IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
روش مطالعه زیست
-
سلام به همگی شبتون بخیر
ان شالله همتون موفق باشید!!
از کسایی که تو زیست قوی هستن و آزمون ها درصد خوبی رو کسب میکنن خواهش میکنم که بیان و روش مطالعه خودشون رو بگن
من انگار زیست خوندن بلد نیستم و نمیدونم باید چیکار کنم به اون درصد مطلوب برسم
شما چطور میخونید و چطور تست میزنید براش؟؟ میشه تجربه هاتون رو در اختیار من بذارید ان شالله که مفید باشه و بتونم پیشرفت کنم
این رو هم اضافه کنم زیست راه ابریشم رو هم دارم و کتابم هم میکرو طبقه بندی گاج هست برای هر سه سال
ممنون از محبت همگی -
-
منم همینطور
-
@نگین-محمدیان سلام عزیزم شبت بخیر.. من زیست و از روی ویدئو جلو نمیبرم نمیتونم در این مورد کمکی بهت بکنم . روش من اینه ک مبحثی میخونم . مثلا کل ایمنی رو یجا توی 2 الی سه روز از روی چندین درسنامه و جزوه میخونم و ترکیب میکنم . ترکیبمم اینجوری هست ک یه دفتر طلایی دارم . و هرچیزی که مربوط به فصل ایمنی هست رو مثلا، توش مینویسم . یجوری جزوه ی سیارمه که توش نکات تست هایی ک میزنمو هم مینویسم . اینجوری موقع جمعبندی درگیر از کجا مرور کنم نمیشم و یه منبع جامع و کامل دارم . بعد اینکه کامل خوندم . تستاشو میزنم . واس من 2 روز کافیه واس هر فصل چون برنامم فشرده ست . تستارو علامت دار هم میکنم واس دوره ی جمعبندی. بعدش هفته ی بعد دوباره مرور میکنم این فصلو و تست میزنم . 1 ماه دیگه هم دوباره مرور میکنم . البته مهم ترین چیزی ک هستش اینه ک من هر جلسه ، هرچی خوندمو اخر مطالعه م مرور میکنم . و فردا هم وقتی میخوام جلسه جدید شروع کنم مرور میکنم جلسه قبلیمو.. این روش یادگیری و تثبیته که خیلیا شاید ندونن درموردش واس همین وقتی یه مبحثی رو میخونن بعد از یه مدت ک دوباره برمیگردن بهش میبینن یادشون رفته . چون مرور 24 ساعت، هفتگی و ماهانه ندارن و تثبیت نشده .این روش و امتحان کن
@دانش-آموزان-آلاء -
@نگین-محمدیان سلام
متن کتاب و شکلاشو کلا زیر و بم کتاب و باید دربیاری بعدش اگه تو مبحث خاصی مشکل داشتی میتونی از درسنامه یا کلیپ یا جزوه استفاده کنی مثلا من تو ایمنی مشکل داشتم ولی آزمون قبل 80زدم
بعدش که همه چی دستت اومد سری اول همه تستای اون گفتار و آموزشی میزنی برای تک تک سوالا پاسخنامه رو میخونی و حاشیه نویسی ولی برای سری بعد دیگه باید همون تستارو آموزشی بزنی و متن کتاب و شکل و نکاتش و مرور کنی -
@نگین-محمدیان سلام
من قصد جسارت ندارم در محضر اساتید شاید روشی که میگم درست هم نباشه ولی خودم باهاش نتیجه گرفتم به این شکل که:
اول کتاب رو یکبار کلی و به صورت روزنامه وار میخونم بعد ۱۰تست اموزشی از متن و خطوط کتاب میزنم بخاطر اینکه بفهمم کجا ها مهم تر بودن بعدش میرم سراغ کتاب و اینبار با دقت بیشتری میخونم و سر هر پاراگراف تا زمانی که کااااامل بفهممش وقت میزارم(اگه تو این مرحله ببینم یه مبحث رو نمیفهمم میرم سراغ کلیپای آقای موقاری)بعدش درسنامه های کتاب های کمک آموزشی رو تند نیخونم و مطالب باحال و خفنشو وارد کتابم میکنم و۱۵ تا تست اموزشی میزنم....خب این میره تا سه روز بعد که۲۵تا تست میزنم که ببینم مفهوم رو کامل یاد گرفتم یا رفته تو حافظه ی کوتاه مدتم(اینجوری هم برام دوره میشه هم وارد حافظه ی بلند مدتم میشه)
بازم دوباره هفته ی بعدش ۱۰تا تست مروری میزنم
و ماه بعد که ان شاء الله دیگه جا افتاده مطلب بین ۲۰تا۴۰تا تست تثبیتی میزنم که بستگی داره به مبحثش
مثلا فصل سوم دوازدهم دقیقا دوبرابر تعداد تست هایی که گفتمو زدم براش -
Elnaz Hasanimerajin
saba zarei 0
zahra thd
ممنونم از هر سه شما خیلی لطف کردید جواب دادید و راهنمایی کردیدحتما انجام میدم پیشنهاد هاتون رو ان شالله موفق باشید -
@نگین-محمدیان سلام
صحبت بچهها درسته، علاوه بر این شما باید مفاهیم را عمیق متوجه بشید، روی فرایند ها و اشکال دقت کنید و مراحل هر فرایند را برای خودتون تصور کنید ، بعد از درک کامل فرایند ها به صورت مجزا ، کم کم ترکیب ها رو هم یاد میگیرید.
تعمق توی زیست خیلی مهمه -
z Gheibi ممنونم بابت راهنمایی تون لطف کردید
حق با شماست من مطلب رو کامل درک میکنم و مفهومش رو یاد میگیرم یعنی اگه کسی ازم بخواد کامل میتونم براش توضیح بدم خب این یعنی یادگیریم کامل شده پس چرا خیلی خوب نمیتونم تست بزنم؟؟ انگار از تست زدن واسه زیست میترسم همش حس میکنم میخوام حل کنم اشتباه در بیاد و بی دقتی کنم یه نکته جا بندازم️ -
@نگین-محمدیان خواهش میکنم
این که میتونید کامل توضیح بدید یعنی اصل راه رو رفتید، حالا باید توی خونه بیپرواو مسلط تست بزنید،غلط زدید،هیچ اشکالی ندارد بررسی کنید ویاد بگیریدش
سرآزمون با طمانینه اما با شجاعت تست بزنید و یادگیری را با بررسی آزمون کامل کنید
آزمون تست ها و.. هرچه قدر بد دادید ناراحت نشین، چون ارزش ناراحتی نداره وپرقدرت ادامه بدید
موفق باشید -
@نگین-محمدیان
-
سلام بچه ها میتونید بهم بگید چطوری جزوه های استاد موقاری رو دانلود کنم از کجا بیارمشون
-
rena felfeli سلام
تو بخش جزوات انجمن میتونید پیدا کنید