●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
مهدیه بانو
من روزی6راحت میخونم اما خب مشکل پیش میاد نمیتونم بخونمAmir 6 دقیقا مثل منی
-
Amir 6 اشکال نداره مخصوصا که با کیفیت باشه مطالعه تون و سعی کنید که روز به روز بیشتر کنید حتی 15 دقیقه هم عالیه تا اینکه به حدی که میخواید برسید
️
-
Amir 6 دقیقا مثل منی
مهدیه بانو
به نظرتون مشکل از کجاست؟ -
مهدیه بانو
به نظرتون مشکل از کجاست؟Amir 6 نمی دونم احساس می کنم مدیریت زمان بلد نیستم احتمال میدم برناممون انعطاف پذیری نداره
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 نمی دونم احساس می کنم مدیریت زمان بلد نیستم احتمال میدم برناممون انعطاف پذیری نداره
مهدیه بانو
نمیدونم والا -
مهدیه بانو
نمیدونم والاAmir 6 منم نمی دونم
من که این چند روزه حالم خوب نبود
-
Amir 6 منم نمی دونم
من که این چند روزه حالم خوب نبود
مهدیه بانو
امیدوارم حالتون خوب بشه انشاالله -
Amir 6
خب خودتون هم میگید که درگیر هستید منم بعضی اوقات درگیر میشم چیز طبیعی هست مشکلی نداره -
مهدیه بانو
امیدوارم حالتون خوب بشه انشااللهAmir 6 ممنون
-
@sania-andiravan
مثلا امروز رفتم کلاس بعدش رفتم بیرون با رفیقام و اینا دیگه نتونستم بخونم -
@sania-andiravan من که میرم تو اتاق درم میبندم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیافایل مشاوره
مشاور:دکتر علیرضا افشار
موضوع مشاوره:مهمترین نکات مشاوره ای که هر کنکوری باید بداند.
موضوع این قسمت:
چجوری ساعت مطالعمو ببرم بالا؟؟
لینک دانلود:
فایل مشاوره
مشاور:دکتر علیرضا افشار
موضوع مشاوره:مهمترین نکات مشاوره ای که هر کنکوری باید بداند.
موضوع این قسمت:
روش مطالعه زیست شناسی
لینک دانلود:
https://www.aparat.com/v/eHBfj?playlist=144351
@یازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا -
@sania-andiravan من که میرم تو اتاق درم میبندم
مهدیه بانو آخه ما بد میدونیم مثلا کلا تو اتاق باشیم یا تو مهمونی گوشی به دست