●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
یه نکته اینکه شاید مربوط به شکل نباشه ولی چون برام نکته جدیدی بود گفتم الان بگم:
دندریت ها و آکسون ها فاقد هسته و ژن اصلی یاخته می باشند -
Amir 6 من خودم دوست دارم شرکت کنم ولی تشریحی شیمی خوبم باز ولی موقع تست گیج میشم اصلا حتی سرم درد می گیره
برای همین نمیدونم چه روشی تاثیر بهتری داره
-
Amir 6 کدوم؟
fateme moosavi 0
همین تاپیک اسمتون تو مخالفینه -
fateme moosavi 0
همین تاپیک اسمتون تو مخالفینهAmir 6 اه ببخشید دستم خورده احتمالا اره الان دیدم
-
@sania-andiravan
خب میخواین اول بریم سراغ آسونا یه چندتا تشریحی حل کنیم دستمون راه بیوفته بعد یه تعداد کمی تست بزاریم تحلیل کنیم؟ -
Amir 6 اه ببخشید دستم خورده احتمالا اره الان دیدم
fateme moosavi 0
نه خواهش میکنم گفتم شاید ناراضی باشین از چیزی -
@sania-andiravan
خب میخواین اول بریم سراغ آسونا یه چندتا تشریحی حل کنیم دستمون راه بیوفته بعد یه تعداد کمی تست بزاریم تحلیل کنیم؟Amir 6 من برای شیمی هستم ولی بیشتر تستی کار کنیم بهتره چون تو تستا مفهوم مهمه تشریحی هارو هم میتونیم حل کنیم
بهتره اول چند تا تشریحی بریم بعد از تستای آسون شروع کنیم؟ -
Amir 6 من خودم میخوام تو عید فصل 2 مسائلش رو حل کنم اگر میخواید با همون تست شروع کنیم
و اینکه از کتاب کارهامون تست رو بدیم؟ -
Amir 6 من خودم میخوام تو عید فصل 2 مسائلش رو حل کنم اگر میخواید با همون تست شروع کنیم
و اینکه از کتاب کارهامون تست رو بدیم؟@sania-andiravan منم با تست بیشتر موافقم
-
fateme moosavi 0
نه خواهش میکنم گفتم شاید ناراضی باشین از چیزیAmir 6 نه اگه ناراضی بودم این جا نمیومدم نکته یگم
ممنون که گفتین
-
Amir 6 من برای شیمی هستم ولی بیشتر تستی کار کنیم بهتره چون تو تستا مفهوم مهمه تشریحی هارو هم میتونیم حل کنیم
بهتره اول چند تا تشریحی بریم بعد از تستای آسون شروع کنیم؟atena abolhasani
آره اگه بخوایم شروع کنیم چند روز اول همین کار رو میکنیم -
Amir 6 نه اگه ناراضی بودم این جا نمیومدم نکته یگم
ممنون که گفتین
fateme moosavi 0
خواهش میکنم
بازم ممنون بابت نکات -
@sania-andiravan
اگر عید برنامه ریزی کنیم بتونیم باشیم خیلی خوب میشه باشه پس فعلا شروع نمیکنیم
هرجا باشه کتاب کار آزمونا هرچی... -
Amir 6 من برای شیمی هستم ولی بیشتر تستی کار کنیم بهتره چون تو تستا مفهوم مهمه تشریحی هارو هم میتونیم حل کنیم
بهتره اول چند تا تشریحی بریم بعد از تستای آسون شروع کنیم؟atena abolhasani معلم ما هم تستی باهامون کار میکنه
-
@sania-andiravan منم با تست بیشتر موافقم
atena abolhasani من هی پارسال گفتم تست نزنم شیمی زوده اینا کسی هم نگفت نه خیر زود نیست دیره
امسال پشیمونم اصلا -
atena abolhasani معلم ما هم تستی باهامون کار میکنه
fateme moosavi 0 چه خوب معلم ماهم همینجوره
کلا امتحاناش رو هم تستی میگیره -
گفتی عید یاد امروز افتادم ..دیروز و امروز فقط 6/7 نفر سر کلاس انلاین بودیم
@sania-andiravan در ●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است● گفته است:
Amir 6 من خودم تو فکرمه عید رو جمع بندیش رو بکنم ولی تو انجمن واس گزارش میام واس همین تو این تاپیک هم فعالیت خواهم داشت
️
باشه هر چی شما بگید️
-
Amir 6 من خودم تو فکرمه عید رو جمع بندیش رو بکنم ولی تو انجمن واس گزارش میام واس همین تو این تاپیک هم فعالیت خواهم داشت
️
باشه هر چی شما بگید️
-
fateme moosavi 0 چه خوب معلم ماهم همینجوره
کلا امتحاناش رو هم تستی میگیرهatena abolhasani ما سوالاتی که میپرسه یا مشقی که میده تستیه از گلواژه یا قلم چی هست
-
atena abolhasani ما سوالاتی که میپرسه یا مشقی که میده تستیه از گلواژه یا قلم چی هست
fateme moosavi 0 مشق؟