مشورت تحصیلی
-
-
@amir-barok
بعد اقاامیر واس جمع بندیاچیکارکنم؟ -
sama0098 من خودم هم 97 کنکور دارم اینجا جویای همین سوال هم هستم ...
-
sama0098 من خودم هم 97 کنکور دارم اینجا جویای همین سوال هم هستم ...
@amir-barok
آها پس اگه براتون زحمتی نیست بهم خبربدین الان خودم موندم چیکارکنم -
بابت فایلتونم مرسی انگار کانون وگاج دریه سطحن فعلا
-
@amir-barok در مشورت تحصیلی گفته است:
یه سوال دیگ گاج نقره ای واسه فیزیک بهتره یا خیلی سبز؟؟؟؟
نقره ای بهتره.البته اینم نظر شخصیمه!
یه آلایی حجم بالای نقره ای اذیت نمیکنه تو دوره ی جمع بندی؟
-
یه آلایی حجم بالای نقره ای اذیت نمیکنه تو دوره ی جمع بندی؟
-
@amir-barok ببینین قرار نیست تو دوران جمع بندی همه ی سوالارو دوباره حل کنی.باید وقتی برا بار اول سولارو حل می کنین انارو مارکدار کنین تا واسه جمع بندیا راحت باشین و تو وقتتون صرفه جویی بشه
یه آلایی
خب این تابستون اصلا وقت میشه دوم وسومو جمع بندی کرد؟ -
@amir-barok ببینین قرار نیست تو دوران جمع بندی همه ی سوالارو دوباره حل کنی.باید وقتی برا بار اول سولارو حل می کنین انارو مارکدار کنین تا واسه جمع بندیا راحت باشین و تو وقتتون صرفه جویی بشه
یه آلایی نقره ای به نظر خودم معقول تر اومده الان پی دی اف یه فصل جفتشون جلومه
-
یه آلایی نقره ای به نظر خودم معقول تر اومده الان پی دی اف یه فصل جفتشون جلومه
-
یه آلایی حالا مارک دار ها به کنار من تو برنامه ی خودم دوم و سوم تابستون تست های کنکور بعد تالیفی ها با برنامه ی قلمچی از مهر حل کنم میترسم تالیفی های زیادش مثه بمب رو سرم بترکن ک
-
sama0098 آره فقط با آرامش اونا رو جمع کنین و سر سری از شون رد نشین به امید اینکه بعدا درست بخونین
یه آلایی
ان شاءالله اما من نمیتونم بابرنامه پیش برم -
یه آلایی حالا مارک دار ها به کنار من تو برنامه ی خودم دوم و سوم تابستون تست های کنکور بعد تالیفی ها با برنامه ی قلمچی از مهر حل کنم میترسم تالیفی های زیادش مثه بمب رو سرم بترکن ک
@amir-barok
میشه بگین برنامتون چجوریه؟ -
-
sama0098 رو برنامه قلمچی میرم فعلا وقت داری شروع کن جمعه ی هفته ی دیگ اولین ازمون خُورد خوردش شروع میشه
-
sama0098 رو برنامه قلمچی میرم فعلا وقت داری شروع کن جمعه ی هفته ی دیگ اولین ازمون خُورد خوردش شروع میشه
@amir-barok
اوکی ممنون -
واسه کتابکاراگاج بهتره دیگ؟
-
@amir-barok نه معمولا سولای تالیفی این کتابا مشابه سوالای کنکوره.فقط بعضا سطحش از کنکور بالاتر میره
یه آلایی دستت درد نکنه : ) گاج نقره ای رو قطعی کردم حالا از چهار جلد یکیش چاپ 96 نشده چاپ شد چهارتاشو با هم میگیرم
-
گاج نقره ای برافیریکه هردوتاساله؟