مغناطیس یازدهم
-
سلام
یک سوال
تو این سوال که استاد یاری دارن حل میکنن من یه چیزیو نفهمیدم :
ما الان چجوری جهت میدان مغناطیسی رو فهمیدیم؟
درسته در خارج زمین جهت از جنوب به شماله (جغرافیایی) ولی ازین چجوری باید استفاده کنیم؟ خود استاد گفتن جهت X شمال ( داخل صفحه) و اون یکی جهت یعنی 0 میشه جنوب (بیرون صفحه)
این موضوع همیشه درسته؟ و اینارو باید اینجوری هم بلد باشیم؟
کلا اصن هرجوری میتونید و بلدید این سوال بخش جهت میدانشو توضیح بدید ممنون
همیار راهنما-فیزیک دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی خیرین-کوچک-دریا-دل
پ.ن : جدا حس میکنم سخت ترین سوالات فیزیک 11 برای پرسش تو فضا مجازی همین مغناطیس باشه که سه بعدیه
سر نوشتن همین سوال 2 بار سکته قلبی زدم و هنوزم هم فکر نکنم منظورمو خوب رسونده باشم
-
سلام
یک سوال
درسته در خارج زمین جهت از جنوب به شماله (جغرافیایی) ولی ازین چجوری باید استفاده کنیم؟ خود استاد گفتن جهت X شمال ( داخل صفحه) و اون یکی جهت یعنی 0 میشه جنوب (بیرون صفحه)
همیار راهنما-فیزیک دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی خیرین-کوچک-دریا-دل
پ.ن : جدا حس میکنم سخت ترین سوالات فیزیک 11 برای پرسش تو فضا مجازی همین مغناطیس باشه که سه بعدیه
سر نوشتن همین سوال 2 بار سکته قلبی زدم و هنوزم هم فکر نکنم منظورمو خوب رسونده باشم
amirmohammad shakeri سلام
طبق شکل زیر و متن کتاب جهت جریان به سمت شمال هست
شمال میشه درونسو
جنوب میشه برون سو
واین مسئله ثابت هست و باید بلد باشید
بعد برای حل این مسئله باید بگیم چون گفته ذره نباید منحرف بشه »» بایدنیروها همدیگر را خنثی کنند، نیروی وزن داریم و مغناطیسی
وزن همیشه رو به مرکز زمین ( پایین) هست پس باید نیروی مغناطیسی رو به بالا باشه
F ,B ,را داریم با قانون دست راست جهتV را به دست میآوریم
ابهامی داشتید بفرمایید -
این پست پاک شده!
-
amirmohammad shakeri سلام
طبق شکل زیر و متن کتاب جهت جریان به سمت شمال هست
شمال میشه درونسو
جنوب میشه برون سو
واین مسئله ثابت هست و باید بلد باشید
بعد برای حل این مسئله باید بگیم چون گفته ذره نباید منحرف بشه »» بایدنیروها همدیگر را خنثی کنند، نیروی وزن داریم و مغناطیسی
وزن همیشه رو به مرکز زمین ( پایین) هست پس باید نیروی مغناطیسی رو به بالا باشه
F ,B ,را داریم با قانون دست راست جهتV را به دست میآوریم
ابهامی داشتید بفرماییدz Gheibi سلام
راستش اون تیکه که گفتید شمال میشه درون سو و جنوب میشه برون سو رو نفهمیدم.
امکانش هست اول از همه با همون علامت های 0 و X توضیح بگید و بعد توضیح بدید چگونه اینجوری هست؟
-
z Gheibi سلام
راستش اون تیکه که گفتید شمال میشه درون سو و جنوب میشه برون سو رو نفهمیدم.
امکانش هست اول از همه با همون علامت های 0 و X توضیح بگید و بعد توضیح بدید چگونه اینجوری هست؟
amirmohammad shakeri اون 0و X نیست
علایم جهت درون سو و برون سو هست
نگاه کنید در صفحه سه تا محور x z y داریم که برای نشون دادن z چون نمیتونیم عمق را روی کاغذ بکشیم از این علایم استفاده می کنیم
خب اگر این ها رو متوجه شدید بقیش رو کجا ایراد دارید؟ -
سلام
یک سوال
amirmohammad shakeri سلام عزیزم منی که دوازدهمم و این فصل رو دوبار کامل خوندم هنوز نمیدونم چرا شمال درون سو هست و جنوب برون سو شما هم حفظ کن خیلی به دردت میخوره حتا تو فصل سه دوازدهم (موج) هم یه بار دیگه اینارو میبینی
حالا من یه نکته ریزم بگم از الان برای دوازدهمت
محور Z بردار سوم مختصات دکارتی هست که انشالا دوازدهم آشنا میشی هر موقع یکی بهت گفت شمال دو تا چیز یادت بیفته محور Z- و درون سو (ضربدر) ، جنوب گفت بگو برون سو (نقطه) محور Z+
اگه یه موقعی ام خدایی نکرده درون سو یادت رفت نقطه است یا ضربدر بگو در ون سو ضرب در
جفت در دارن پس اون یکی میشه نقطه (برون سو)
من این فصلو با کدگذاری یاد گرفتم یک ذره تست بیشتر حل کنید دستتون میاد خیلی فصل راحتیه (اینارو گفتم چون اولش من خیلی با این فصل مشکل داشتم) -
amirmohammad shakeri اون 0و X نیست
علایم جهت درون سو و برون سو هست
نگاه کنید در صفحه سه تا محور x z y داریم که برای نشون دادن z چون نمیتونیم عمق را روی کاغذ بکشیم از این علایم استفاده می کنیم
خب اگر این ها رو متوجه شدید بقیش رو کجا ایراد دارید؟z Gheibi این تیکه رو متوجه شدم ممنون
حالا یک چیز دیگه، تو این سوال من فرض رو بر این گرفتیم که جسم روی سطح زمینه دیگه درسته؟ چون جهت میدان از جنوب جغرافیایی به شمال جغرافیایی هست
اگر میگفت جسم درون زمین مثلا توی یک معدن حفاری هست جهت میدان عوض میشد دیگه؟
-
z Gheibi این تیکه رو متوجه شدم ممنون
حالا یک چیز دیگه، تو این سوال من فرض رو بر این گرفتیم که جسم روی سطح زمینه دیگه درسته؟ چون جهت میدان از جنوب جغرافیایی به شمال جغرافیایی هست
اگر میگفت جسم درون زمین مثلا توی یک معدن حفاری هست جهت میدان عوض میشد دیگه؟
amirmohammad shakeri
سلام عوض نمیشه به شکل زیر نگاه کنید، مگر اینکه معدن حدوداً اطراف اون خط بنفش معدن باشه صحبت شما درست میشه ( که البته به اونجا نمیخوره معدن باشه)
در مورد مغناطیس و تعیین جهت ها مشکلی ندارید؟ حل شد؟ -
amirmohammad shakeri
سلام عوض نمیشه به شکل زیر نگاه کنید، مگر اینکه معدن حدوداً اطراف اون خط بنفش معدن باشه صحبت شما درست میشه ( که البته به اونجا نمیخوره معدن باشه)
در مورد مغناطیس و تعیین جهت ها مشکلی ندارید؟ حل شد؟z Gheibi اوووووه
خیلی ممنون متوجه شدم
-
z Gheibi اوووووه
خیلی ممنون متوجه شدم
amirmohammad shakeri خواهش میکنم موفق باشید