دخترونه خاص:)
-
@narjes-hashemi مثال زدم
مثل مقایسه های بی ربط اون این مقایسه هام بی ربط بودMehdi Hosseinbor
اصلا بی ربط نیست!
مثال ها کاملا واضح و مرتبط هستند
مثلا سیگار کشیدن برای یه بچه مضره!! بچه که نمیدونه براش مضره،میدونه؟؟؟
بی حجابیِ خیلیا هم همینطوره! تو اطرافیان خودم بود کسی که اصلا از تبعات بدی که بی حجابیش توی جامعه به جا میذاره بی خبر بود!! دقیقا عین یه بچه -
Mehdi Hosseinbor خب شما که ادعای ربط دار میکنید بهتر نیست مثال هاتون مرتبط باشن؟بلکه ماهم یادگرفتیم درکل فقط این پست رو نبینید و به عقاید هم احترام بزارید
@narjes-hashemi توهین به عقاید نکردم
مهم منظوره -
Zeinab Siri من کسایی رو دیدم که حجاب داشتن و اذیت شدن
Mehdi Hosseinbor
کسی نگفت که هرکسی که حجاب داره اصلا اذیت نمیشه! -
Mehdi Hosseinbor
اصلا بی ربط نیست!
بی حجابیِ خیلیا هم همینطوره! تو اطرافیان خودم بود کسی که اصلا از تبعات بدی که بی حجابیش توی جامعه به جا میذاره بی خبر بود!! دقیقا عین یه بچهZeinab Siri خیلی نمیشه رو این حساب کرد مهم ذات آدمم هست اینجور نیست بگیم چون اون شخص کم حجابه پس کافره و بویی از انسانیت نبرده
-
@narjes-hashemi توهین به عقاید نکردم
مهم منظورهMehdi Hosseinbor کلا عقاید منو اشتباه گرفتید منم منظورو رسوندم
-
Mehdi Hosseinbor
اصلا بی ربط نیست!
بی حجابیِ خیلیا هم همینطوره! تو اطرافیان خودم بود کسی که اصلا از تبعات بدی که بی حجابیش توی جامعه به جا میذاره بی خبر بود!! دقیقا عین یه بچهZeinab Siri یه بچه سیگار بکشه عواقبی براش بهمراه داره صدرصد
ولی چه کسی حجاب داشته باشه چه نداشته باشه ممکنه اذیت بشه ممکنه اذیت نشه
ولی اینو مطمئن باشین کسی که بزور مجبور به رعایت حجابش میکنن اون صدرصد اذیت میشه -
Zeinab Siri خیلی نمیشه رو این حساب کرد مهم ذات آدمم هست اینجور نیست بگیم چون اون شخص کم حجابه پس کافره و بویی از انسانیت نبرده
@narjes-hashemi
نه نه!کسی اصلا حرفی از کافر بودن نزد
منظور من این بود که اون شخص اصلا قصدو نیت بدی نداشت ،فقط ظاهرش درست نبود -
Mehdi Hosseinbor
کسی نگفت که هرکسی که حجاب داره اصلا اذیت نمیشه!Zeinab Siri همچنین کسیو بزور حجابشو بگیری اذیت میشه
بهتره هرکسی هرجور راحته بزاریمش -
@narjes-hashemi
نه نه!کسی اصلا حرفی از کافر بودن نزد
منظور من این بود که اون شخص اصلا قصدو نیت بدی نداشت ،فقط ظاهرش درست نبودZeinab Siri آره خب درسته ولی از رو ظاهر نباید آدمارو قضاوت کرد!
-
Zeinab Siri یه بچه سیگار بکشه عواقبی براش بهمراه داره صدرصد
ولی چه کسی حجاب داشته باشه چه نداشته باشه ممکنه اذیت بشه ممکنه اذیت نشه
ولی اینو مطمئن باشین کسی که بزور مجبور به رعایت حجابش میکنن اون صدرصد اذیت میشهMehdi Hosseinbor
اصلا حرف ما این نیستش که کی اذیت میشه و کی نمیشه!
ما مامور به تکلیف هستیم ،نه مامور به نتیجه! یعنی هرکسی باید وظایف خودش رو انجام بده
این وظیفه ی هرشخصیِ که درست توی جامعه حضور پیدا کنه،به دلخواه خودش نیست،بلکه یه وظیفه ی اجتماعیه که باید انجامش بده و حقیِ که بر گردنش هست -
Zeinab Siri آره خب درسته ولی از رو ظاهر نباید آدمارو قضاوت کرد!
@narjes-hashemi
کسی قضاوت نشد -
Zeinab Siri همچنین کسیو بزور حجابشو بگیری اذیت میشه
بهتره هرکسی هرجور راحته بزاریمشMehdi Hosseinbor
با اون بخش از حرفتون موافقم،که بزور نباید به کسی چیزی رو تحمیل کرد اما با این بخش که میگید هرکسی رو باید به حال خودش رها کرد نه!!!
خیلی وقت ها ما آدما راه اشتباهی رو انتخاب میکنیم،این درسته که ما بدونیم یکی از عزیزانمون راه غلط رو انتخاب کرده و بهش کمک نکنیم؟ -
Mehdi Hosseinbor
اصلا حرف ما این نیستش که کی اذیت میشه و کی نمیشه!
ما مامور به تکلیف هستیم ،نه مامور به نتیجه! یعنی هرکسی باید وظایف خودش رو انجام بده
این وظیفه ی هرشخصیِ که درست توی جامعه حضور پیدا کنه،به دلخواه خودش نیست،بلکه یه وظیفه ی اجتماعیه که باید انجامش بده و حقیِ که بر گردنش هستZeinab Siri وجود انسانی میگه تکلیفیو برای خودت واجب کن که به نفعت باشه
نه چیزی که بقیه میگن خوبه! -
Mehdi Hosseinbor
با اون بخش از حرفتون موافقم،که بزور نباید به کسی چیزی رو تحمیل کرد اما با این بخش که میگید هرکسی رو باید به حال خودش رها کرد نه!!!
خیلی وقت ها ما آدما راه اشتباهی رو انتخاب میکنیم،این درسته که ما بدونیم یکی از عزیزانمون راه غلط رو انتخاب کرده و بهش کمک نکنیم؟Zeinab Siri بنظر من اگه یکی از عزیزام حجابش درست نباشه ولی دلش با خدا باشه بهتره از هزارتا زن که حجابشون کامله و آدمای خوبی نیستن
-
Mehdi Hosseinbor
خیلی وقت ها ما آدما راه اشتباهی رو انتخاب میکنیم،این درسته که ما بدونیم یکی از عزیزانمون راه غلط رو انتخاب کرده و بهش کمک نکنیم؟Zeinab Siri الان کسی که بد حجابه و دلش پاکه راهش غلطه؟
یااونی که با حجابه و از انسانیت بویی نبرده آدم درستیه؟
بی احترامی نیستا فقط میخوام بدونم -
Zeinab Siri بنظر من اگه یکی از عزیزام حجابش درست نباشه ولی دلش با خدا باشه بهتره از هزارتا زن که حجابشون کامله و آدمای خوبی نیستن
Mehdi Hosseinbor نه، هیچکدومش خوب نیست
نه فقط دل پاک بدرد میخوره و نه فقط حفظ ظاهر و ریاکاری -
Zeinab Siri بنظر من اگه یکی از عزیزام حجابش درست نباشه ولی دلش با خدا باشه بهتره از هزارتا زن که حجابشون کامله و آدمای خوبی نیستن
Mehdi Hosseinbor
و در ضمن این رو هم بگم که هیچکس از دل دیگری خبر نداره!
نمیشه صرفا با حرف،رفتار و ظاهر از اسرار دل کسی با خبر شد -
Mehdi Hosseinbor نه، هیچکدومش خوب نیست
نه فقط دل پاک بدرد میخوره و نه فقط حفظ ظاهر و ریاکاریZeinab Siri مگه کسی که حجابش درست نباشه ولی دلش پاک باشه چه ضرری میتونه داشته باشه؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
نظر شما چیه؟
لطف نظراتتون رو بگیدZeinab Siri با کادر سبز یکم مشکل دارم لفظ زیبایی من زن و سلامت شوهر یجورایی زنندس و میتونه بی احترامی تلقی بشه زیاد جالب نبود
-
Zeinab Siri الان کسی که بد حجابه و دلش پاکه راهش غلطه؟
یااونی که با حجابه و از انسانیت بویی نبرده آدم درستیه؟
بی احترامی نیستا فقط میخوام بدونم@narjes-hashemi
راه غلط همونیه که تو مسیرش دوستت،عزیزت،خواهرت،هموطنت و...ذره ذره از خدا دور میشه،همون کارایی رو انجام میده که نباید انجام بده،همون رفتارایی رو داره که نباید داشته باشه...چه با حجاب باشه و چه بی حجاب!