●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
@sania-andiravan علاقه دارین بهش؟؟!
والا من شیرینی ای توی زمین نمیبینم!1mohammad kebryia به شدت المپیادش هم شرکت کردم ولی خب الان چند وقتیه که نخوندم اصلا
️
نه خیلی درس جالبیه مخصوصا قسمت دوره های زمین شناسی و تکامل زمین -
Amir 6 من با شیمی مشکل دارم
کاش زودتر برگزار بشه ولی اگه همه موافق باشن منم حرفی ندارم
-
mohammad kebryia به شدت المپیادش هم شرکت کردم ولی خب الان چند وقتیه که نخوندم اصلا
️
نه خیلی درس جالبیه مخصوصا قسمت دوره های زمین شناسی و تکامل زمین@sania-andiravan آرزوی موفقیت!
ولی من اصلا خوشم نمیاد! ازش بجاش عاشق ریاضی و شیمی ام! مخصوصا حلیات شیمی -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
@sania-andiravan آرزوی موفقیت!
ولی من اصلا خوشم نمیاد! ازش بجاش عاشق ریاضی و شیمی ام! مخصوصا حلیات شیمیmohammad kebryia ممنونم لطف دارید
من به ریاضی اصلا آلرژی دارم -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 من بعد ده اوکی ام هر موقع خواستین بعد ده شب منظورمه!
-
Amir 6 من داداش نمردم که تستای جون دار میارم فقط چون من تازه بهش علاقه مند شدم زیاد مسلط نیستم! واسه همین با هم دیگه حل میکنیمش
-
Amir 6 دقیق باید چکار کنیم؟
-
mohammad kebryia ممنونم لطف دارید
من به ریاضی اصلا آلرژی دارم@sania-andiravan
نگین تو رو خدا ریاضی شیرین ترین درسه بجاش زیست
-
Amir 6 من داداش نمردم که تستای جون دار میارم فقط چون من تازه بهش علاقه مند شدم زیاد مسلط نیستم! واسه همین با هم دیگه حل میکنیمش
mohammad kebryia
هممون تو همین حدیم
ببینین یه نفر مسلط اگه نیست همه با هم برگزار کنیم مسائل شیمی رو هرکی چندتا تست میاره
یه هفته برگزار میکنیم مفید بود ادامه میدیم نبود کنسل میشه -
mohammad kebryia خب پس این موضوع حل شد
-
Amir 6 دقیق باید چکار کنیم؟
atena abolhasani
چی رو؟ -
mohammad kebryia
هممون تو همین حدیم
ببینین یه نفر مسلط اگه نیست همه با هم برگزار کنیم مسائل شیمی رو هرکی چندتا تست میاره
یه هفته برگزار میکنیم مفید بود ادامه میدیم نبود کنسل میشهAmir 6 موافقم ایشالا هم مفید میشه هم ادامه میدیم! فکر بد ممنوع
-
mohammad kebryia خب پس این موضوع حل شد
-
atena abolhasani
چی رو؟Amir 6 اینکه میگین یکی به عهده بگیره مسائل شیمی رو
مگه قرار نیست مثل تحلیل شکل هممون مشارکت داشته باشیم؟