مشورت تحصیلی
-
مهی جون منم راضی نبودم ولی شکر خدا بد نبود .تهران 50 50 ولی بهشتی احتمال زیاد میارم، بازم خدارو شکر.
ایشالا شما هم نتیجه عالی بگیری -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to mehdi_zangane on ۲۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mehdi_zangane در مشورت تحصیلی گفته است:
مهی جون منم راضی نبودم ولی شکر خدا بد نبود .تهران 50 50 ولی بهشتی احتمال زیاد میارم، بازم خدارو شکر.
ایشالا شما هم نتیجه عالی بگیریبه به
مبارکههه
خوبیش اینه که کلاس تشکیل نشد با بچه ها میپرین میرین دربند خخخخخ
موفق باشید -
mehdi_zanganereplied to sky daughter on ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter ایده خیلی خوبیه : ))) ممنون : )
موفق باشی شما هم به امید خدا... -
سلام یکی از درگیری های ذهن من شیمی و فیزیکِ ؟؟ شیمی رو رو خیلی سبز برم خوبه ؟ فیزیک هم گاج نقره ای ؟ واسه شیمی و فیزیک از ویدیو های آلا استفاده کنم می ارزه ؟؟؟؟فیزک رو حالا به نظر خودم میخونم بعد هر جا گیری بود یه فیلم هم میبینم .....
-
amir.barok من خودم از همینایی که گفتین استفاده کردم و راضی بودم.واسه شیمی هم کلاسای آقای آقاجانی خیلی خوبن!
-
یه آلایی من واسه نهایی آقاجانی رو استفاده کردم ... بیشتر تو این موندم خودم میتونم فیزیک رو واسه 70 به بالا جمع یا بیرون برم کلاس
وقت گیر هم هست کلاسا کلا تلاش کردم همش بیشتر 10 ساعت در هفته نشه این فیزیک هم بندازم روش از این ور تو خونه کارم سخت میشه
بعد جلسه اول اقای حاجی سلیمانی رو دیدم گفت گاج نقره ای واسه شیمی بهتره بعد من به خیلی سبز ایمان دارم : (((( دو دل شدم -
یه سوال دیگ گاج نقره ای واسه فیزیک بهتره یا خیلی سبز؟؟؟؟
-
amir.barok نه والا من خودم تا به حال خیلی سبز داشتم ولی گاج نقره ای رو نداشتم پس نمی تونم اظهار نظر کنم.بهتره برا این کار وقتی رفتین کتاب فروشی دو تا کتابو نگاه کنین هرکدومو بیش تر تونستین باهاش انس برقرار کنین اونو بگیرین.در مورد کلاس فیزیک هم به نظرم بهتره خودتون کار کنین اگه نیاز شد کلاس ببینین
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید بنظرتون گاج بهتره کانون؟
-
amir.barok در مشورت تحصیلی گفته است:
یه سوال دیگ گاج نقره ای واسه فیزیک بهتره یا خیلی سبز؟؟؟؟
نقره ای بهتره.البته اینم نظر شخصیمه!
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی کانون برنامش بهتره میگن
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ن ازمونومیگم
-
sama0098 من خودم آزمون ها کانون میرم اونم برای اینه که بیشتر دو هفته حس میکنم فاصله بیوفته انگیزه ی لازم رو از دست میدم ولی میگن گزینه ی دو بهتره سوالا لو نمیره و استاندارد تره و .....
گاج رو راهنمایی رفتم نپسندیدم کلا هر کی هم رفته گفته غیر استاندارد سوالا -
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره منم چن ساله کانونم اما فراترازکنکوره
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to amir.barok on ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir.barok
میخاستم سنجش برم اما دیربه دیر است بدردنمیخوره -
sama0098 فراتر نیست حتی من از کسایی که رفتم شنیدم سطح سوالات کانون بالاتره ولی اگ تهرانی گاج بری فرق نداره ولی تو شهرستان ها آزمون های گاج به دلیل استقبال کم بد برگزار میشه
-
sama0098 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ تیر ۱۳۹۶، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینجا شهرما بیشترشون کانون میرن
248/295