●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
زیست شناسی دهم
ساختار لوله گوارش
در لایه مخاطی و زیر مخاط غدد ترشحی وجود دارد
در لایه مخاط و زیر مخاط چربی وجود ندارد
سلول های لایه مخاطی بسیار بهم نزدیک هستند
لایه جذب کننده همان لایه مخاطی است
لایه مخاطی بافت پوششی و پیوندی و سلول های ماهیچه صاف دارد
در لایه بیرونی همانند اپی کارد قلب چربی وجود دارد
در لایه ماهیچهای و زیر مخاط سلول های عصبی وجود دارد که تنظیم تحرک و ترشح را انجام میدهند
در تمام لایه های لوله گوارش بافت پیوندی سست و رگ موجود است
#زیست
•••••••••••••••••••••••
@Nokteh_konkouri
•••••••••••••••••••••••
-
Amir 6 سلام بله من هستم
-
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
سلام دوستان یازدهمی و کنکوری های1401 خسته نباشید.دوستان ما قراره به امید خدا تو این تاپیک همه مطالب و نکاتی که یک کنکوری1401نیاز داره رو در اختیارتون بزاریم.در کنار اون دوست داریم گزارش ساعت مطالعه هم داشته باشیم.اگه مشکلی ندارین و من رو همراهی میکنین و قول میدین که هرشب ساعت مطالعتون رو اعلام کنین اول اعلام حضور کنید و بعد انشاالله از فردا همه کسایی که اعلام حضور کردن موظف اند بیان گزارش کار بدن و نکات مشاوره یا مربوط به هردرس رو که دوست داشتن تو این تاپیک قرار بدن.منتظر اعلام حضورتون هستم دوستان یازدهمی.
@یازدهم @تجربیا -
Amir 6 با شکل صفحه 4 یکمی ترکیبی بود مثلا جدولی که من فرستادم برای این شکل هم میخورد به نظرم
-
کل تغییرات اختلاف پتانسیل در پتانسیل عمل ۱۰۰ ولت است( از منفی ۷۰ تا مثبت ۳۰)
و در کل هنگام پتانسیل عمل ، هرکدام از این اختلاف پتانسیل ها دوبار اتفاق میفتند( یک بار هنگام رفت و یک بار هم هنگام برگشت) -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟ -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟atena abolhasani
بسته شدن دریچه کانال پتاسیمی بود تا اونجا که یادمه -
دوستان یه نکته دیگه ای که باید گفته بشه اینه که تا آخر امسال شکل های گفتار1فصل1کتاب بسته میشه
دوران عید هم کلا این تاپیک غیرفعال میشه و تحلیل شکل نداریم چون مشاور گفته باید گوشی رو کلا تو عید خاموش کنمAmir 6 چه بد
اگه میشد دوران عیدم تحلیل کنیم خیلی بهتر میشد جلوتر هم میرفتیم