درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با هر رنگيزهاي در ياخته هاي گياهي درست است كه در طول موج هاي بيشتـر از 530نـانومتر قـادر بـه جذب انرژي نور خورشيد ميباشد،مشخص کنید.
1-در طول موج هاي كمتر از 400نانومتر نيز قادر به جذب حداكثري انرژي نور خورشيد هستند.
2-در محدوده طول موج 400تا 500نانومتر داراي حداكثر جذب نور خورشيد هستند.
3-در ساختار مركز واكنش فتوسيستمهاي غشا تيلاكوئيدها ديده ميشوند.
4-به رنگ هاي زرد، نارنجي و يا قرمز ممكن است ديده شوند.
عدم ذکر دلیل =💣😎
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با همه گیاهانی که تثبیت کربن در آنها ،فقط هنگام روز صورت میگیرد درست است.
17-آنزیمی که باعث ترکیب شدن O2 با مولکولی پنج کربنه و فسفات دار میشود .
18-آنزیمی باعث افزوده شدن CO2 به مولکول پنج کربنه دو فسفاته میشود.
19-آنزیمی باعث تجزیه مولکول پنج کربنه به دو مولکول 3 کربنه و 2 کربنه میشود.
20-آنزیمی باعث ترکیب شدن CO2 با اسید 3 کربنه و تشکیل اسید چهار کربنه میشود.
@تجربیا
با ذکر دلیل سوال کنکور 99 رو بزن
درستی یا نادرستی عبارت زیر را در ارتباط با سامانه هاي تبديل انرژي در ياخته هاي گياهي مشخص کنید .
5-شامل رنگيزه ي فتوسنتزي به همراه نوعی پروتئين هستند كه بين بستره سبزديسه و فضاي درون تيلاكوئيد قرار دارند.
6- هرکدام داراي آنتن هاي گيرندة نور و مراکز واکنش با یک نوع رنگیزه فتوسنتزی هستند.
7-در غشاي تيلاكوئيدها قرار دارند و به كمك مولكولهايي با توانايي كاهش و اكسايش، به هم مرتبط ميشوند.
8-در اندامکی قرار دارند که این اندامک میتواند در مرحله S از چرخه یاخته ای تقسیم شود.
@تجربیا
ذکر علت امری واجب است ...نه مستحب
13-در آزمايش مربوط به بررسي ميزان تأثير طول موجهاي نور در فتوسنتز، درباره هرجانداري كه داراي سبزديسه است میتوان گفت طولی حدود 100 میکرومتر دارد.
14-در آزمايش مربوط به بررسي ميزان تأثير طول موجهاي نور در فتوسنتز، دربارة هرجانداري كه دارای اپراتور است میتوان گفت توانايي اكسايش پيرووات در ميانياخته را ندارد.
15-در ساختار برگ نوعي گياه كه ذخيرة مواد غذايي دانة آن توسط لپه ها انجام ميشود؛ همة ياخته هاي غلاف آوندي، توانايي تثبيت كربن دي اكسيد را دارند.
16-در طي وقوع يك چرخه كالوين توليد مولكول هاي ريبولوزفسفات ميتواند پيش از مصرف شدن مولكول هاي ATP براي بازسازي مولكول اولية چرخه روی دهد.
@تجربیا
با این 3 کار کرونا نمیگیری باباجان: اول ذکر دلیل در گزاره شناسی دوم ماسک و سوم شستوشوی مرتب دست ها 😎
9-در طي واكنش هاي مربوط به تثبيت كربن در گياهان C3همزمان با تشكيل نخستين تركيب قندي قطعاً به ميزان فسفات هاي آزاد موجود در بسترة سبزديسه افزوده ميشود.
10-در واکنش های مرحله مستقل از نور فتوسنتز در یک یاخته نگهبان روزنه همزمان با مصرف شدن نخستين تركيب پايدار تشكيل شده حين واكنشهاي مستقل از نور قطعاً NADP+ اكسايش مييابد.
11-در سبزديسه ياختة نگهبان روزنه در گياه آفتابگردان، به منظور توليد NADPHلازم است تا پروتونها درجهت شيب غلظت از درون غشاي تيلاكوئيد عبور كنند.
12-هر سبزینه موجود در سبزدیسه درصورت تابش نور قطعاً الکترون خود را برانگیخته میکند.
@تجربیا
ذکر علت را جدی بگیرید...💉
گزاره شناسی 5-8
-
درستی یا نادرستی عبارت زیر را در ارتباط با سامانه هاي تبديل انرژي در ياخته هاي گياهي مشخص کنید .
5-شامل رنگيزه ي فتوسنتزي به همراه نوعی پروتئين هستند كه بين بستره سبزديسه و فضاي درون تيلاكوئيد قرار دارند.
6- هرکدام داراي آنتن هاي گيرندة نور و مراکز واکنش با یک نوع رنگیزه فتوسنتزی هستند.
7-در غشاي تيلاكوئيدها قرار دارند و به كمك مولكولهايي با توانايي كاهش و اكسايش، به هم مرتبط ميشوند.
8-در اندامکی قرار دارند که این اندامک میتواند در مرحله S از چرخه یاخته ای تقسیم شود.
@تجربیاذکر علت امری واجب است ...نه مستحب
-
۵غلط چون انواع پروتئین داریم ۶غلط چون مرکز واکنش داریم ۷درست
-
﷽
- نادرست، گزاره درست رنگیزه های فتوسنتزی به همراه انواعی از پروتئین است. (کل فتوسیستم مد نظر است)
- نادرست، گزاره درست مرکز واکنش است نه مراکز واکنش
- درست، در غشای تیلاکوئید هستند و توسط پروتئین هایی که کاهش و اکسایش می یابند به هم مرتبط میشوند.
- درست، کلوپلاست هم میتواند همراه هسته و مستقل از آن تقسیم شود.
-
mehranmirzaei
5.غ تو غشای تیلاکوعیده ولی انواعیاز پروتئین ها
6.غ مراکزچیه ؟
7. ص پروتئین
8. ص میتوکندری و کلروپلاست بی چون و چرا هر وقت سلول نیاز داشته باشه تقسیم میشه -
۵.فتوسیستم ها بستری از انواع پروتئین رو دارن
۶.مراکز غلطه یه مرکز
۷.درسته پروتئین های زنجیره ی انتقال الکترون اول کاهش و اکسایش پیدا میکنن
۸.درسته چون تقسیمش جدا از سلول هست پس در عر مرحله ای از اینترفاز میتونه تقسیم بشه
-
mehranmirzaei
۵.انواع پروتئین ها!
۶.مرکز واکنش نه مراکز!
۷.غلطه،فقط یه مولکول fadph هست
۸.غلطه تو مرحله جی دو تقسیم میشه -
mehranmirzaei در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
۵_غلط بعضی از پروتئین ها بین این که گفته نیست در بستره یا فضای خود تيلاكوئيد هست
۶_غلط فقط یه نوع رنگیزه که نیست
۷_درست
۸_مرحلهG۲بود کلا شک دارم -
@kosar-mortazavi در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
﷽
- نادرست، گزاره درست رنگیزه های فتوسنتزی به همراه انواعی از پروتئین است. (کل فتوسیستم مد نظر است)
- نادرست، گزاره درست مرکز واکنش است نه مراکز واکنش
- درست، در غشای تیلاکوئید هستند و توسط پروتئین هایی که کاهش و اکسایش می یابند به هم مرتبط میشوند.
- درست، کلوپلاست هم میتواند همراه هسته و مستقل از آن تقسیم شود.
عالی
-
@haniehno در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
mehranmirzaei
5.غ تو غشای تیلاکوعیده ولی انواعیاز پروتئین ها
6.غ مراکزچیه ؟
7. ص پروتئین
8. ص میتوکندری و کلروپلاست بی چون و چرا هر وقت سلول نیاز داشته باشه تقسیم میشهآفرین
-
دریا دریایی در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
۵.فتوسیستم ها بستری از انواع پروتئین رو دارن
۶.مراکز غلطه یه مرکز
۷.درسته پروتئین های زنجیره ی انتقال الکترون اول کاهش و اکسایش پیدا میکنن
۸.درسته چون تقسیمش جدا از سلول هست پس در عر مرحله ای از اینترفاز میتونه تقسیم بشه
باریک الله
-
سامانه ها : فتوسیستم 1و 2 شامل انتن ها و مرکز واکنش
5.غ. انواعی پروتیین نه نوعی پروتیین
6.غ. انتن های گیرنده نور و یک مرکز واکنش نه مراکز
7.ص. بله فتوسیتم ها در غشای تلاکویید ها هستند و توسط پروتیین ها که میتوانند کاهش و اکسایش پیدا کنند به هم مرتبط میشوند
8.ص.درون اندامک کلروپلاست هستند که میتونه هم با یاخته و هم مستقل از یاخته تقسیم بشه . -
استاد من دیگه سر کلاس نمیام
امشب که من نیستم دارین افرین میگین جلسه های قبل من هر چی میگفتم افرین بگین نمیگفتین ک
کسایی که افرین میگیرین حلال نیست این افرینا
دلممیخواد باشم تو جلسه(نه بخاطر افرین )
ولی یه فصل فیزیک و یه فصل شیمی دارم نخونده مونده
mehranmirzaei -
mehranmirzaei
ممنون -
Fateme S 0 حالا خوبه تو این سه سال یه آفرین بهمون گفته
البته منظورم خودمم -
پاسخ
5.نادرست: تو غشای تیلاکوئیده ولی انواعی از پروتئین ها(نه نوعی)
6.نادرست: مراکزچیه ؟ (هر فتوسیستم از چندین آنتن و یک مرکز)
7.درست :منظورش همون ناقل های الکترونه
8.درست: میتوکندری و کلروپلاست بی چون و چرا هر وقت سلول نیاز داشته باشه تقسیم میشه@تجربیا
با تسکر از @haniehno -
@haniehno در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
Fateme S 0 حالا خوبه تو این سه سال یه آفرین بهمون گفته
البته منظورم خودمموالا به من همونم نگفتن
-
Fateme S 0 آرزو به دل موند بیچاره
-
Fateme S 0 در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
امشب که من نیستم دارین افرین میگین جلسه های قبل من هر چی میگفتم افرین بگین نمیگفتین ک
mehranmirzaeiامشب عیده دیگه
دارم ولخرجی میکنم
-
Fateme S 0 در گزاره شناسی 5-8 گفته است:
mehranmirzaeiامشب عیده دیگه
دارم ولخرجی میکنم
هعیییییی
هعیییییی
هعیییییییییییی️️️️
باش
)خداییش حرفم نیومد)مسخره همخودتونین -