربی می کردیم حتما می گفتند: چرا آیات آن روشن و آشکار بیان نشده؟! آیا سخن عجمی و ملّت عربی ( هیچ تناسب دارد ) ؟! بگو: ( در نزول این کتاب لغت هدف نیست ) این کتاب برای کسانی که ایمان آورده اند سراپا هدایت و شفای ( امراض فردی و اجتماعی ) است ، و کسانی که ایمان نمی آوردند در گوششان نوعی سنگینی است ( که آن را نمی شنوند ) و این کتاب بر آنها کور و نامفهوم است، ( گویی ) آنان از راه دور ندا می شوند.۱۹۸-۱۹۹ شعرا:
هر گاه ما آن را بر بعضى از عجم (غیر عرب) ها نازل مى کردیم. و او آن را برایشان مى خواند، به آن ایمان نمى آوردند -
سوال:
ما دوست داریم که اهل چادر بشیم اما از نگاه اطرافیان میترسیم چیکار کنیم؟
جواب:
ما در دنیایی زندگی میکنیم که رنج در اون وجود داره و یکی از رنج هایی که خوبه که ما به استقبالش بریم مبارزه با هوای نفسه
چون مبارزه با هوای نفس به ما قدرت میده و ما رو قوی میکنهیه مورد از مبارزه با هوای نفس که باعث قوی تر شدن ما میشه همین حجاب هست
شما سعی کنید با حجاب قدرتمند و با ارزش بشین و رشد کنین
حجاب یک نوع عملیات قدرتمند کردن یک خانم هست و حتی برای آقایون
ما قرار نیست هر لباسی دوست داشته باشیم بپوشیم.
کسی که هر چی خواست بپوشه هرچی خواست بخوره آدم ضعیفی میشه
امیرالمومنین علی علیه السلام میفرمایند: اگه کسی هر چی که دلش بخواد بخوره و هرچی دلش بخواد بپوشه خدا دیگه به اون نگاه نمیکنه...
و روز قیامت سخت ترین عذابی که وجود داره اینه که خدا به یه نفر نگاه نکنه...
ما دوست داریم حجاب داشته باشیم ولی میترسیم مسخره مون کنن
شما نیازی نیست بترسین
شما دارین خودتون رو با حجاب قدرتمند میکنین.قرآن میفرماید ما هیچ پیغمبری رو نفرستادیم مگر اینکه او رو مسخره کردن
چه اشکالی داره آدم در راه دین مسخره بشه
شما اگه این مسخره شدن (رنج خوب) رو در راه خدا تحمل نکردی باید به خاطر مسائل دیگه مسخره بشی ، مثلا از آدمای بد متلک بشنوی (رنج بد)
از مسخره شدن اصلا نترس
قوی باش
محکم باش
و طبق امر خدا حجاب رو رعایت کنو خدا چیکار میکنه برای اون خانمی که اهل حجاب بشه...
این حجاب داشتن یکی از الطاف خدا به خانم ها هست...
حجاب داشتن سختی و رنج داره
اما رنج خوبه...این رنج رو تحمل کن بعد از یه مدت این رنج برات شیرین هم میشه
حضرت زینب در شام عاشورا با تمام مصیبت هایی که دیدند نماز رو نشسته خوندند
چرا؟!
برای اینکه بگه خدایا این رنج هایی که من کشیدم اصلا چیزی نیست...
من برنامه خودم که نماز شب هست رو باید داشته باشم...
چون لذت میبره که در راه خدا رنج بکشه
سعی کنین این روحیه خیلی زیبا رو در خودتون تقویت کنین...
کم کم به جایی میرسین که از رنج کشیدن در راه خدا لذت خواهید برد....
-
Zeinab Siri
استاد پناهیان میگن این دنیا رنج داره ، هر انتخابی بکنیم ، هر انتخابی بکنیم ، رنج داره اما انتخاب درست رنجش اوله و کمه و انتخاب غلط رنجش بعداً هست و زیاده....
آدم عاقل هم طبیعتاً کاری میکنه که رنجش کمتره ... -
️سـکانـس اول
دخـترک شاید نمی داند و بد حجـــابے می کند تـو کــــه می دانـــی نگـــــاه نکـــــن!
️سـکانـس دوم
پســـرک شاید نمیداند و نگـــــاه می کـــند تـــو کـه میــــدانـے خـودت را بپـوشان
پے نوشـت :
دخــترجان! گـناه تو نگـاه پسـر را به دنــبال دارد ... و پســـرجان، نگـاه تو ترویــج مےدهد این بی حجــابیها را...
️هـر دوی شـــما مسـئولید!! ️
《کُلُّ أُولَٰئِکَ کَانَ عَنْهُ مسئولا))
-
ما هیچ وقت نگفتیم که
حتما چادر باشدو غیر چادر نباشد!گفتیم که چادر
بهتر از حجاب های دیگر است..!امامـ خامنهای
-
https://uupload.ir/view/video_2021-09-21_20-35-35_1v9l.mp4/
یه مداحے
که باعث شد این دختر خانـم با حجاب بشه! -
https://uupload.ir/view/video_2018-02-13_11-14-10_ye2h.mp4/
بازیگری که به جرم حجاب ممنوع الکارش کردندو انواع آزار و اذیت رو به خودش و بچه ش روا داشتند
اینجوری از خجالت منتقداش در اومد...!
توصیه میشه حتما ببینید -
«»
-میگنچرامیخوایشهیدشی؟!
+میگمدیدیدوقتییهمعلمرو
دوستداری..
خودتومیکشیتوکلاسشنمره
²⁰بگیریولبخندرضایتشدلترو
آبکنه؟!
منمدلمبرالبخندخدامتنگشده(:"
میخوامشاگرداولکلاسششم️!'#شهیدحمیدسیاهڪالۍمرادۍ
-
اگہیکنفر²هزارتومن
بهمونقرضبده
تاآخرعمریادمونمےمونہ
تاعمرداریمـخودمونو
مدیونشمےدونیمـ
اما
شهدا
'جونشون'روبرامـۅں دادن
خیلےازحرفاشونروزمینمونده -
✨﷽✨
#جالبوآموزنده
نون سنگک
مامان صدا زد: امیرجان، مامان بپر سه تا سنگک بگیر.اصلاً حوصله نداشتم، گفتم: من که پریروز نون گرفتم.مامان گفت: خب، دیروز مهمون داشتیم زود تموم شد. الان نون نداریم.
گفتم: چرا سنگک، مگه لواش چه عیبی داره؟مامان گفت: میدونی که بابا نون لواش دوست نداره. گفتم: صف سنگک شلوغه. اگه نون میخواید لواش میخرم. مامان اصرار کرد سنگک بخرم. قبول نکردم. مامان عصبانی شد و گفت: بس کن، تنبلی نکن مامان، حالا نیم ساعت بیشتر تو صف وایسا. این حرف خیلی عصبانیم کرد. آخه همین یه ساعت پیش حیاط رو شسته بودم، داد زدم: من اصلاً نونوایی نمیرم. هر کاری میخوای بکن!
داشتم فکر میکردم خواهرم بدون این که کار کنه توی خونه عزیز و محترمه اما من که این همه کمک میکنم باز هم باید این حرف و کنایهها رو بشنوم. دیگه به هیچ قیمتی حاضر نبودم برم نونوایی. حالا مامان مجبور میشه به جای نون، برنج درسته کنه. اینطوری بهترم هست. با خودم فکر کردم وقتی مامان دوباره بیاد سراغم به کلی میافتم رو دنده لج و اصلا قبول نمیکنم اما یک دفعه صدای در خونه رو شنیدم. اصلاً انتظارش رو نداشتم که مامان خودش بره نونوایی. آخه از صبح ۱۰ کیلو سبزی پاک کرده بود و خیلی کارهای خونه خستهاش کرده بود. اصلاً حقش نبود بعد از این همه کار حالا بره نونوایی.
راستش پشیمون شدم. هنوز فرصت بود که برم و توی راه پول رو ازش بگیرم و خودم برم نونوایی اما غرورم قبول نمیکرد. سعی کردم خودم رو بزنم به بیخیالی و مشغول کارهای خودم بشم اما بدجوری اعصابم خرد بود. یک ساعت گذشت و از مامان خبری نشد. به موبایلش زنگ زدم، صدای زنگش از تو آشپزخونه شنیده شد. مثل همیشه موبایلش رو جا گذاشته بود. دیر کردن مامان اعصابمو بیشتر خرد میکرد. نیم ساعت بعد خواهرم از مدرسه رسید و گفت: تو راه که میاومدم تصادف شده و مردم میگفتند به یه خانم ماشین زده. خیابون خیلی شلوغ بود. فکر کنم خانمه کارش تموم شده بود.
گفتم: نفهمیدی کی بود؟ گفت: من اصلاً جلو نرفتم. دیگه خیلی نگران شدم. رفتم تا نونوایی سنگکی نزدیک خونه اما مامان اونجا نبود. یه نونوایی سنگکی دیگه هم سراغ داشتم رفتم اونجا هم تعطیل بود. دلم نمیخواست قبول کنم تصادفی که خواهرم میگفت به مامان ربط داره. تو راه برگشت هزار جور به خودم قول دادم که دیگه تکرار نشه کارم. وقتی رسیدم خونه انگشتم رو گذاشتم روی زنگ و منتظر بودم خواهرم در رو باز کنه اما صدای مامانم رو شنیدم که میگفت: بلد نیستی درست زنگ بزنی؟
تازه متوجه شدم صدای مامانم چقدر قشنگه! نفس عمیقی کشیدم و گفتم: الهی شکر و با خودم گفتم: قولهایی که به خودت دادی یادت نره! پدر و مادر از جمله اون نعمتهایی هستند كه دومی ندارند پس تا هستند قدرشون رو بدونيم! افسوسِ بعد از اونها هيچ دردی رو دوا نمیكنه؛ نه برای ما، نه برای اونها...