دخترونه خاص:)
-
@narjes-hashemi بحث حجاب پیچدست و حالا کسی با توجه به اعتقادات خودش بهش دست پیدا کرده، و انسان هایی هم با تحقیق فراوان..نه ما خدا نیستیم که بگیم اون بد حجاب دیگه خدایی نکرده کافره نه...همونطور که رهبر میفرمایند: نقص ایشون ظاهریست... اما من شاید یه نقص بدتری داشته باشم که فقط خدا میدونه...
الگو ما باید قران باشه ، روایات مذهبی ، سخنان امامان و ائمه اطهار...mohammadhosien mazaheri بله کاملا درسته الان حرف خودماروزدی دقیقا موضوع از همین قراره که شمایی که ادعای با خدا بودنت میشه خودتونو درست کنید افکارتو درست کنید اون بد حجابه شما آدم باش درسته روایات اسلام و قرآن که ارزش خودشو داره و درباره ی چیزای دیگه هم گفتن
-
Mehdi Hosseinbor روایات در مورد سنِ تکلیف متفاوت است. این نظر بین شیعه و سنی (حتی بین خود اهل سنت) متفاوت است.در قرآن نشانه هاى بلوغ و آغاز تکلیف و مسؤولیت بیان شده و در مسأله بلوغ صراحت تام و کاملى دارد. با توجه به اختلاف روایات در مسأله تحدید زمان دقیق بلوغ و آغاز تکلیف مى بایست به قرآن و آیات محکمات آن رجوع کرد تا هر متشابه و مختلفى بر پایه آن زدوده و حقیقت آشکار گردد.
- وَابتَلُوا الیَتَامَى حَتَّى اذَا بَلَغُوا النَّکَاحَ;[ نساء، 6] یتیمان را بیازماید تا هنگامى که به حد نکاح و زناشویى رسیدند; 2) «الَّذِینَ لَمْ یَبْلُغُواْ الْحُلُم»;[ نور، 58] و آنان که به حد احتلام نرسیده اند; 3) وَ اذَا بَلَغَ الاطفَالُ مِنکُم الحُلُمَ;[ نور، 59] و هرگاه اطفال و کودکان شما به حد احتلام رسیدند.
این کامل تر هم هست که کوتاهش کردم..
mohammadhosien mazaheri داداش یه آیه بیار از قرآن که گفته شده باشه حجاب واجبه
- وَابتَلُوا الیَتَامَى حَتَّى اذَا بَلَغُوا النَّکَاحَ;[ نساء، 6] یتیمان را بیازماید تا هنگامى که به حد نکاح و زناشویى رسیدند; 2) «الَّذِینَ لَمْ یَبْلُغُواْ الْحُلُم»;[ نور، 58] و آنان که به حد احتلام نرسیده اند; 3) وَ اذَا بَلَغَ الاطفَالُ مِنکُم الحُلُمَ;[ نور، 59] و هرگاه اطفال و کودکان شما به حد احتلام رسیدند.
-
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri اگه واقعا نظر مون رو میخوای بشنوی من میگم کمربند ایمنی بستن یا نبستنش اختیاری نیس چون جون یک نفر و چند نفر دیگر و به خطر میندازی ولی با حجاب بعضی ها میخوان خدا ازشون راضی باشه خب بعضی ها هم این عقیده رو ندارن بخاطر این میگن اختیاری کنید
-
mohammadhosien mazaheri بله کاملا درسته الان حرف خودماروزدی دقیقا موضوع از همین قراره که شمایی که ادعای با خدا بودنت میشه خودتونو درست کنید افکارتو درست کنید اون بد حجابه شما آدم باش درسته روایات اسلام و قرآن که ارزش خودشو داره و درباره ی چیزای دیگه هم گفتن
@narjes-hashemi بله کاملا درست آدم اول باید خودش درست باشه بعدش دیگران رو دعوت کنه به اون امر...بله دینداری فقط حجاب نیست، نماز هست روزه هست تقوا هست و ...
-
Elizabet Yazdani مشکل اینه ما فکرررر میکنیم ما صلاح بقیه رو میفهمیم
بحث حجاب اجباریه برای انسان های بالغ نه بچه 9 ساله
ضمن اینکه اشنا کردن بچه 9 ساله با مسائل محرم نا محرم و موشکافی این داستان ها و مرز سازی ها قطعا به صلاح اون بچه نیستsarnisa6 منم موافق اشنا کردن بچه با مساعلی ک مناسب سنش نیست، نیستم
احتمالا منظورتون از "حجاب زوری" این حجاب خیلی خیلی تروتمیز و بی نقصی هست ک الان تو کشور رواج داره ، بله؟
اخه کی شمارو مجبور به حجاب کرد؟ خود خداهم در کتابش گفته: لا اکراه فی الدین ، هیچ زوری در ایمان اوردن نیست ، چ برسه به حجاب ، اما روزی میرسه ک یه فرد بدحجاب با خودش بگه چرا خودم حرمت خودمو نگه نداشتم تا باعث نشم کسی همینجوری سرسری با دیدن من صفاکنه و لذتشو ببره -
Ali Aghaiee من بحثم سر امر به معروف نبود...اینکه بخوامم حرفی بزنم از قران میزنم، نمیتونم از خودم حرف دربیارم...من هر اعتقادی دارم از قرانه و حرف خدا...امر به معروفم باید براساس قرآن باشه
mohammadhosien mazaheri
هرکسی حجابو تبلیغ میکنه داره از قران تبلیغش میکنه
فقط شما اینطور نیستید
من میگم اینطور نگید، کسی اینجا قرار نیست گوشش بدهکاره قران باشه! همه که تو خانواده ی مذهبی بزرگ نشدن!
شما وقتی اسم قرانو میاری، اون بدتر قبح قران هم براش ممکنه شکسته بشه! -
mohammadhosien mazaheri داداش یه آیه بیار از قرآن که گفته شده باشه حجاب واجبه
Mehdi Hosseinbor یه سوال میپرسم بعد میگم جوابتونو.
کجای قران گفته نماز صبح دو رکعته؟ -
Mehdi Hosseinbor یه سوال میپرسم بعد میگم جوابتونو.
کجای قران گفته نماز صبح دو رکعته؟mohammadhosien mazaheri هیج جاش معلوم نیس از کجا اوردن این دو رکعت و:)))))))
-
mohammadhosien mazaheri هیج جاش معلوم نیس از کجا اوردن این دو رکعت و:)))))))
@ariana-ariana
Mehdi Hosseinbor
خب در جواب بگم منابع فقه ما از چند جا هست که یکیش قرانه..
سنت ، اجماع ، عقل هم هستند.. اگر قرار بود که قرآن بیاد تک تک بگه که میشد میلیون ها صفحه... -
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri i سلام
اول از همه باید بگم موضوع زیبایی تایپک داره....
خب در مورد این عکس این عکس از اساس اشتباه
چرا؟!
چون من خودم به عنوان یه دختر محجبه این رو قیاس جهل میدونم... حجاب رو دارید با چی مقایسه می کنید و در چه کشوری؟
با کمربند ایمنی که نصف ملت یه وسیله ی اضافی میدونن یا سیگار نکشیدن بچه ها که کاملا تو اوضاع این دهه و کشور امر عادی و اصلا قبحی نداره!
حجاب این نیست!حجاب حکم و اجبار و جلوگیری از فساد نیست
بهتر نبود حجاب رو با چیزهای بهتری مقایسه میکردیم؟!
اینجوری ارزشش هم بالاتر میرفت -
@ariana-ariana
Mehdi Hosseinbor
خب در جواب بگم منابع فقه ما از چند جا هست که یکیش قرانه..
سنت ، اجماع ، عقل هم هستند.. اگر قرار بود که قرآن بیاد تک تک بگه که میشد میلیون ها صفحه...mohammadhosien mazaheri فقه و به من بگید کی نوشته؟ خدا؟ پیامبر؟ امام علی؟ امام حسن ؟ امام حسین؟....کیه که من به عنوان ولی خدا قبولش داشته باشم؟
-
mohammadhosien mazaheri فقه و به من بگید کی نوشته؟ خدا؟ پیامبر؟ امام علی؟ امام حسن ؟ امام حسین؟....کیه که من به عنوان ولی خدا قبولش داشته باشم؟
@ariana-ariana
فقه از عمل ائمه منشاء میگیره
حالا شما ائمه رو قبول نداری باید بری از پایه دنبال سوالاتت باشی
نه اینجا
برای امامت هم ما دلایل عقلی و نقلی(نقل شده از ائمه) داریم
اینجا جای بحث حجابه، نه این جور بحثا -
من حرف آخر رو بگم و با اجازه برم...توی دین و حرف خدا دنبال بهانه نباشیم...خدا مارو آفریده و اون نیازه ما رو بهتر میفهمه...نماز بخونیم سروقت...قرآن بخونیم ، با خدا دردودل کنیم و حرف خدارو گوش کنیم... این دنیا برای ما تموم میشه مهم اینه چطور تمومش کنیم..
@Ariana-Ariana من در مورد فقه اطلاعات کافی ندارم و تعریف خیلی کلی داره که نمیتونم بگم.. این سوالات رو باید از مرجع تقلیدتون ، و روحانیونی که بپرسید که درسشو خوندند. -
@ariana-ariana https://uupload.ir/view/w96b_1b78d5059d4e404edcadbbf968c939038202044-240p.mp4/
توصیه میکنم این فیلم رو ببینید -
خانمایه چادری یسوال
من خیلی وقت نیس چادر میزارم و یکم بیتجربم:|
بعضی دوسام میگن بدون تلق روسری میزارن و خیلیم قشنگ وایمیسه
من هرکار میکنم نمیشه عین چسب میچسبه به کله ادم خوب نمیشه
یکی بگه چجوری میشه؟ -
@ariana-ariana
بله درسته
ولی اول باید راه و آگاهی ای رو به عقل نشون بدیم(مثل نقشه)
و بعد از مطالعه و تحقیق در اینجا ما هستیم که کدوم راه رو انتخاب کنیم (بدلیل قدرت اختیاری که خدا به ما داده) (دردقرآن هم گفته شده که ما راه را به اون نشان دادیم یا سپاسگزار خواهد بود یا ناسپاس) -
این پست پاک شده!
Elizabet Yazdani این خیلی بی انصافیه که میگی وقتی به قرآن اعتقاد نداری یعنی به خدا یکتا اعتقاد نداری من رجوع میکنم به عقلم میگم اگه خدایی وجود نداره پس من چجوری به وجود اومدم این دنیا چجوری به وجود پس یکی بوده
در رابطه با راهنما ما اینهمه راهنما مادر پدر دوست خانواده فامیل هر کی چرا فکر میکنی اینا راهنما نیستن ما با این آدما در ارتباطیم و به هر حال هر کودومشون هر چقدم خصوصیت بد داشته باشن خصوصیت خوب هم دارن که ما با استفاده از عقلمون می فهمیم کودوم درسته کودوم غلط به هر حال بهتر از آدمیه که تو یکبار ندیدیش با تو توی یک زمان و مکان زندگی نمیکنه و تو حتی مدرکی دال بر وجود این آدم نداری:) -
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟Kosar A003 در دخترونه خاص:) گفته است:
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟هِلپ
🤍
-
خانمایه چادری یسوال
یکی بگه چجوری میشه؟Kosar A003
سلام
کش چادرتون خوب باشه(به اندازه کافی محکم باشه)
از گیره برای روسریتون استفاده کنید که با چادر پایین نیاد
وقتی قبل از سر کردن روسری اون رو اتو کنید بهتر لبه هاش درست میشه
استفاده از طلق هم خیلی خوبه (دیگه نگران لبه روسریتون نیستید ولی حتما گیره ای رو پایین روسری باید ببنیدد تا خوب باایسته) -
@ariana-ariana
بله درسته
ولی اول باید راه و آگاهی ای رو به عقل نشون بدیم(مثل نقشه)
و بعد از مطالعه و تحقیق در اینجا ما هستیم که کدوم راه رو انتخاب کنیم (بدلیل قدرت اختیاری که خدا به ما داده) (دردقرآن هم گفته شده که ما راه را به اون نشان دادیم یا سپاسگزار خواهد بود یا ناسپاس)