رفیقِ شهید
...
-
زهرا بنده خدا سلام میشه لطفا فایل صوتی مداحی را بزارید ممنون
@فرناز-مقیمی سلام فایل صوتی رو ندارم شرمنده
همین لینکی که پایین گذاشتم کلیپ مداحیشون هست...
همون رو گوش میدم... -
Zeinab Siri با حرفتون موافقم که اونا ما رو انتخاب میکنن...
بعد عید پارسال فک کنم بود بعد یه کلاس خسته کننده خیلی دلم گرفته بود یه چند روزی بود بیخیال همه چی شده بودم...
دخترخالهم چندتا لینک برام فرستاد که بالاش نوشته بود نیت کنید و بزنید روی یه لینک...
منم یه نیت کوچولوی دنیایی کردم و زدم روی لینک سومی...
یهویی یه عکس از شهید حسین معزغلامی اومد که یه متن از زبونشون نوشته بودن،واقعا یه حس ناب بود،خیلی قشنگ بود متن...
ته متن نوشته بود "من و تو با هم رفیق شدیم شهدا همیشه هوای رفقاشون دارن،راستی من مداحم بودم،میتونی مداحیای رفیقت از اینترنت بگیری و گوش کنی"...
من روی صوت مداح خیلی حساسم با هر نوحه ای آروم نمیشم...می ترسیدم بزنم توی نت بعد نتونم با مداحیشون رابطه برقرار کنم و به همین زودی رفیقم از دست بدم...
ولی صداشون خیلی به دلم نشست...همیشه هروقت دلم میگیره یا خسته ام مداحی آخرشون گوش میدم...
ایشون اولین رفیق شهید من بودن و قبلش اصلا نمیدونستم همچین چیزی ام هست...
واقعا خیلی حس قشنگیه،اینکه وقتی میخوای یه گناهی کنی...عکس رفیقت میاد جلوت میگی از این گناه به خاطر تو و رضای خدا گذشتم...
واقعا شهدا اگه باهاشون رفیق بشی حال دلت خوب میکنن...
البته به شهدای دیگه ای ارادت دارم مثل شهید بابک نوری،شهید محسن حججی،شهید احمدمحمدمشلب،شهید علا حسن نجمه،شهید قاسم سلیمانی،شهید پلارک...هیچ کدوم از انتخابام دست خودم نبوده با یه فیلم یا کلیپ جذبشون شدم...
همیشه بعد نمازام بهشون سلام میدم،صلواتم هرچند تا بفرستم هدیه میکنم میگم خودتون ثوابش تقسیم کنیدhttps://www.aparat.com/v/KpBAl/مداحی_شهید_حسین_معز_غلامی_،_خجالت_....
اینم آخرین مداحی ایشونزهرا بنده خدا
جالبه براتون بگم که چندسال سال پیش با خانواده ایشون همسایه بودیم وقتی شهید شدن فهمیدیم که ایشون همسایه ما بودن و فکر میکنم ایشون تو محله ماهم مداحی میکردن ولی در هر صورت توفیق نداشتیم مجالس ایشون رو شرکت کنیم خیلی روی بنده هم تاثیر داشتن و دارن
انصافا بهترین رفیق همین شهدا هستن
شاید اگه شهدا نبودن خیلیامون راه راست رو گم میکردیم و هرچی داریم به برکت همین شهداست -
زهرا بنده خدا
جالبه براتون بگم که چندسال سال پیش با خانواده ایشون همسایه بودیم وقتی شهید شدن فهمیدیم که ایشون همسایه ما بودن و فکر میکنم ایشون تو محله ماهم مداحی میکردن ولی در هر صورت توفیق نداشتیم مجالس ایشون رو شرکت کنیم خیلی روی بنده هم تاثیر داشتن و دارن
انصافا بهترین رفیق همین شهدا هستن
شاید اگه شهدا نبودن خیلیامون راه راست رو گم میکردیم و هرچی داریم به برکت همین شهداست@mohsen-sari همینکه همسایهشون بودین خیلی باارزشه...
-
@فرناز-مقیمی سلام فایل صوتی رو ندارم شرمنده
همین لینکی که پایین گذاشتم کلیپ مداحیشون هست...
همون رو گوش میدم...زهرا بنده خدا دشمنتون شرمنده بازم ممنون
-
زهرا بنده خدا دشمنتون شرمنده بازم ممنون
@فرناز-مقیمی خواهش میکنم
-
دوست شهیدت کیه؟
سلام،امیدوارم حال همتون خوب باشه
مدتی بود که با دیدنِ دوستای شهیدِ بقیه منم دلم میخواست دوستمو پیدا کنم،میگن هر شهیدی رو که دیدی و دلتو لرزوند و یه حالی شدی انتخابش کن
اما به نظرم این ماها نیستیم که **دوستِ شهیدمون ** رو انتخاب می کنیم...اونا ما رو انتخاب میکنن
لطفا تو این تاپیک خودتون و دوست شهیدتون رو معرفی کنید
تاریخِ آشنایی تون
نحوه ی آشنایی تون
و....رو توضیح بدید
ممنونم -
دوست شهیدت کیه؟
مدتی بود که با دیدنِ دوستای شهیدِ بقیه منم دلم میخواست دوستمو پیدا کنم،میگن هر شهیدی رو که دیدی و دلتو لرزوند و یه حالی شدی انتخابش کن
اما به نظرم این ماها نیستیم که **دوستِ شهیدمون ** رو انتخاب می کنیم...اونا ما رو انتخاب میکنن
تاریخِ آشنایی تون
نحوه ی آشنایی تون
و....رو توضیح بدید
ممنونم -
سلام بچهها خوبید داشتن رفیق شهید چه تاثیری تو زندگیتون داشته؟
-
مهدیه بانو
سلام،صبورتر میشید،حالتون بهتر میشه و کسی رو پیدا می کنید که میشه بهش توی هر موردی اعتماد کرد -
مهدیه بانو
سلام،صبورتر میشید،حالتون بهتر میشه و کسی رو پیدا می کنید که میشه بهش توی هر موردی اعتماد کردZeinab Siri آها ممنونم عزیزم
-
مهدیه بانو در رفیقِ شهید
... گفته است:
سلام
ببین مثل یه رابط میمونه بین ما و خدا
شاید بگی من و خدا نیاز به رابط نداریم
درست!
اما رفیق شهید میتونه کمکت کنه به خدا نزدیک تری شی
میتونه وقتایی که گناه میکنی واسطه تو و خدا شه که بخشیده شی
میتونه شنونده نجواهات باشه و تو زندگیت کمکت کنه
به واسطه مقام و قربی که پیش خدا داره
اینجوری فک کن که مثلا تو میدونی مامانت رو حرف داداشت یا خواهرت بیشتر حساب میکنه
وقتی چیزی میخوای که سختته به مامانت بگی میری به داداش یا خواهرت میگی تا اون به مامانت بگن(امیدوارم فهمیده باشی) چون حرف داداشت بیشتر مورده قبول برا ماماتت
فقط یه مثال ساده زدم که جا بیوفته
حالا خدا هم رو حرف شهدا حساب دیگه ای باز میکنه
چون اونا ارج و قربشون بیشتره
پس میشن رابط ما و خدا -
دوست شهیدت کیه؟
تاریخِ آشنایی تون
نحوه ی آشنایی تون
و....رو توضیح بدید
ممنونم
رفیق شهیدم بابک نوری زندگینامش رو خیلی وقت پیش خونده بودم ولی از این ماجرای رفیق شهیدم خبر نداشتم -
سلام رفیق شهیدم حسین خرازی هستن
-
رفیق شهیدم بابک نوری زندگینامش رو خیلی وقت پیش خونده بودم ولی از این ماجرای رفیق شهیدم خبر نداشتممهدیه بانو
سلام
یخورده از دوست شهیدتون بیشتر میگید -
سلام رفیق شهیدم حسین خرازی هستن
فاطمه خورشیدی
سلام،چه خوب🥰
از حاج حسین تا حالا چقدر توی زندگیتون کمک گرفتید؟ -
مهدیه بانو
سلام
یخورده از دوست شهیدتون بیشتر میگید@zeinab-siriدر یکی از شهرهای سوریه در اثر برخورد خمپاره شهید شد
مدرک کارشناسی داشت و در زمینه های مختلف فعال بود
متولد سال ۷۰
داخل گلزار رشت دفن شده -
فاطمه خورشیدی
سلام،چه خوب🥰
از حاج حسین تا حالا چقدر توی زندگیتون کمک گرفتید؟Zeinab Siri خیلی ، خیلی جاها کمکم کردن
-
سلام (:
شهیدی ک دوسش دارم و میتونم به عنوان رفیق شهید بگم.......
ادواردو انیلی هستند......که به ایشون ثروتمند ترین شهید هم میگن.....
نمیدونم میشناسید یا ن .....ولی اگه خواستید میتونید توی نت سرچ کنید......کامل بخونید زندگی نامه ایشون رو....
که حتی از اون همه ثروت و ارث پدرشون به خاطر ایمان به خدا و اسلام گذشتند.......:) -
سلام (:
شهیدی ک دوسش دارم و میتونم به عنوان رفیق شهید بگم.......
ادواردو انیلی هستند......که به ایشون ثروتمند ترین شهید هم میگن.....
نمیدونم میشناسید یا ن .....ولی اگه خواستید میتونید توی نت سرچ کنید......کامل بخونید زندگی نامه ایشون رو....
که حتی از اون همه ثروت و ارث پدرشون به خاطر ایمان به خدا و اسلام گذشتند.......:)سارا M 0
سلام
بله تا حدودی میشناسم -
️«دوست شهیدت کیه...؟؟؟»
️
شهيد مصطفي صدرزاده همیشه تاکید داشت يه شهید انتخاب کنید برید دنبالش بشناسیدش باهاش ارتباط برقرار کنید شبیهش بشيد حاجت بگیرید شهید میشید
تا حالا فکر کردی با یه شهید رفیق شی؟؟
از اون رفیق فابریکا؟؟
از اونا که همیشه باهمن؟؟
امتحان کردی؟؟
هرچی ازش بخوای بهت میده!!
آخه خاطرش پیش خدا خیلی عزیزه
میخوای باهاش رفیق شی؟؟!!️
گام اول:
انتخاب شهید
به یه گردان نگاه کن
به صورت شهدا نگاه کن
به عکسشون، به لبخندش
ببین کدوم رو بیشتر دوس داری
با کدوم یکی بیشتر راحتی؟!گام دوم:
عهد بستن با دوست شهیدت
یه جایی بنویس؛ البته اگه ننوشتی هم اشکال نداره.
با دوست شهیدم عهد میبندم پای رفاقت او تا لحظه ی مرگم خواهم بود و از تذکرات دوستانه ی خود به هیچ وجه روی نمیگردانم.️
گام سوم:
شناخت شهید
تا میتونی از دوست شهیدت اطلاعات جمع آوری کن.
عکس، فیلم، صوت، کتاب و وصیت نامه ...گام چهارم:
هدیه ثواب اعمال خود به شهید
از همین الان هرکار ثوابی که انجام میدی،
فقط یه جمله بگو:"خدایا! ثواب این عملم برسه به دوست شهیدم."
طبق روایات نه تنها ازت چیزی کم نمیشه، بلکه با برکت تر هم میشه!
بچه ها! شهید، اونقدر مقام بالایی داره که نیازی به ثواب کار ما نداشته باشه!
تو با این کار خلوص نیت و علاقت رو به شهید نشون میدی!گام پنجم:
درگیر کردن خود با شهید ...
سریع همین الان بک گراند گوشیتو عوض کن و عکس دوستتو بزار!!
در طول روز باهاش درد دل کن.باهاش حرف بزن.آرزوهاتو بهش بگو ...گام ششم:
عدم گناه در حضور رفیقروح شهید تا گام پنجم بسیار از شما راضیه
ولی آیا در حضور دوست معنویت میتونی گناه کنی؟
حجاب، رابطمون با نامحرم، چت با نامحرم، غیبت، دروغ، نمازامون و .....گام هفتم:
اولین پاسخ شهید
کمی صبر و استقامت در گام ششم، آنچنان شیرینی برای شما خواهد داشت که در گام بعدی گناه کردن براتون سخت میشه..
خواب دوست شهیدتو میبینی، دعایی که کرده بودی برآورده میشه، دعوت به قبور شهدا و راهیان نور و ...گام هشتم:
حفظ و تقویت رابطه تا شهادت(مرگ)
گام های سختی رو کشیدین!درسته؟!
مطمئنا با شیرینی قلبی همراه بوده....️
@دانش-آموزان-آلاء
دوستانی که از منشن شدن ناراحت میشن...عذرخواهی میکنم چون این تاپیک قدیمی بود برای دیده شدن به منشن نیاز داشت