دخترونه خاص:)
-
سلام به همه خواهران گرامی، ببخشید میپرم بین حرفاتون ، چون چند جا اسم پسرا شد خواستم چند تا نکته بگم...
من اولا بگم نمیخوام حق رو بدم به دختر خانومای چادری یا دختر خانومهایی که چادر نمیوشن یا کم حجابن...همونطور که حاج قاسم گفتن هم دختر با حجاب و بی حجاب دختر من هست و هر دو دختر این سرزمین هستند...اما با توجه به اینکه خودم پسرم و بین پسرها هستم...فقط چند تا داستان تعریف میکنم..
من توی هر سال که مدرسه میرفتیم خب چند تا از همکلاسیام یکم متاسفانه کارای بدی کردن...یه روز دم در مدرسه بودیم چند گروه دختر خانوم داشتن رد میشدن هم کم حجاب و هم با حجاب... میخواستم ببینم واکنششون چیه...متاسفانه دیدم که همچین که به اون دختر خانوم کم حجاب نگاه کردن که اصلا چی بگمو حتی چند نفر متلک های زشتی گفتن...اما نسبت به اون دختر خانوم چادری نه نگاه کردن(چون چیزی نیست که نگاه کنن) و نه چیزی گفتن...
حتی دیدم که به خاطر یه دختر خانوم کم حجاب رفتن سمت گناهان بزرگ
قرآن گفته هم مرد باید حجاب داشته باشه هم زن...البته چون زن زینتش بیشتره و ارزش بیشتری داره خوب وظیفش سختتره...
خیلی چیز هارو اینجا نمیشه گفت اما خب اگر دختر خانوم حجابش رو توی جامعه رعایت نکنه پسرا هم ذهنشون میره سمت گناه و دلشون میلرزه...وظیفه پسر اینه که نگاه نکنه به نامحرم چه باحجاب چه بی حجاب...وظیفه دختر خانومها هم اینه که حجابشونو توی جامعه رعایت کنن...اما الان ماپسرا متاسفانه فقط باید یاآسمونو نگاه کنیم یا جلوی پامونو...اگر هم پسر هم دختر وظیفشو درست انجام بده، نه دیگه ارتباط ها و دوستی نامشروع نامحرم هست نه گناهان دیگر...این هم بگم این نیست که بگیم حق دخترا داره خورده میشه..نه ولی دختر خانومی که حجابشو رعایت کنه داره برای خودش حق قائل میشه تا هم بازیچه دست بعضی پسرا نشه و هم گناه ناخواسته ای به گردنش نیوفته...و اگر دیگه باز پسری با دیدن خانوم با حجاب به سمت گناه رفت دیگه این تقصیر خود پسر هست....
امیدوارم که توی جامعه مون هرکسی وظیفشو به درستی انجام بده تا شرایط ظهور آقا فراهم بشه و خانومهایی هم که چادری هستن امانت خانوم فاطمه زهرا(سلام الله علیها) رو به خوبی حفظ کنن.mohammadhosien mazaheri سلام
ببخشید یه پیشنهاد داشتم
به قول فاطمه خانم چرا همش داریم از حجاب خانما صحبت میکنیم؟!
خب شمام میتونید یه تاپیک بزنید و از کنترل نگاه یا حالا وظایف دیگهی خودتون صحبت کنید،شاید واقعا ۱درصد تاثیر داشت... -
Zeinab Siri
میدونید چیه هرچقدر منو شما بحث کنیم واقعیت های جامعه مشخصه و صد البته دردناک بلاخره باید به روشی باهاش کنار بیام شما این روش انتخاب کردین منم احترام میزارم
و من کاملا به این موضوع که هر کسی باید از خودش شروع کنه و دلش رو پاک کنه موافقم ولی همچنان روی خیلی از حرف هام هستم
و فک کنم همین طور شما
حالا من جز دختر های متوسط نه خیلی مومن نه خیلی بدون دیندرک بعضی از حرفاتون برام سخته حالا چه برسه به اونایی که هیچ اعتقادی ندارن و میدونم شما هم بعضی از حرف های من براتون غیر قابل قبوله فک کنم فهمیدم چرا نه میتونم بی خدا باشم نه میتونم مومن کامل
عزیزمی مرسی از اینکه باحوصله جوابمو دادی معذرت میخوام بعضی ججا ها تند حرف زدم یا بی ادبی کردم حقیقتا ما ادم ها نمیتونیم اعتقادت یک فرد رو عوض کنیم و همین بعضی وقت ها حتی درکم نمیکنیم چون در محیط ها وخانواده های مختلفی به دنیا اومدیدم و سختی های مختلفی رو کشیدیم پس نمیشه و همین باعث به وجود اومد خیلی از مشکلات میشه که متاسفانه بعضی ها برای درک بدون احترام گذاشتن به اعتقادات افراد توهین میکنن من از طرف تک تک ادم هایی که نگاه بد تمسخر بهت انداختند تیکه های نا درست و غلط و.. و.. انداختن معذرت میخوام 🥰fatemeh bf با مشکلات که نمیشه کنار اومد اما میشه حلشون کرد....و باید برای حلشون یه گام مثبت،هرچند کوچیک برداشت و اقدامی کرد
لازم نیست مومن کامل باشیم! هم اینکه سعی کنیم به اندازه ی ظرفیت خودمون و به همون طریقی که خدا گفته بهش نزدیک بشیم هم ،خیلی با ارزشِ
همه ی ماها فرصت انتخاب داریم و راهِ حق هم که مشخصِ
مگر توی قرآن نمیخونیم که هرکس دینی جز اسلام انتخاب کنه از متضرر هاست؟
همین که شما توی این ماه عزیز و خاص به فکر افتادید ،خودش نشونه است
اگر واقعا طالبِ پیشرفتِ معنوی و رسیدن به خدا باشید،در و دیوار به اذن خدا میشن معلمِ شما
از اینکتاب هم استفاده کنید و نظرتون رو بهم بگید
،کتاب جالبیه
https://s16.picofile.com/file/8425577668/14868_fa_mah_rajab_mah_yeganeh_shodan_bakhoda.pdf.html
-
fatemeh bf وقتی یه مرد میتونه زنی رو صیغه کنه پس زن هم این حق رو داشته...
ببینید داریم راجعبه اصل اسلام صحبت میکنیم نه نگاه جامعهای که پدربزرگ و مادربزرگ ماها به وجود آوردن
اینکه به زن مطلقه نگاه بد میشه تقصیر ماهاست،به هرحال آینده این جامعه دست من و شماست باید این نگاهها رو از بین ببریم
خدا خودش طلاق حلال قرار داده این ماییم که درکمون پایینه و بد میدونیم طلاق رو...
اینا همه تصوراتیه که ما به وجود آوردیم یه پسرم دوست دختر داشته باشه باید به اندازهی یه دختر براش بد بدونن یا حالا یه عده خوب بدونن...
تفکر مرد پرستانه کاملا مخالفم باهاش چون اصلا همچین چیزی توی اسلام نیست وبه زن به اندازه توانش اختیار داده شده...
ته کار یه زن زیروروکردنه هوس مرد نیست
اصلا اینجوری نیست نمونهاش ابهت حضرت زهرا(س)و حضرت زینب(س)است ،یعنی اسلام حضور زنا رو توی جامعه ممنوع نکرده،ولی چون ظرافت داره با یه احکامی گفته حضور پیدا کنیم،و البته این احکام برای مردان هم هست...
من حق رو کامل به پسرا ندادم چون اونام وظیفه دارن ولی کارشون سختتره...
و اینکه من کسی نیستم که بخوام بگم حق با کی هست و با کی نیست همونی که از دینم میدونم گفتم و مسلما من آدم کاملی نیستم و دچار اشتباه میشم،کسی که میخواد مسلمان واقعی باشه باید از کتاب خدا وشخصیتهای بزرگ اسلام کمک بگیره..
ماجرای سنگسار من الان توی اینترنت سرچ کردم نوشته بود هم برای زن و هم برای مرد هست که شرایط سختی داره همینطوری با یه رابطه سنگسار نمیکنن،اطلاعاتم زیاد نیست در این زمینه...زهرا بنده خدا منم اگه دقت کنید نسبت به جامعه حرف زدم نه دین
همین طورم از شمام معذرت میخوام دیگه بیخیال شیم
ولی اینکه یه زن میتونه کسیو رو به غیر شوهرش صیغه کنه رو واقعا نشنیدم خبرم ندارم و اولین باره دارم میشنوم من خودمم زیاد دربارهی سنگسار خبر ندارم فقط در حدی میدونم که اگه یک زن متاهل خیانت کنه اون و مرد که با زن متاهل مرتکب گناه شده سنگسار میشه ولی به دلیل قانون صیغه اگر مرد متاهلی خیانت کنه و زن از اون شکایت کنه با یه برگه صیغه نامه هیچی به هیچیه
خوشحالم که با صبر و حوصله جوابمو دادید و ببخشید اگه جایی تند رفتم و احساس کردید توهین کردم به نظر من ما معمولیا و شما مومنا و اون بیدینا همون باید اعتقادمونو برای خودمون نگه داریم و تا می تونیم توهین نکنیم من قصد توهین نداشتم عقیدمو نسبت به بعضی از حرف ها و تفکر ها و واقعیت جامعه گفتم بازم شرمنده و بحث سر این موضوعات بی فایدست و همچنین واقعایت رو تغییر نمیده ممنون دوست عزیز -
mohammadhosien mazaheri سلام
ببخشید یه پیشنهاد داشتم
خب شمام میتونید یه تاپیک بزنید و از کنترل نگاه یا حالا وظایف دیگهی خودتون صحبت کنید،شاید واقعا ۱درصد تاثیر داشت...زهرا بنده خدا اها قربون دهنت
-
fatemeh bf با مشکلات که نمیشه کنار اومد اما میشه حلشون کرد....و باید برای حلشون یه گام مثبت،هرچند کوچیک برداشت و اقدامی کرد
لازم نیست مومن کامل باشیم! هم اینکه سعی کنیم به اندازه ی ظرفیت خودمون و به همون طریقی که خدا گفته بهش نزدیک بشیم هم ،خیلی با ارزشِ
همه ی ماها فرصت انتخاب داریم و راهِ حق هم که مشخصِ
مگر توی قرآن نمیخونیم که هرکس دینی جز اسلام انتخاب کنه از متضرر هاست؟
همین که شما توی این ماه عزیز و خاص به فکر افتادید ،خودش نشونه است
اگر واقعا طالبِ پیشرفتِ معنوی و رسیدن به خدا باشید،در و دیوار به اذن خدا میشن معلمِ شما
از اینکتاب هم استفاده کنید و نظرتون رو بهم بگید
،کتاب جالبیه
https://s16.picofile.com/file/8425577668/14868_fa_mah_rajab_mah_yeganeh_shodan_bakhoda.pdf.html
Zeinab Siri متاسفانه زمانی که نتونیم مشکلی رو حل کنیم باید کنار بیایم
-
زهرا بنده خدا منم اگه دقت کنید نسبت به جامعه حرف زدم نه دین
همین طورم از شمام معذرت میخوام دیگه بیخیال شیم
ولی اینکه یه زن میتونه کسیو رو به غیر شوهرش صیغه کنه رو واقعا نشنیدم خبرم ندارم و اولین باره دارم میشنوم من خودمم زیاد دربارهی سنگسار خبر ندارم فقط در حدی میدونم که اگه یک زن متاهل خیانت کنه اون و مرد که با زن متاهل مرتکب گناه شده سنگسار میشه ولی به دلیل قانون صیغه اگر مرد متاهلی خیانت کنه و زن از اون شکایت کنه با یه برگه صیغه نامه هیچی به هیچیه
خوشحالم که با صبر و حوصله جوابمو دادید و ببخشید اگه جایی تند رفتم و احساس کردید توهین کردم به نظر من ما معمولیا و شما مومنا و اون بیدینا همون باید اعتقادمونو برای خودمون نگه داریم و تا می تونیم توهین نکنیم من قصد توهین نداشتم عقیدمو نسبت به بعضی از حرف ها و تفکر ها و واقعیت جامعه گفتم بازم شرمنده و بحث سر این موضوعات بی فایدست و همچنین واقعایت رو تغییر نمیده ممنون دوست عزیزfatemeh bf نه اشتباه نشه،منظورم زن متاهل صیغه نبود،منظورم تواناییش برای یه جنس مونث بود...منم فک نکنم متاهلا بتونن.
-
Zeinab Siri متاسفانه زمانی که نتونیم مشکلی رو حل کنیم باید کنار بیایم
fatemeh bf حل میشه
-
fatemeh bf حل میشه
Zeinab Siri ما که از خدامونه
-
زهرا بنده خدا اها قربون دهنت
fatemeh bf نشی که حیفی
این جمله رو از دوستم یاد گرفتم -
fatemeh bf نه اشتباه نشه،منظورم زن متاهل صیغه نبود،منظورم تواناییش برای یه جنس مونث بود...منم فک نکنم متاهلا بتونن.
زهرا بنده خدا اره نمی تونه
-
fatemeh bf نشی که حیفی
این جمله رو از دوستم یاد گرفتمزهرا بنده خدا ماشالله به دوستت
جواب دندان شکنیه
-
زهرا بنده خدا اره نمی تونه
fatemeh bf آها یه چیزی بگم این ۴تا زن صیغه شرایطی داره که یکیش عدالت بین ۴نفره،که سخته و شاید نشدنی...
فعلا شبتون بخیر خیلی حرف زدم از صبی -
fatemeh bf آها یه چیزی بگم این ۴تا زن صیغه شرایطی داره که یکیش عدالت بین ۴نفره،که سخته و شاید نشدنی...
فعلا شبتون بخیر خیلی حرف زدم از صبیزهرا بنده خدا
الان میاد میگه بیچاره پسرا مجبور چهار تا زن داشته باشن وایی خدا مرا بکش
-
زهرا بنده خدا
الان میاد میگه بیچاره پسرا مجبور چهار تا زن داشته باشن وایی خدا مرا بکش
fatemeh bf من مسخره میکنی
آره بیچارهها یکیشم نمیتونن بگیرن با این وضع گرونی چه برسه ۴تا
نمیخواد بمیری -
fatemeh bf من مسخره میکنی
آره بیچارهها یکیشم نمیتونن بگیرن با این وضع گرونی چه برسه ۴تا
نمیخواد بمیریزهرا بنده خدا اینو خدایی باهات موافقم
-
mohammadhosien mazaheri سلام
ببخشید یه پیشنهاد داشتم
خب شمام میتونید یه تاپیک بزنید و از کنترل نگاه یا حالا وظایف دیگهی خودتون صحبت کنید،شاید واقعا ۱درصد تاثیر داشت...زهرا بنده خدا چشم ان شاالله
-
زهرا بنده خدا چشم ان شاالله
mohammadhosien mazaheri موفق باشید...
-
زهرا بنده خدا اینو خدایی باهات موافقم
fatemeh bf به بیچارهبودنمون باید گریه کرد
-
fatemeh bf به بیچارهبودنمون باید گریه کرد
زهرا بنده خدا اره
-
توجہ توجہ
شما بانوۍ عزیزهم میتواني براۍ مدافع حرم شدݩ ثبت نام کني⇦