دارندگان پرینتر
-
arldragon والا ما ماهم اون جوری میشه پاک میکنم درس میشه جاهی دیگه شو پاک کن یا فوت کن بزار هرچی جوهر بیرونه بره
-
arldragon در دارندگان پرینتر گفته است:
@mr-fantastic کارتریج رو تمیز کردم
یعنی میگید اگه کارتریج رو عوض کنم بهتر میشه؟اگه مشکل از کارتریج باشه.میتونه از بخش های دیگه هم باشه
ببرید پیش تعمیرکار سه سوت تشخیص میده.نمیشه همینطور قطعی گف -
-
arldragon سلام منم این مشکلو داشتم خیلی بدترم بود. بردم نشون دادم گفت کارتریجتون ایراد داره و از این حرفا. مجبور شدم عوض کنم ولی خیلی راضیم برای اینکه الان خیلی پر رنگ تر از قبل هم میگیره. بنظرم کارتریجو ببرید یه نمایندگی معتبر تو شهرتون نشونش بدید.
-
arldragon سلام منم این مشکلو داشتم خیلی بدترم بود. بردم نشون دادم گفت کارتریجتون ایراد داره و از این حرفا. مجبور شدم عوض کنم ولی خیلی راضیم برای اینکه الان خیلی پر رنگ تر از قبل هم میگیره. بنظرم کارتریجو ببرید یه نمایندگی معتبر تو شهرتون نشونش بدید.
-
سلام من میخواستم پرینتر بخرم خواستم ببینم میشه پرینتر رو بدون کامپیوتر استفاده کرد ؟
یعنی کار هاشو با گوشی انجام داد؟
دانش-آموزان-آلاء@haniehno
بله میشه ولی پیرینترتون باید از این جدیدا که با بلوتوث یا وای فای کار میکنن باشه
اگه از این سیم داراست باید یه کابل مبدل پیدا کنید ک بشه به گوشی سیم پرینتر رو وصل کرد
که البته خودم تست نکردم این روش رو -
@haniehno
بله میشه ولی پیرینترتون باید از این جدیدا که با بلوتوث یا وای فای کار میکنن باشه
اگه از این سیم داراست باید یه کابل مبدل پیدا کنید ک بشه به گوشی سیم پرینتر رو وصل کرد
که البته خودم تست نکردم این روش روsallar savadkoohi کابلو جدا میفروشن یا رو پرینتره ؟
-
sallar savadkoohi کابلو جدا میفروشن یا رو پرینتره ؟
@haniehno
جداست -
sallar savadkoohi کابلو جدا میفروشن یا رو پرینتره ؟
@haniehno
البته باز باید بپرسین
منم شنیدم خودم خیلی دنبالش نرفتم
توی نت سرچ بزنین شاید کمکتون کنه