گرما واکنش
-
zoohre hocini دانش آموزان آلاءreplied to Mohammad Kaveh on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mohammad Kaveh سلام ممنونم کاملا متوجه شدم
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to zoohre hocini on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zoohre hocini
خواهش میکنم -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to zoohre hocini on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zoohre hocini اگر راه ابریشمی هستید برای اینکه میخوایید قشنگ شیر فهم بشید برید درسنامه فصل دو یازدهم در فرسنگ ۷ رو نگا کنید. نمونه این سوال در اونجا هست.
-
zoohre hocini دانش آموزان آلاءreplied to Amin Rm on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۱۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amin Rm ن من سر ی بی دقتی واکنش هارو گرماگیر میکشیدم چپه ب دست میاوردم ک دیدم زرشک️
-
danial hosseinyreplied to zoohre hocini on ۵ اسفند ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zoohre hocini
لطفا زمانی که به پاسخ سوالتون میرسین، حالت تایپیک رو بذارین روی حالت حل شده -
zoohre hocini دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny چشم
-
zoohre hocini دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny فقط هر چی ور رفتم پیداش نکردم ی راهنمایی پلیز
-
danial hosseinyreplied to zoohre hocini on ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zoohre hocini
توی موضوعی که مطرح کردین
اون بالا روبروی موضوعتون یه گزینۀ تنظیمات هست یا (ابزارهای موضوع)
اول روی گزینۀ (به عنوان سوال بپرس) کلیک میکنین
بعد اینکار، دوباره روی تنظیمات میزنین و گزینۀ (علامت گذاری به عناون موضوع حل شده) رو انتخاب میکنین.
اینکار خیلی به کسایی که میخوان به سوالتون جواب بدن، کمک میکنه و متوجه میشن که سوال جواب داده شده و وقتشون تلف نمیشه.
همچنین از این به بعد وقتی سوالی رو مطرح میکنین، اول از همه تاپیکتون رو بذارین رو حالت (به عنوان سوال بپرس) تا سریعتر جواب بگیرین.
تا اینجایی که من دقت کردم هیچ دوستی اینکارا رو رعایت نمیکنه و وقت خیلیا گرفته میشه.
حالا شما که این موضوع رو یاد گرفتین لطفا به نوبۀ خودتون به بقیه هم گوشزد کنین که زمان هیچ عزیزی تلف نشه و همه هم به پاسخ سوالاتشون برسن.
موفق باشین -
zoohre hocini دانش آموزان آلاءreplied to danial hosseiny on ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny البته
مچکرم از راهنماییتون
لطف کردید -
danial hosseinyreplied to zoohre hocini on ۶ اسفند ۱۳۹۹، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zoohre hocini
خواهش میکنم
18/18