●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
کی دوباره تایپیک شروع به کار میکنه؟
-
کی دوباره تایپیک شروع به کار میکنه؟
fateme moosavi 0
اعلام میکنم هر موقع فعالش کردم -
fateme moosavi 0
اعلام میکنم هر موقع فعالش کردم -
خب چقد زود گذشت من با اجازه خودم رفتم سال خوبی داشته باشین
-
Amir 6 شب خوش اگه کاری نداری بیا تو تودلی
-
جریان چیه ؟
️
-
جریان چیه ؟
️
amir Barsam سلام
تو این تایپیک نکات مشاوره ای برای کنکور رو میگفتیم و هر شب ساعت ۹ شکل های کتاب زیست یازدهم رو تحلیل میکردیم
در حال حاضر ادمین گروه نیستن و قراره به امید خدا بعد از عید فعالیتمون رو از سر بگیریم
شما هم اگه خواستین میتونین شرکت کنین⚘
البته ما اینجا یازدهمیم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
سلام آیا فیلم های استاد موقاری زیست یازدهم، برای کنکور ۱۴۰۱ قابل استفاده اس یا کتابا عوض میشه؟
-
سلام آیا فیلم های استاد موقاری زیست یازدهم، برای کنکور ۱۴۰۱ قابل استفاده اس یا کتابا عوض میشه؟
hamide AliAkbar سلام عوض شدن زیست فقط حذف میشه از توش و چیزی بهش اضافه نمیشه، شما ببین برای اون چیزایی هم که تغیر کرده آقای موقاری گفتن اصلاحیات ضبط میکنن براش
-
hamide AliAkbar سلام عوض شدن زیست فقط حذف میشه از توش و چیزی بهش اضافه نمیشه، شما ببین برای اون چیزایی هم که تغیر کرده آقای موقاری گفتن اصلاحیات ضبط میکنن براش
SJY ممنونم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
چه عالی
-
@یازدهم @تجربیا -
@یازدهم @تجربیایه نکته راجب اونایی که با ما نبودن بگم اونم اینه که ما قبلا از فصل یک زیست یازدهم شروع کرده بودیم و شبی یک الی سه تا شکل تحلیل میکردیم رسید به گفتار یک فصل یک و بنده بابت مسائلی این تاپیک رو تعطیل کردم.با توجه به زمانی که داریم به نظرتون از گفتار2فصل یک شروع کنیم یا از فصل یا گفتار خاصی؟
@یازدهم @تجربیا