مولتی ویتامین
-
بچه ها یکی از دوستای خوب آلایی گفت مولتی بخورم. بابام میگه بدون تجویز بده شماها میخورین؟ خوبه این مدت بخورم؟ چون خوب نمیتونم بخوابم
- اگه میخورین از کدوم مدلش و چند وقت یه بار؟
- جایگزین طبیعی هم اگه میشناسین بگین
دانش-آموزان-آلاء
-
باید برای مصرف ویتامین ها ی محلول در چربی بشتراز محلول در آب ها دقت کرد چون مقدار اضافی ویتامین های محلول در آب از طریق ادرار دفع میشوند اما محلول در چربی ها به این شکل نیستند .
دوست عزیز بهتر است با یک پزشک مشورت کنید ، و اگر به دلایلی نمیتوانید مراجعه به پزشک داشته باشید به صورت آنلاین با پزشکان ارتباط برقرار کنید ، زیرا باید توجه داشت که افرادی به علت خود درمانی، جان خود را از دست میدهند. -
ماست و دوغ خواب آورن، زیاد بخور .......شب خوش،
️
-
باید برای مصرف ویتامین ها ی محلول در چربی بشتراز محلول در آب ها دقت کرد چون مقدار اضافی ویتامین های محلول در آب از طریق ادرار دفع میشوند اما محلول در چربی ها به این شکل نیستند .
دوست عزیز بهتر است با یک پزشک مشورت کنید ، و اگر به دلایلی نمیتوانید مراجعه به پزشک داشته باشید به صورت آنلاین با پزشکان ارتباط برقرار کنید ، زیرا باید توجه داشت که افرادی به علت خود درمانی، جان خود را از دست میدهند.Amaryllis Heshmati مولتی ویتامین مگه چیه که بخواد جون آدمو بگیره
-
بچه ها یکی از دوستای خوب آلایی گفت مولتی بخورم. بابام میگه بدون تجویز بده شماها میخورین؟ خوبه این مدت بخورم؟ چون خوب نمیتونم بخوابم
دانش-آموزان-آلاء
samira pournazar سلام آبجی من که اصلا از این چیزا نمیخورم شاید حق با مدرتون بوده باشه ولی هر طور صلاح میدونید
-
دانش-آموزان-آلاء
samira pournazar یه چیزی تو دست و بالت نیست من بخورم کمتر بخوابم قهوه و چای دیگر پاسخگو نیستند
-
samira pournazar یه چیزی تو دست و بالت نیست من بخورم کمتر بخوابم قهوه و چای دیگر پاسخگو نیستند
-
Fa Fa انگیزه
-
Fa Fa انگیزه
samira pournazar راستش این دیگه بی انصافی بود همه چیو که نمیشه به انگیزه ربط داد ...من مشکلم این چیزا نیست
-
Amaryllis Heshmati مولتی ویتامین مگه چیه که بخواد جون آدمو بگیره
-
کم بخور
عیب نداره -
-
پس نخورم دیگه
چیزای نیروبخش میشناسین به جای اون؟