سوال فیزیک قلمچی 8 اسفند جریان
-
سلام
میتونید این سوال رو توضیح بدید که اصلا چجوری باید مدار ساده شدش رو کشید؟
این چیزیه که پاسخ نامه گفته :
یک چیزی الان چرا جهت (i(3 رو به پایینه؟
مگه مقدار جریان رو داده که بشه از قانون گره استفاده کرد؟ چجوری همون اول باید بفهمم جهت رو به پایینه و رو به بالا نیست؟
ممنون میشم توضیح بدید
پ.ن : جواب گ3 هست.
دانش-آموزان-آلاء
راهنما-فیزیک خیرین-کوچک-دریا-دل همیار @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
سلام.ببینید شما میتونید به کمک نقطه گذاری راحت مدار رو ساده کنید
اقای فرشید دادشی خیلی خوب این موضوع رو توضیح دادن .برید سایت الا و ببینید -
سلام.ببینید شما میتونید به کمک نقطه گذاری راحت مدار رو ساده کنید
اقای فرشید دادشی خیلی خوب این موضوع رو توضیح دادن .برید سایت الا و ببینیدسلام روش نقطه گذاری رو بلدم
مشکل اون سیم بدون مقاومت سمت راست هست که نمی دونم چه کار میکنه
میتونین روی کاغذی چیزی مرحله به مرحله رسمشو توضیح بدین؟
-
خب مشخصه چرا رو به پایینه دیگ چون وقتی جریان( I پریم ) رو میخواد جریان از 16 اهم و 18 اهم گذر میکنه حالا چرا رو به پایین خب چرا رو به بالا؟ نمیشه که یه جریان از یه مقاومت عبور کنه باید از دوسر مقاومتش رد شه
-
قانون انشعابم هس دیگه
-
خب مشخصه چرا رو به پایینه دیگ چون وقتی جریان( I پریم ) رو میخواد جریان از 16 اهم و 18 اهم گذر میکنه حالا چرا رو به پایین خب چرا رو به بالا؟ نمیشه که یه جریان از یه مقاومت عبور کنه باید از دوسر مقاومتش رد شه
سلام یکم بیشتر توضیح میدین؟ متوجه نشدم منظورتون رو
و یک چیزه دیگه چجوری باید از قانون گره/انشعاب اینجا استفاده کنیم؟ مقدار جریان هارو نداریم که بخوایم از قانون گره استفاده کنیم
-
سلام روش نقطه گذاری رو بلدم
مشکل اون سیم بدون مقاومت سمت راست هست که نمی دونم چه کار میکنه
میتونین روی کاغذی چیزی مرحله به مرحله رسمشو توضیح بدین؟
خب ببین
قدم اول :اون 8 و 16 رو سری جمع کردم
قدم دوم:چون نمیشه کاریش کرد نقطه گذاری میکنم
قدم سوم18 و 9 که متوالی اند و اگر دقت کنی چون بینE,Dچیزی وجود نداره پس این امکان وجود داره اون 18 و9(موازی=6)میشه با اون 6 متوالی قرار داد
الان حتما می پرسی پس اون 3 چرا باهاش متوالی نشد چون DوAهست و کلا جدا حساب کرد -
سلام یکم بیشتر توضیح میدین؟ متوجه نشدم منظورتون رو
و یک چیزه دیگه چجوری باید از قانون گره/انشعاب اینجا استفاده کنیم؟ مقدار جریان هارو نداریم که بخوایم از قانون گره استفاده کنیم
خب مگه باید مقداره جریان رو حتما داشته باشیم تا بحث گره رو هم پیش بکشیم.ربطی نداره
اصلا می دونی چیه فکر کن لوله کشی منزله خودتونه که وقتی شیر اب رو باز میکنی اب تو همه لوله ها میره .حالا اگه شیر رو بازم نکنی می تونی تصور کنی که اب اگه بیاد از کجا جریان میکنه و کجا میره -
خب ببین
قدم اول :اون 8 و 16 رو سری جمع کردم
قدم دوم:چون نمیشه کاریش کرد نقطه گذاری میکنم
قدم سوم18 و 9 که متوالی اند و اگر دقت کنی چون بینE,Dچیزی وجود نداره پس این امکان وجود داره اون 18 و9(موازی=6)میشه با اون 6 متوالی قرار داد
الان حتما می پرسی پس اون 3 چرا باهاش متوالی نشد چون DوAهست و کلا جدا حساب کردتو تصویر می بینی که خواستم اون دوتا دیگه رو تو قدم دوم متوالی بگیرم ولی چون انشعاب 18وجود داشت منصرف شدم
-
تو تصویر می بینی که خواستم اون دوتا دیگه رو تو قدم دوم متوالی بگیرم ولی چون انشعاب 18وجود داشت منصرف شدم
sina ghafouri دستتون درد نکنه
خیلی کمک نکرد ولی مجبورم کرد سوال رو چند بار بخونم و حل کنم تا فهمیدم
دستتون درد نکنه