●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
میگم از این به بعد از ساعت 8 شروع کنیم تا بیشترم نکات بگیم
fateme moosavi 0
8 زود نیست یکمی؟ -
از همگی ممنون
خیلی زود. گذشتا همگی خسته نباشین
-
fateme moosavi 0
8 زود نیست یکمی؟@sania-andiravan خب باش اره منم اون موقع شام میخوام بخورم
-
مرسی از همگی
-
@sania-andiravan خب باش اره منم اون موقع شام میخوام بخورم
fateme moosavi 0 شام روخوب اومدی
از این لحاظ ولی زود گفتم چون فکر کنم دوستان میخوان جمع بندی چیزی داشته باشن و اون موقع هنوز دارن درس شون رو میخونن حالا باز هر چی دوستان بگن️
واس من زیادی فرق نداره -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
fateme moosavi 0 شام روخوب اومدی
از این لحاظ ولی زود گفتم چون فکر کنم دوستان میخوان جمع بندی چیزی داشته باشن و اون موقع هنوز دارن درس شون رو میخونن حالا باز هر چی دوستان بگن️
واس من زیادی فرق نداره@sania-andiravan
-
ممنون دوستان بابت نکات خوبتون
همگی خسته نباشید
اینکه تحلیل مسائل شیمی چطور برگزار بشه و اینکه برگزار بشه شرکت میکنین یا نه هم دوست داشتین بگینAmir 6 شیمی خوب
-
Amir 6 شیمی خوب
fateme moosavi 0
شما چرا به تاپیک منفی دادی؟ -
ممنون دوستان بابت نکات خوبتون
همگی خسته نباشید
اینکه تحلیل مسائل شیمی چطور برگزار بشه و اینکه برگزار بشه شرکت میکنین یا نه هم دوست داشتین بگین -
fateme moosavi 0
شما چرا به تاپیک منفی دادی؟ -
یه نکته اینکه شاید مربوط به شکل نباشه ولی چون برام نکته جدیدی بود گفتم الان بگم:
دندریت ها و آکسون ها فاقد هسته و ژن اصلی یاخته می باشند -
Amir 6 من خودم دوست دارم شرکت کنم ولی تشریحی شیمی خوبم باز ولی موقع تست گیج میشم اصلا حتی سرم درد می گیره
برای همین نمیدونم چه روشی تاثیر بهتری داره
-
Amir 6 کدوم؟
fateme moosavi 0
همین تاپیک اسمتون تو مخالفینه -
fateme moosavi 0
همین تاپیک اسمتون تو مخالفینهAmir 6 اه ببخشید دستم خورده احتمالا اره الان دیدم
-
@sania-andiravan
خب میخواین اول بریم سراغ آسونا یه چندتا تشریحی حل کنیم دستمون راه بیوفته بعد یه تعداد کمی تست بزاریم تحلیل کنیم؟ -
Amir 6 اه ببخشید دستم خورده احتمالا اره الان دیدم
fateme moosavi 0
نه خواهش میکنم گفتم شاید ناراضی باشین از چیزی -
@sania-andiravan
خب میخواین اول بریم سراغ آسونا یه چندتا تشریحی حل کنیم دستمون راه بیوفته بعد یه تعداد کمی تست بزاریم تحلیل کنیم؟Amir 6 من برای شیمی هستم ولی بیشتر تستی کار کنیم بهتره چون تو تستا مفهوم مهمه تشریحی هارو هم میتونیم حل کنیم
بهتره اول چند تا تشریحی بریم بعد از تستای آسون شروع کنیم؟ -
Amir 6 من خودم میخوام تو عید فصل 2 مسائلش رو حل کنم اگر میخواید با همون تست شروع کنیم
و اینکه از کتاب کارهامون تست رو بدیم؟ -
Amir 6 من خودم میخوام تو عید فصل 2 مسائلش رو حل کنم اگر میخواید با همون تست شروع کنیم
و اینکه از کتاب کارهامون تست رو بدیم؟@sania-andiravan منم با تست بیشتر موافقم