●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 بله خب تایم واس تایپ میره ولی اشکالی نداره شما هم برای ما فیلم مشاوره و انگیزه میزارید زمان تون میره منم باید همکاری کنم
دقیقا فقط منم که انقدر زمین میخونم واس همین گفتم شاید واس دوستان کاربردی نباشهولی اگر واس یه نفر هم باشه میزارم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 نه مشکلی با تایم ندارم
گفتم شاید برای هیچ کسی کارآمد و مفید نباشه برای همین نذاشتم
خواهش میکنم -
@sania-andiravan
ببخشید یه سوال؟
شما با چندساعت مطالعه شروع کردین؟
میخوام ببینم که من برا استارتم5یا6میخونم اوکیه یا ببرم بالاتر تایممو -
@sania-andiravan
ببخشید یه سوال؟
شما با چندساعت مطالعه شروع کردین؟
میخوام ببینم که من برا استارتم5یا6میخونم اوکیه یا ببرم بالاتر تایممو -
Amir 6 من خودم با 4 ساعت اینا شروع کردم
نه ساعت مطالعه خوبی هست مخصوصا که با کیفیت باشه بیشتر هم می تونید بکنید در کل واس شروع خوبه -
Amir 6 البته بگم ساعت مطالعه رو بردم بالا اینجوری نبودم هر روز قشنگ 11 سال فول با 300 تا تست این وسط ها هم خیلی استراحت کردم
-
Amir 6 مهم اینه که سعی کنید نگه دارید و خسته نشید تو این راه من خودم خیلی از روز ها واقعا احساس تنفر به درس ها داشتم این حس خیلی بده اگر تو این راه این حس نیاد خیلی عاااالیه
-
Amir 6 اره نهم و هشتم اوج درس خوندنم بود
الان یاد اون موقع میوفتم از تلاشی که میکردم تعجب میکنم
امسال هم میتونم ولی وقتی خوابم کم میشه چشمام نمی بینن هی تیک عصبی بزنم چه فایده قرار نیست با درس خوندن به خودم آسیب بزنم که
-
@sania-andiravan
من الان تنفر شدیدی نسبت به تست های زیست دارم
اصلا نمیتونم سمتش برم
نمیدونم چ کار کنمAmir 6 راستش من چند شب پیش به زمین داشتم کاری که کردم این بود اصلا به زمین فکر نکردم و سعی کردم نزنم مثلا 200 تا زدم می توانستم 500 تا بزنم ولی گفتم نه کافیه اینا زیست رو هم این کار رو کنید یه کاری نکنید از یه چیزی ضده بشید یه مدتی ازش فاصله بگیرید 2 روز اینا
-
@sania-andiravan
من الان تنفر شدیدی نسبت به تست های زیست دارم
اصلا نمیتونم سمتش برم
نمیدونم چ کار کنم -
Amir 6 اره نهم و هشتم اوج درس خوندنم بود
الان یاد اون موقع میوفتم از تلاشی که میکردم تعجب میکنم
امسال هم میتونم ولی وقتی خوابم کم میشه چشمام نمی بینن هی تیک عصبی بزنم چه فایده قرار نیست با درس خوندن به خودم آسیب بزنم که
-
Amir 6 راستش من چند شب پیش به زمین داشتم کاری که کردم این بود اصلا به زمین فکر نکردم و سعی کردم نزنم مثلا 200 تا زدم می توانستم 500 تا بزنم ولی گفتم نه کافیه اینا زیست رو هم این کار رو کنید یه کاری نکنید از یه چیزی ضده بشید یه مدتی ازش فاصله بگیرید 2 روز اینا