سوال زیست | استاد موقاری
-
سلام دوستان .... خسته درسا نباشید..
یه سوال: استاد توی یکی از فیلماشون گفتند که میوز تقسیم پی در پی نمیدن.. ولی من منظورشون رو خوب نگرفتم.. آخه ما میوز 1 و میوز 2 داریم و این یعنی میوز پی در پی داریم...
اط دوستان خواهشمندم لطف کنند پاسخ بدن
در امان خدا ... -
-
یه سوال: استاد توی یکی از فیلماشون گفتند که میوز تقسیم پی در پی نمیدن.. ولی من منظورشون رو خوب نگرفتم.. آخه ما میوز 1 و میوز 2 داریم و این یعنی میوز پی در پی داریم...
در امان خدا ...mohammad kebryia در سوال زیست | استاد موقاری گفته است:
در امان خدا ...یک میوز کامل شامل میوز1 و میوز2 با هم هست
یعنی میوز1 و میوز2 هر کدوم بخشی از یه میوز کامل هستن
چون یاخته حاصل از میوز به طور کلی در انسان هاپلوید هس دیگه نمیتونه میوز دیگه ای رو شروع کنه(یاخته هاپلویید امکان انجام میوز نداره) -
در امان خدا ...mohammad kebryia سلام منظور استاد اینکه میوز ۱ و۲ ایی در حقیقت وجود نداره انسان مراحل تقسیم میوز رو به ۱ و ۲ تبدیل کرده برای آسون تر شدن پژوهش ها.
یعنی ما فقط ۱ تقسیم میوز داریم که تا تهش همون یه تقسیم هست(دیگه مرحله نداره پی در پی انجام میشه) و اینکه شما می بینید میگه میوز۱یا۲ کار انسان هست برای پژوهش راحت تر -
mohammad kebryia سلام منظور استاد اینکه میوز ۱ و۲ ایی در حقیقت وجود نداره انسان مراحل تقسیم میوز رو به ۱ و ۲ تبدیل کرده برای آسون تر شدن پژوهش ها.
یعنی ما فقط ۱ تقسیم میوز داریم که تا تهش همون یه تقسیم هست(دیگه مرحله نداره پی در پی انجام میشه) و اینکه شما می بینید میگه میوز۱یا۲ کار انسان هست برای پژوهش راحت ترمینا میناب نه-اون تبدیل برای پژوهش راحت تر اینترفاز و پروفاز و...اینهاست و گرنه میوز واقعا دو مرحله میوز 1 و 2 داره
منظور استاد هم کل میوز هستش یعنی شما بعد از اینکه یه میوز کامل (میوز1+میوز2)رو داشتی اون سلول های حاصل نمیتونن میوز بدناگه توضیح بیشتر لازمه بگین
-
مینا میناب نه-اون تبدیل برای پژوهش راحت تر اینترفاز و پروفاز و...اینهاست و گرنه میوز واقعا دو مرحله میوز 1 و 2 داره
منظور استاد هم کل میوز هستش یعنی شما بعد از اینکه یه میوز کامل (میوز1+میوز2)رو داشتی اون سلول های حاصل نمیتونن میوز بدناگه توضیح بیشتر لازمه بگین
محمد مودب منظور من هم این بود که میوز۱ و۲ در حقیقت یه میوز هست.