ایهام
-
من گرفتم که قمار از همه عالم بردی / دست آخر همه را باخته میباید رفت بچه ها این بیت یه ایهام داره میشه بگید کجا ؟
دانش آموز کنکوری @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
-
من گرفتم که قمار از همه عالم بردی / دست آخر همه را باخته میباید رفت بچه ها این بیت یه ایهام داره میشه بگید کجا ؟
sara hatami سلام فکر کنم قمار
-
سلام
عالم یکی معنی جهان یکی هم دانشمند -
sara hatami سلام فکر کنم قمار
Fatemeh N 1 ایهام از چی ؟ دوتا معنی هاشو میشه بگید
-
Fatemeh N 1 ایهام از چی ؟ دوتا معنی هاشو میشه بگید
sara hatami من دقیق مطمعن نیستم ولی انگار تو این بیت فقط ب قمار میخوره ک ایهام داشته باشه بعد من واسه اطمینان ی سرچ کردم معنیش از قمار حرفی نزده بود و با توجه ب باختن توی مصراع دوم احساس کردم ک قمار ایهام تناسب داشته باشه
-
سلام
فکر میکنم ایهام برای ((من گرفتم)) باید باشه
معنی اول یعنی من فهمیدم
معنی دوم یعنی من چیزی رو گرفتم(اخذ کردم) که باعث شد تو قمار رو از همه جهانیان ببری
(عالم هم مجاز از مردم جهانه) -
sara hatami ایهام عالم داره یکی معنیش جهان یکی هم دانشمند
-
فاطمه خورشیدی خیلی ممنونم ازتون
-
سلام
فکر میکنم ایهام برای ((من گرفتم)) باید باشه
معنی اول یعنی من فهمیدم
معنی دوم یعنی من چیزی رو گرفتم(اخذ کردم) که باعث شد تو قمار رو از همه جهانیان ببری
(عالم هم مجاز از مردم جهانه)nasirimahdi01 خیلی ممنونم گه جواب دادید منم چک میکنم باز بببینم موردی که گفتید ایهام میتونه داشته باشه یا نه
-
sara hatami من دقیق مطمعن نیستم ولی انگار تو این بیت فقط ب قمار میخوره ک ایهام داشته باشه بعد من واسه اطمینان ی سرچ کردم معنیش از قمار حرفی نزده بود و با توجه ب باختن توی مصراع دوم احساس کردم ک قمار ایهام تناسب داشته باشه
Fatemeh N 1 دوستمون گفتن عالم ایهام داره اونم بخونید
-
sara hatami به نظر من دست آخر
دست آخر یعنی "درپایان" یا "بازی آخر " البته اگر قدیم دست آخر در قدیمم همینو معنی میداده -
فاطمه خورشیدی عالم : جهان ( فتحه روی لام هست)
عالم : دانشمند ، کسسره روی لام هست )
یک کلمه نیستند دو کلمه هستند -
یک کلمه نیستند دو کلمه هستندz Gheibi خب الان ک مشخص نیست کسره داره یا فتحه ، پس میشه عالم ایهام ک دوتا معنی داره
-
یک کلمه نیستند دو کلمه هستندz Gheibi اهان منظورتون اینکه دوتا معنی داره ،بله دوتا داره گفتم ک
-
z Gheibi اهان منظورتون اینکه دوتا معنی داره ،بله دوتا داره گفتم ک
فاطمه خورشیدی توی ایهام باید یک کلمه باشه که دو تا معنی بده
ولی عالم : جهان و عالم: دانشمند دو کلمه اند ، متفاوت خونده میشن -
sara hatami
اگر کسی تا الآن جوابتون رو نداده
باید بگم که عبارت دست آخر میتونه ایهام داشته باشه
به این منظور که دست آخر یعنی آخر سر و در نهایت کار و همچنین به علت حضور واژۀ قمار ، باهم ایهام تناسب درست میکنن -
sara hatami
اگر کسی تا الآن جوابتون رو نداده
باید بگم که عبارت دست آخر میتونه ایهام داشته باشه
به این منظور که دست آخر یعنی آخر سر و در نهایت کار و همچنین به علت حضور واژۀ قمار ، باهم ایهام تناسب درست میکنن@danial-hosseiny ببخشید اسپمه ولی دمتون گرم خیلی کمک میکنین به همه تو تاپیک درسیا خیلی هم خوب میگیرین خیلی هم خوب توضیح میدین. ممنون از کمکانون
-
@danial-hosseiny ببخشید اسپمه ولی دمتون گرم خیلی کمک میکنین به همه تو تاپیک درسیا خیلی هم خوب میگیرین خیلی هم خوب توضیح میدین. ممنون از کمکانون
samira pournazar
لطف دارین. خواهش میکنم
بالاخره وقتی که به یه چیزی آگاهی داری، باید توی کسب آگاهی بقیه نسبت به اون مسئله هم کمک کنی.
وگرنه آگاهی داشتنت به چه درد کی میخوره...؟!