●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 خب پس اگر نمی تونید شرکت کنید مشکلی نیست اگر دوستان مشارکت رو داشته باشن حتما حتما یه تاپیک میزنم ولی خب خودم فقط نباشم
-
-
Amir 6 آخه الانم شما تاپیک دارید من و خودتون هستیم آتنا جان هم هستن ولی خب ممکنه نتونن بیان
-
@sania-andiravan
نمیدونم والا انشالله که همه بچه ها اوکی باشن و بیان شرکت کنن
هرطور دوست داشتین -
سلااام من اومدم چن وقت نبودم
-
امیدوارم حال همگی خوب باش بله شروع کنیم
-
سلااام من اومدم چن وقت نبودم
fateme moosavi 0
سلام.
فکر میکردم بابت اون شب دلخور شدین دیگه نمیاین -
fateme moosavi 0
سلام.
فکر میکردم بابت اون شب دلخور شدین دیگه نمیاینAmir 6 اه نه بد به دل راه ندید..کار زیاد بود برا همین
-
fateme moosavi 0
سلام.
فکر میکردم بابت اون شب دلخور شدین دیگه نمیاینAmir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
fateme moosavi 0
سلام.
فکر میکردم بابت اون شب دلخور شدین دیگه نمیاین -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 اه نه بد به دل راه ندید..کار زیاد بود برا همین
fateme moosavi 0
آها آخه گفتین هشدار میزارم میام حتما بابت همین گفتم -
fateme moosavi 0
آها آخه گفتین هشدار میزارم میام حتما بابت همین گفتمAmir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
fateme moosavi 0
آها آخه گفتین هشدار میزارم میام حتما بابت همین گفتمهشدار رو خوب گفتین
دیگه در حال دادن امتحان بودیم این دو روز اخر ولمون نمیکردن -
Amir 6 در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
fateme moosavi 0
آها آخه گفتین هشدار میزارم میام حتما بابت همین گفتمهشدار رو خوب گفتین
دیگه در حال دادن امتحان بودیم این دو روز اخر ولمون نمیکردنfateme moosavi 0
آها
به هر حال موفق باشین
حیف بود آخرین تحلیل سال نباشین