دخترونه خاص:)
-
@zeinab-j-i عزیزم ممنونم که انقدر تایپ کردی که توضیح بدی منکه گفتم با خدا من کاری ندارم من خدا رو تمام و کمال قبول دارم نوکرشم هستم
البته خدا که نیازی به من نداره خب بگذریم مشکل من قرانه شما گفتی بخاطر عظمت قرآن باید قبولش کنیم چون پر از رمز و راز چرا مثنوی معنوی رو قبول نکنیم؟ میدونم الان به حرفم می خندی ولی حرفم منطقیه اون که فارسیه اصن شعره آدم میخونه حظ میکنه از کجا من باور کنم این کلمات خدای وقتی مولانا اونقدر قشنگ شعر میگه
@ariana-ariana
من بهت ثابت کنم؟
فقط یه مثال کافیه؟ -
@ariana-ariana بهترین راه نقشه عقل آدمه
کتابای خوب بخون خدارو بشناس زیاد درگیر نشو -
Kosar A003
خواهش میکنم
تلقت زیر روسری سر میخوره؟
منم اول این مشکل رو داشتم
اگه اینجوره لایه چسب بهش بچسبون (سیاه یا سفیدمتناسب با رنگ روسری هایی ک بیشتر سر میکنی)Hhh Hh نمیدونم چیه ولی حتمن میخرمش
🤍
-
@ariana-ariana در اسلام ، عیسای مسیح علیهالسلام، به عنوان پیامبری الهی و اولوا العزم شناخته شده و قرآن در مورد او میفرماید: «مسیح عیسی بن مریم ؛ فقط فرستادۀ خدا و کلمه(و مخلوق) اوست، که او را به مریم القا نمود؛ و روحی (شایسته) از طرف او بود. بنابر این، به خدا و پیامبران او، ایمان بیاورید!». [۱]
ما مسلمانان به پیامبری حضرت عیسی، عصمت عیسی و استاد اخلاق بودن او، ایمان داریم و تمام آنچه را او گفت میپذیریم؛ از جمله گفتههای او، ایمان و اعتقاد به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیه است. بنابر این، ما مسلمانان، خود را مسیحی واقعی دانسته و تمام دستورات عیسی علیهالسلام را انجام دادهایم و به پیامبری ایمان آوردیم که عیسی علیهالسلام به او بشارت داده بود: «هنگامی که عیسی پسر مریم گفت:ای بنی اسرائیل ! من که فرستاده خدا به سوی شما هستم توراتی را که نزد من است تصدیق میکنم و نیز بشارت دهنده رسولی هستم که بعد از من میآید، و نامش احمد است»
mohammadhosien mazaheri من میگم شما گفتی تو اسلام کسی تو اصل دین نقض نیورده خب مگه نو مسیحیت اوردن مگه تو یهودیت اوردن؟
-
@ariana-ariana بهترین راه نقشه عقل آدمه
کتابای خوب بخون خدارو بشناس زیاد درگیر نشو -
mohammadhosien mazaheri من میگم شما گفتی تو اسلام کسی تو اصل دین نقض نیورده خب مگه نو مسیحیت اوردن مگه تو یهودیت اوردن؟
@ariana-ariana اینم بهت ثابت میکنم
اینکه قران تحریف نیس
با ریاضی بهت ثابت میکنم اگه امادگیشو داری بگو -
@ariana-ariana
من بهت ثابت کنم؟
فقط یه مثال کافیه؟Kosar A003 چیو ثابت کنی؟ قرآن و؟
-
خانمایه چادری یسوال
من خیلی وقت نیس چادر میزارم و یکم بیتجربم:|
بعضی دوسام میگن بدون تلق روسری میزارن و خیلیم قشنگ وایمیسه
من هرکار میکنم نمیشه عین چسب میچسبه به کله ادم خوب نمیشه
یکی بگه چجوری میشه؟Kosar A003
مبارکه
بهتره از روسری های قواره بزرگ استفاده کنی چون معمولا شال خیلی خوب پوشش نمیده و درست واینمیسته،روسری که انتخاب میکنی سعی کن نخی باشه،روسری هایی که جنس پلاستیکی و حریر دارن سُر میخورن و خوب نیستن و نهایتا این که سعی کن از سنجاق هایی که ساده هستن و کنار روسری وصل میشن استفاده کنی و یسری فیلم هم توی نت ببین که چطور روسری سر میکنن که جلوی روسریت نچسبه -
این پست پاک شده!
mohammadhosien mazaheri
اگه سیاست محمد و علی رو با این زمونه همسان میدونین.....
تنکس گاد -
این پست پاک شده!
@zeinab-j-i خود نماز و روزه رو نگفتم قوانینشو گفتم همینکه دوستمون اول گفت دو رکعت نماز
-
این پست پاک شده!
Kosar A003 اوم تازه ۵ تا دگه هم دارم از همین اروپاییایه غیرمسلمون ک از قران ایراد گرفتن
بعد یچیزی فهمیدن
ک خودشون مسلمون شدن^^ -
این پست پاک شده!
Zeinab Siri چرا متاسفی؟ من که گفتم توهین نمیکنم باید به اعتقادات هم احترام بذاریم نه؟!
-
@ariana-ariana قران رو شما از همه جنبه ها بررسی کنید معجزه هست...بیانی ، محتوایی ، علمی و ... و اگر بخواهید بدونید باید تحقیق درست و کاملی داشته باشین... و اینقدر زیاد هست که نمیشه گفت...حتی توی اینترنت و سایت های معتبر...
امیدوارم موفق باشین -
@ariana-ariana
قوانین نماز و روزه هم برای همون زمانه نه برای الان@zeinab-j-i تو قرآن ننوشته چقد نماز بخونیم و هر جا چی بگیم گفته نماز رو به پا دارید اگه می خواید زمانش رو بگید میدونم نوشته ولی نگفته مثلا سوره حمد که اول قرآن هست رو بگید اینا رو کی گفته! همین اقایون محترم
-
mohammadhosien mazaheri
اگه سیاست محمد و علی رو با این زمونه همسان میدونین.....
تنکس گادKosar A003 خب بله باید ببینیم سیاست دست کیه؟
بعضی ها هدفشون همینه که این باور ها و بدبینی هارا بوجود بیارن...حالا چه با لباس روحانیت و چه هرچیز دیگه.. -
@ariana-ariana
قرون وسطی الان چیه؟!
نکنه بحث دوباره برمیگرده به آزادی زنها؟
همه ی هم و غمتون شده همین؟
من کاری به دین ندارم،ماها هممون تو یه جغرافیا هستیم،هممون همون زنهای ایرانی الاصلیم که پوشش برتر داشتن،نجابت و شرف داشتن،همون جایی که یهودیای صهیونیست علنا ازش بعنوان هدف و طعمه یاد میکنن و میخوان تیکه پارش کنن
باشه.....ایرانی که هستیم!!
انقدر شرف داریم که خودمون رو به ارزشهای پوچ اونا نسپریم و خودمون به دست خودمون به این نفاق دامن نزنیم؟!
کسی نمیگه من خوبم،تو بدی،اون بدتره و.....موضوع اینه که ما داریم با دستای خودمون کشور رو با همین اختلافاتِ بی مزه ی پیش پا افتاده تیکه تیکه میکنیم تا عقاید دشمن چندین هزارسالمون بر ما حاکم بشه -
@zeinab-j-i تو قرآن ننوشته چقد نماز بخونیم و هر جا چی بگیم گفته نماز رو به پا دارید اگه می خواید زمانش رو بگید میدونم نوشته ولی نگفته مثلا سوره حمد که اول قرآن هست رو بگید اینا رو کی گفته! همین اقایون محترم
@ariana-ariana گفتم قرار بود قران بیاد بگه که دیگه از بس طولانی میشد هیچکی حوصله نداشت بخونه... اینکه نماز چند رکعته و این ها از گفتار و رفتار پیامبر خدا گرفته شده.
-
@zeinab-j-i تو قرآن ننوشته چقد نماز بخونیم و هر جا چی بگیم گفته نماز رو به پا دارید اگه می خواید زمانش رو بگید میدونم نوشته ولی نگفته مثلا سوره حمد که اول قرآن هست رو بگید اینا رو کی گفته! همین اقایون محترم
@ariana-ariana عام اینا تو کتابایه تاریخی نوشته شده خواهر
و البته چون تقریبا نماز هرکس یمدله اما تمام ادیاننماز دارن
تقریبا تا حدودی تو قران مشخص شده و بقیش بعهده پیشوایان دینیه
نماز فقط برای مصاحبت با خداست نه چیز دیگه
و مدل نماز خوندن ماهم که الان داره تو سبک یوگا اروپاییا استفاده میشه
ینی بهترین مدل ارامش:/ -
دوستان من نظراتم رو گفتم و شما باهاش مخالف بودین ولی خب نه من به قرآن رو اوردم نه شما ازش برگشتین به نظر من نه اسلام هر دینی یک روش برای زندگیه من این روش و با عقل پیش میبرم و تا الان موفق بودم امیدوارم از اینجا به بعدم موفق باشم ایشالا که شما هم موفق باشید.
شب تون خوش