●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 قرار شد از ترم دوم شروع کنیم زیست رو
-
mohammad kebryia
نه فقط راجب مسائل مربوط به تاپیک چت کنین
حرف من نیست حرف رومیسا خانم ادمینهAmir 6 چشم داداش من خودم همه جا تابع قوانین هستم ! حرف هر کی هم باشه میزارم رو چشمم!
-
Amir 6 بله همین که خانوما میگن
-
Amir 6 قرار شد از ترم دوم شروع کنیم زیست رو
atena abolhasani
خب از فصل شش شروع میکنیم که تایم کم نیاد انشاالله
مسائل شیمی چی برگزارش کنیم؟ -
@sania-andiravan بنظر من تستی کار کنیم
هرکسی هر تستی که مد نظرش هست و خب پرتکرار هم هست رو بفرسته باهم درموردش بحث کنیمatena abolhasani در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
نظر من تستی کار کنیم
هرکسی هر تستی که مد نظرش هست و خب پرتکرار هم هست رو بفرسته باهم درموردش بحث کنیمAmir 6 بنظرم این روش خوبی باشه!
-
atena abolhasani
مسائل شیمی چی برگزارش کنیم؟ -
atena abolhasani
مسائل شیمی چی برگزارش کنیم؟Amir 6 راستش نمیدونم مسائل فصل دو خیلی مهمن میخواین از اونجا شروع کنیم؟ و اینکه من نظرم اینه تستی کار کنیم
-
atena abolhasani در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
نظر من تستی کار کنیم
هرکسی هر تستی که مد نظرش هست و خب پرتکرار هم هست رو بفرسته باهم درموردش بحث کنیمAmir 6 بنظرم این روش خوبی باشه!
mohammad kebryia
آره بد نیست
اینو از استوکیومتری شروع کنیم یا...؟ -
@sania-andiravan
من نظرم تابع جمعه
چقدر زیاد شدیم مثل اینکه اون اتحاده داره شکل میگیره کم کم -
mohammad kebryia
آره بد نیست
اینو از استوکیومتری شروع کنیم یا...؟Amir 6 فصل دوم بنظرم بهتره برا شروع چون واقعا سختن!
-
Amir 6 فصل دوم بنظرم بهتره برا شروع چون واقعا سختن!
mohammad kebryia و همینطور اهمیتشم زیاده
-
Amir 6 فصل دوم بنظرم بهتره برا شروع چون واقعا سختن!
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟ -
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟ -
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟Amir 6 والا مطلع نیستم ولی فک کنم موافق باشن
-
mohammad kebryia
اوکی نظر بقیه دوستان هم همینه؟Amir 6 اره
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا