●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
پرهام خرازی زاده اره میگه برید حل کنین فردا جوابارو بزارین
-
atena abolhasani من هی پارسال گفتم تست نزنم شیمی زوده اینا کسی هم نگفت نه خیر زود نیست دیره
امسال پشیمونم اصلا@sania-andiravanمن خودم میخواستم بزنم ولی به هرکی میرسیدم میگفت هنوز زوده رو کتاب درسی و تشریحی تمرکز کن امسال خیلی پشیمون بودم ولی یروز یه رتبه برتری بهم گفت اگه از دهم جدی شروع میکردی تستی کار کردن، به دوازدهم که میرسید یا خسته میشدی یا اعتماد به نفست میرفت بالا سال آخرو درست تست نمیزدی این سال یازدهم سال خیلی خوبیه واسه شروع کردن منم امیدوار شدم سعی کردم از امسال تستی کار کنم
-
پرهام خرازی زاده اره میگه برید حل کنین فردا جوابارو بزارین
fateme moosavi 0 خوبه باز مدرسه های دخترونه به این داستانا گوش میدن
کلاس ما از اول سال کلا تعطیله تو این زمینه ها -
atena abolhasani ما سوالاتی که میپرسه یا مشقی که میده تستیه از گلواژه یا قلم چی هست
fateme moosavi 0 خدا بهتون صبر عنایت فرماید
امیدوارم تدریسشم تستی باشه
-
fateme moosavi 0 چه خوب معلم ماهم همینجوره
کلا امتحاناش رو هم تستی میگیرهatena abolhasani معلم ما تشریحی ولی خوب می گیره ولی نکات خوبی رو هم میگه
-
به ما تکلیف عید هم دادن
واس یکی شون باید از نقاشی کشیدنم فیلم بگیرم
خدایی اسم مدرسه تون رو بگید با پرونده ام بیام@sania-andiravan خدا این چه مدرسه ایه
-
عاقا میخواین چکار کنین؟
پی اماتون زیادن واقعنی نمیشه بخونمشون -
@sania-andiravan خدا این چه مدرسه ایه
fateme moosavi 0 نجاتم بده
راستی اهل کجایی؟مدرسه ات عادیه؟
البته اگر دوست داری جواب بده️
-
به ما تکلیف عید هم دادن
واس یکی شون باید از نقاشی کشیدنم فیلم بگیرم
خدایی اسم مدرسه تون رو بگید با پرونده ام بیام@sania-andiravan سمپاد میخونم منتها فقط اسمش سمپاده درونش در حد مدارس جنوب کابل (افغانستان)
-
عاقا میخواین چکار کنین؟
پی اماتون زیادن واقعنی نمیشه بخونمشون -
fateme moosavi 0 نجاتم بده
راستی اهل کجایی؟مدرسه ات عادیه؟
البته اگر دوست داری جواب بده️
@sania-andiravan من اهل مشهدم مدرسم دولتیه
-
@sania-andiravan سمپاد میخونم منتها فقط اسمش سمپاده درونش در حد مدارس جنوب کابل (افغانستان)
پرهام خرازی زاده من یه دوست افغانی دارم البته 3 دوست افغانی
-
@sania-andiravan من اهل مشهدم مدرسم دولتیه
fateme moosavi 0 به به
من تهرانم هیات امنایی
-
fateme moosavi 0 به به
من تهرانم هیات امنایی
@sania-andiravan خوش چختم
-
پرهام خرازی زاده من یه دوست افغانی دارم البته 3 دوست افغانی
fateme moosavi 0 منم یکی بود افعانی باهاش تو تلگرام حرف میزدم ۳۵ سال از خودم بزرگتر بود
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 موافقم