دخترونه خاص:)
-
mohammadhosien mazaheri تو اصل دین مسیحیت مگه کسی نقض اورده؟ کسی گفته عیسی مسیح وجود نداشته؟
@ariana-ariana در اسلام ، عیسای مسیح علیهالسلام، به عنوان پیامبری الهی و اولوا العزم شناخته شده و قرآن در مورد او میفرماید: «مسیح عیسی بن مریم ؛ فقط فرستادۀ خدا و کلمه(و مخلوق) اوست، که او را به مریم القا نمود؛ و روحی (شایسته) از طرف او بود. بنابر این، به خدا و پیامبران او، ایمان بیاورید!». [۱]
ما مسلمانان به پیامبری حضرت عیسی، عصمت عیسی و استاد اخلاق بودن او، ایمان داریم و تمام آنچه را او گفت میپذیریم؛ از جمله گفتههای او، ایمان و اعتقاد به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیه است. بنابر این، ما مسلمانان، خود را مسیحی واقعی دانسته و تمام دستورات عیسی علیهالسلام را انجام دادهایم و به پیامبری ایمان آوردیم که عیسی علیهالسلام به او بشارت داده بود: «هنگامی که عیسی پسر مریم گفت:ای بنی اسرائیل ! من که فرستاده خدا به سوی شما هستم توراتی را که نزد من است تصدیق میکنم و نیز بشارت دهنده رسولی هستم که بعد از من میآید، و نامش احمد است»
-
Kosar A003 سلام
چادری شدنت مبارک
خب من خودم کش چادرم رو یکم عقب میبرم که به جلوی روسری یا شالم اصلا نخوره یه جوری کش رو میبرم روی گوش
دومی اینکه روسری که اتو میکنی قشنگ وسطش رو اتو کن در حدی که بتونه صاف صاف وایسته
سوم هم گیره ای که میزنی رو سفت سفت نبند یا گره رو خیلی ملایم در حدی که روسری عقب نره
چهارمی یکم گوشه های روسری رو برگردون داخل به طرف گوشت اینطوری صاف میشه
امیدوارم کمکی کرده باشم@zeinab-j-i حتمن امتحانش میکنم خدا خیرت بده:")))))♡
-
@ariana-ariana خب باید برگردیم قبل تولد آدم و حوا و زمین
اول از همه باید وجود خدا رو اثبات کنیم خب از کجا معلوم اصلا خدایی هستما که قرن ها پیش نبودیم ببینیم اصلا کیا بودن که میگفتن خدا هست ما که ندیدمش
خب من بهت با دوتا مثال خیلی ساده میگم خدا هست:1.همه ی ما داستان پیداش زمین رو میدونیم و بعضیا ها میگن اصلا خدا کو؟! همش یه برنامه بوده چرا بحث اعتقادی میکنیدو در جواب اینها باید گفت خدا مثل جرقه ی یه کبریت بوده که باعث روشن شدن بوده ما جرقه رو ندیدیم و اتیش و نور دیدیم و خدا مثل یه برنامه ریز این دومینوی هستی رو چیده
و دلیل دوم که میگن ما خدایی ندیدیم،خب یه مثال ساده بگم برات من و دوستم خیلی عاشق همیم و بدون هم اب هم نمیخوریم ولی عشق بین ما رو مگه میشه دید؟! نه این یه حس تو قلب ماست خدا هم حسی که یه نوزاد تا لحظه ی مرگ پیشش هست حسش میکنه ولی انکار میکنه
خب بیایم اسلام رو بگیم....چرا میگیم اسلام پایان دین ها بوده و قران تحریف نشده!
اسلام شاید بهتره بگیم کیش و ماتی بود که خدا برای کافران افرید...تو هر دینی چه یهودی یه مسیحی چه حرفی از جانب خدا ندارن چون میدونن چه بلایی سر دین اوردن ولی اسلام اینجوری نیست همش حرف خداست!
و قران که کتاب اسلام
ما میگیم حرف خداست و تک تک کلماتش رو خدا نازل کرده
خب از کجا معلوم راست باشه و مثل تورات و انجیل تحریف نشده باشه
از کجا میدونیم اصلا حرف خودت حضرت محمد نباشه؟!
دلیلش برمیگرده به عظمت قران...خب چه ربطی داشت؟!
قران پر از رازهایی که انسان قرنها بعد فهمیده و حتی اون موقع هم براش سوال بوده!
فقط یه نمونه ی کوچیکش تو قران به نطفه میگن علقه این سه تا معنی داره زالو و اویزون و خون بسته شده فکر کنم یا میگه مورچه میشکنه!و یا حتی ارامشی که بهت با خوندن یا شنیدن قران دست میده نمیتونه کار یه کتاب تحریف شده باشه
نوزاد تو چند روزگی این حالات رو داره چیزی که با میکروسکوپ الکترونی میبینن نه با چشم مسلم 1400 سال پیش هیچکس همچین علمی نداشته چه با جادو چه با علم پس این قدرت خدا و حرف خداست
و میرسیم به احادیث مثل همین یکی نماز
اول از همه ما خیلییییییییییییی حدیث جعلی داریم که اصلااااااا نباید باورشون کرد حالا چرا حدیث جعلی خب دشمن های اسلام وقتی دیدن قران کوچکترین ایرادی نداره اومدن حرف تو دهن اماما گذاشتن
و از کجا میگم این حدیث راست این حدیث درست چون حرف امام سجاد نیستحرف خداست و تو قران هست فقط امام سجاد مثل یه معلم اومد منظور رو اماده گفته تا راحتتر بفهمیم
زیباترین دلیل اسلام قران...هیچ مسلمونی حرف از خودش نمیزنه و همش از قران وقتی ببینی قران اینقدر کامل حرف هیچکس برات مهم نیست
به قول یکی وقتی خدا حرف زده نظر من در برابر اون اصلا مهمه؟!:)
شاید بهتر باشه برگردیم به قران تا باور کنیم
شبت هم خوش@zeinab-j-i عزیزم ممنونم که انقدر تایپ کردی که توضیح بدی منکه گفتم با خدا من کاری ندارم من خدا رو تمام و کمال قبول دارم نوکرشم هستم
البته خدا که نیازی به من نداره خب بگذریم مشکل من قرانه شما گفتی بخاطر عظمت قرآن باید قبولش کنیم چون پر از رمز و راز چرا مثنوی معنوی رو قبول نکنیم؟ میدونم الان به حرفم می خندی ولی حرفم منطقیه اون که فارسیه اصن شعره آدم میخونه حظ میکنه از کجا من باور کنم این کلمات خدای وقتی مولانا اونقدر قشنگ شعر میگه
-
@ariana-ariana در اسلام ، عیسای مسیح علیهالسلام، به عنوان پیامبری الهی و اولوا العزم شناخته شده و قرآن در مورد او میفرماید: «مسیح عیسی بن مریم ؛ فقط فرستادۀ خدا و کلمه(و مخلوق) اوست، که او را به مریم القا نمود؛ و روحی (شایسته) از طرف او بود. بنابر این، به خدا و پیامبران او، ایمان بیاورید!». [۱]
ما مسلمانان به پیامبری حضرت عیسی، عصمت عیسی و استاد اخلاق بودن او، ایمان داریم و تمام آنچه را او گفت میپذیریم؛ از جمله گفتههای او، ایمان و اعتقاد به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیه است. بنابر این، ما مسلمانان، خود را مسیحی واقعی دانسته و تمام دستورات عیسی علیهالسلام را انجام دادهایم و به پیامبری ایمان آوردیم که عیسی علیهالسلام به او بشارت داده بود: «هنگامی که عیسی پسر مریم گفت:ای بنی اسرائیل ! من که فرستاده خدا به سوی شما هستم توراتی را که نزد من است تصدیق میکنم و نیز بشارت دهنده رسولی هستم که بعد از من میآید، و نامش احمد است»
mohammadhosien mazaheri
خوب شما اگه بتونید با ذکر دقیق اینکه تو کدوم بخش انجیل اومده بگین خوشحال میشم
من این حرفو قبول دارم ولی میخام یچیزی بهتون نشون بدم -
Hhh Hh همه اینارو رعایت میکنماااا ولی بازم درست نمیشه:/
نه تلق که خیلی خوبع فقط سر میخوره و گزاشتنش زمان بره
بهرحال خییلی ممنون عزیزم🤍
Kosar A003
خواهش میکنم
تلقت زیر روسری سر میخوره؟
منم اول این مشکل رو داشتم
اگه اینجوره لایه چسب بهش بچسبون (سیاه یا سفیدمتناسب با رنگ روسری هایی ک بیشتر سر میکنی) -
sarnisa6 اره حق باشماست من موافق تعرض و تجاوز و اینجور چیزاعم
متاسفانه شما انتخاب کردین ک حرف منو متوجه نشید و بحث رو به حاشیه بکشونید و صحبت با شما بی فایدست -
@zeinab-j-i عزیزم ممنونم که انقدر تایپ کردی که توضیح بدی منکه گفتم با خدا من کاری ندارم من خدا رو تمام و کمال قبول دارم نوکرشم هستم
البته خدا که نیازی به من نداره خب بگذریم مشکل من قرانه شما گفتی بخاطر عظمت قرآن باید قبولش کنیم چون پر از رمز و راز چرا مثنوی معنوی رو قبول نکنیم؟ میدونم الان به حرفم می خندی ولی حرفم منطقیه اون که فارسیه اصن شعره آدم میخونه حظ میکنه از کجا من باور کنم این کلمات خدای وقتی مولانا اونقدر قشنگ شعر میگه
@ariana-ariana
من بهت ثابت کنم؟
فقط یه مثال کافیه؟ -
@ariana-ariana بهترین راه نقشه عقل آدمه
کتابای خوب بخون خدارو بشناس زیاد درگیر نشو -
Kosar A003
خواهش میکنم
تلقت زیر روسری سر میخوره؟
منم اول این مشکل رو داشتم
اگه اینجوره لایه چسب بهش بچسبون (سیاه یا سفیدمتناسب با رنگ روسری هایی ک بیشتر سر میکنی)Hhh Hh نمیدونم چیه ولی حتمن میخرمش
🤍
-
mohammadhosien mazaheri من میگم شما گفتی تو اسلام کسی تو اصل دین نقض نیورده خب مگه نو مسیحیت اوردن مگه تو یهودیت اوردن؟
-
@ariana-ariana بهترین راه نقشه عقل آدمه
کتابای خوب بخون خدارو بشناس زیاد درگیر نشو -
mohammadhosien mazaheri من میگم شما گفتی تو اسلام کسی تو اصل دین نقض نیورده خب مگه نو مسیحیت اوردن مگه تو یهودیت اوردن؟
@ariana-ariana اینم بهت ثابت میکنم
اینکه قران تحریف نیس
با ریاضی بهت ثابت میکنم اگه امادگیشو داری بگو -
@ariana-ariana
من بهت ثابت کنم؟
فقط یه مثال کافیه؟Kosar A003 چیو ثابت کنی؟ قرآن و؟
-
خانمایه چادری یسوال
من خیلی وقت نیس چادر میزارم و یکم بیتجربم:|
بعضی دوسام میگن بدون تلق روسری میزارن و خیلیم قشنگ وایمیسه
من هرکار میکنم نمیشه عین چسب میچسبه به کله ادم خوب نمیشه
یکی بگه چجوری میشه؟Kosar A003
مبارکه
بهتره از روسری های قواره بزرگ استفاده کنی چون معمولا شال خیلی خوب پوشش نمیده و درست واینمیسته،روسری که انتخاب میکنی سعی کن نخی باشه،روسری هایی که جنس پلاستیکی و حریر دارن سُر میخورن و خوب نیستن و نهایتا این که سعی کن از سنجاق هایی که ساده هستن و کنار روسری وصل میشن استفاده کنی و یسری فیلم هم توی نت ببین که چطور روسری سر میکنن که جلوی روسریت نچسبه -
این پست پاک شده!
mohammadhosien mazaheri
اگه سیاست محمد و علی رو با این زمونه همسان میدونین.....
تنکس گاد -
این پست پاک شده!
@zeinab-j-i خود نماز و روزه رو نگفتم قوانینشو گفتم همینکه دوستمون اول گفت دو رکعت نماز
-
این پست پاک شده!
Kosar A003 اوم تازه ۵ تا دگه هم دارم از همین اروپاییایه غیرمسلمون ک از قران ایراد گرفتن
بعد یچیزی فهمیدن
ک خودشون مسلمون شدن^^ -
این پست پاک شده!
Zeinab Siri چرا متاسفی؟ من که گفتم توهین نمیکنم باید به اعتقادات هم احترام بذاریم نه؟!
-
@ariana-ariana قران رو شما از همه جنبه ها بررسی کنید معجزه هست...بیانی ، محتوایی ، علمی و ... و اگر بخواهید بدونید باید تحقیق درست و کاملی داشته باشین... و اینقدر زیاد هست که نمیشه گفت...حتی توی اینترنت و سایت های معتبر...
امیدوارم موفق باشین