●هر چیزی که برای یه کنکوری1401 لازم است●
-
Amir 6 با شکل صفحه 4 یکمی ترکیبی بود مثلا جدولی که من فرستادم برای این شکل هم میخورد به نظرم
-
کل تغییرات اختلاف پتانسیل در پتانسیل عمل ۱۰۰ ولت است( از منفی ۷۰ تا مثبت ۳۰)
و در کل هنگام پتانسیل عمل ، هرکدام از این اختلاف پتانسیل ها دوبار اتفاق میفتند( یک بار هنگام رفت و یک بار هم هنگام برگشت) -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟ -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟atena abolhasani
بسته شدن دریچه کانال پتاسیمی بود تا اونجا که یادمه -
دوستان یه نکته دیگه ای که باید گفته بشه اینه که تا آخر امسال شکل های گفتار1فصل1کتاب بسته میشه
دوران عید هم کلا این تاپیک غیرفعال میشه و تحلیل شکل نداریم چون مشاور گفته باید گوشی رو کلا تو عید خاموش کنمAmir 6 چه بد
اگه میشد دوران عیدم تحلیل کنیم خیلی بهتر میشد جلوتر هم میرفتیم -
دوستان یه سوال
آخرین مرحله ی فعالیت پتانسیل عمل بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی هست یا فعالیت بیشترپمپ سدیم پتاسیم؟atena abolhasani من یادمه آقا موقاری گفتن پمپ سدیم پتاسیم بعد از تموم شدن پتانسیل فعالیت بیشتری میکنه پس میشه با بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی
-
atena abolhasani
بسته شدن دریچه کانال پتاسیمی بود تا اونجا که یادمهAmir 6 اوکی مرسی
-
دوستان یه نکته دیگه ای که باید گفته بشه اینه که تا آخر امسال شکل های گفتار1فصل1کتاب بسته میشه
دوران عید هم کلا این تاپیک غیرفعال میشه و تحلیل شکل نداریم چون مشاور گفته باید گوشی رو کلا تو عید خاموش کنم -
Amir 6 چه بد
اگه میشد دوران عیدم تحلیل کنیم خیلی بهتر میشد جلوتر هم میرفتیمatena abolhasani
آخه دوران عید طبق گفته بیشتر مشاور ها
خوندن نکات دهمه با مرور دروس یازدهم
بابت همین کنسله کلا -
atena abolhasani من یادمه آقا موقاری گفتن پمپ سدیم پتاسیم بعد از تموم شدن پتانسیل فعالیت بیشتری میکنه پس میشه با بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی
@sania-andiravan این نکته رو من جا انداختم
-
atena abolhasani
بابت همین کنسله کلا -
atena abolhasani
بابت همین کنسله کلاAmir 6 موفق باشید
-
@sania-andiravan این نکته رو من جا انداختم