●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
بنظرم این تابستون وقت خیلی خوبیه برا شروع کنکور 1401 تخصصی رویه زیست فوکوس کنید
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاAmir 6 حاضرم اقا بریم که بترکونیم
-
سلام من کمک میخوام، میخوام یکی بهم بگه چطوری برنامه ریزی کنم.ممنون
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیاAmir 6 منم هستم الان ۲ تیر هستشو من مهر میرم پایه ۱۲
و پاکه پاکم لطفا اگه میشه بیگن چطوری چه زمانی درس بخونیمواینکه چجوری یه برنامه ریزی خوب داشته باشیم ممنون من به کمک شما نیاز دارم
-
Amir 6 منم هستم الان ۲ تیر هستشو من مهر میرم پایه ۱۲
و پاکه پاکم لطفا اگه میشه بیگن چطوری چه زمانی درس بخونیمواینکه چجوری یه برنامه ریزی خوب داشته باشیم ممنون من به کمک شما نیاز دارم
-
Aida taji سلام روزتون بخیر
من نمیدونم چرا آلا نمیزاره پیام بدم، اگر براتون ممکن بود، میتونین بهم پیام بدین راهنمایی تون کنم
-
Aida taji سلام روزتون بخیر
من نمیدونم چرا آلا نمیزاره پیام بدم، اگر براتون ممکن بود، میتونین بهم پیام بدین راهنمایی تون کنم
@mr-azmoodeh به منم اجازه پیام نمیده
آلا کلا بامن لجه
-
Aida taji سلام تاپیک بزنید و دقیق بفرمایید وضعیت تون چه طور هست
گروه همیار و بچهها رو هم تگ کنیدz Gheibi چشم ممنون
-
این پست پاک شده!
-
سلام
ببخشید دیگه حوصله نداشتم تاپیک بزنماینم جزو چیزایی ک برای یک کنکوری ۱۴۰۱لازمه
میگم تستایی ک آخر شب میزنیم
شامل کلوز و ریدینگ و نون شب و اینا
جز ساعت مطالعه و تستاشون جز تستای کلی حساب میشه؟ -
سلام
جز ساعت مطالعه و تستاشون جز تستای کلی حساب میشه؟ -
سلام
جز ساعت مطالعه و تستاشون جز تستای کلی حساب میشه؟