تشبیه
-
سلام
شبتون بخیر
یه سوال تو بیت پایین چرا چند و چون و چرا به چراگاه تشبیه شده و در کل این تیکش 3 تا تشبیه رو به وجود اورده؟
اگر محول حال جهانیان نه قضا است
چرا دل تو چراگاه چند و چون و چرا است؟
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
شبتون بخیر
یه سوال تو بیت پایین چرا چند و چون و چرا به چراگاه تشبیه شده و در کل این تیکش 3 تا تشبیه رو به وجود اورده؟
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء@sahar-tuo در تشبیه گفته است:
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
فقط قسمت چراگاه چند و چون و چرا ۳ تا تشبیه داره چون هر کدوم به تنهایی (چراگاه چند،چراگاه چون،چراگاه چرا)یه اضافه ی تشبیهیه (چند به چراگاه ،چرا به چراگاه و چون به چراگاه تشبیه شده) اگه ام بخوایم کل مصراع دو رو در نظر بگیریم چون دل هم تشبیه شده به چراگاه چند و چون و چرا تعداد تشبیها بیشتر میشه -
@sahar-tuo در تشبیه گفته است:
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
فقط قسمت چراگاه چند و چون و چرا ۳ تا تشبیه داره چون هر کدوم به تنهایی (چراگاه چند،چراگاه چون،چراگاه چرا)یه اضافه ی تشبیهیه (چند به چراگاه ،چرا به چراگاه و چون به چراگاه تشبیه شده) اگه ام بخوایم کل مصراع دو رو در نظر بگیریم چون دل هم تشبیه شده به چراگاه چند و چون و چرا تعداد تشبیها بیشتر میشه -
به نظر من که یه تشبیه داره با سه تا استعاره
-
به نظر من که یه تشبیه داره با سه تا استعاره
samira pournazar
4تا تشبیه داره -
Nila YS بله دقیقا حالا سوال من اینه چرا این 3 تا رو اضافه تشبیهی گرفتیم؟ وجه شبه شون چیه؟
@sahar-tuo ببخشید من اصلاح میکنم منظورم اضافه ی تشبیهی نبود اشتباه نوشتم به نظر اینجا بهتره بگیم چراگاه چند و چون و چرا هر کدوم اضافه ی استعاری هستن اینطوری که چرا و چند و چون به موجوداتی تشبیه شدن که در چراگاه دل پرسه میزنن و این پرسه زدن و حضورشون احتمالا وجه شبه باشه
-
@sahar-tuo ببخشید من اصلاح میکنم منظورم اضافه ی تشبیهی نبود اشتباه نوشتم به نظر اینجا بهتره بگیم چراگاه چند و چون و چرا هر کدوم اضافه ی استعاری هستن اینطوری که چرا و چند و چون به موجوداتی تشبیه شدن که در چراگاه دل پرسه میزنن و این پرسه زدن و حضورشون احتمالا وجه شبه باشه
-
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء@sahar-tuo دل تو چراگاه چون چراگاه چند و چراگاه چرا است یعنی چون چند و چرا مثل چراگاه هستند
-
@sahar-tuo دل تو چراگاه چون چراگاه چند و چراگاه چرا است یعنی چون چند و چرا مثل چراگاه هستند
-
@sahar-tuo دل تو چراگاه چون چراگاه چند و چراگاه چرا است یعنی چون چند و چرا مثل چراگاه هستند
reyhane karimi 0
از چه لحاظ چون و چند و چرا شبیه چراگاه هستند؟
وجه شبه شون چیه؟ -
reyhane karimi 0
از چه لحاظ چون و چند و چرا شبیه چراگاه هستند؟
وجه شبه شون چیه؟@sahar-tuo والا اینو منم نمیدونم چرا شبیه چراگاهن یکی به منم بگه
-
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء@sahar-tuo سلام
ببینید من بنظرم از معنیش میشه متوجه شد
حداقل من نظرمو میگم یه ذره عجیب شد تحلیلم ولی خب منطقیه:
داره میگه محول حال جهانیان قضا نیست،یعنی کاری از دست ما ساخته نیست و همه چی واسمون مقدر شده و از قبل تقدیر ما نوشته شده
حالا داره از یارو به صورت استفهام انکاری سوال میپرسه که میگه، خب حالا که ما هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم
چرا دلِ تو، چراگاهِ چند، چراگاهِ چرا و چراگاهِ چون شده؟!
خب اولا که اینا اضافه تشبیهی ان
دوما وجه شبهشون احتمالا این میتونه باشه که ما یه چراگاهی داریم که توش پرسش های از قبیل چند و چون و چرا در اون رشد میکنه و ما داریم وقتمون و دلمون رو اونجا میگذرونیم:|
و از اونجایی که برامون تقدیر شده،پس نباید اینکارو کنیم
نمیدونم درسته یا نه، ولی از ذهن خلاقم خوشم اومد -
سلام
شبتون بخیر
@تجربیا
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء@sahar-tuo سلام چهار تا تشبیه اورده گفته دل تو مانند چراگاه چرا چون......
-
@sahar-tuo سلام چهار تا تشبیه اورده گفته دل تو مانند چراگاه چرا چون......
فاطمه خورشیدی نظرم اینه نمی دونم درسته یا ن
-
@sahar-tuo سلام
ببینید من بنظرم از معنیش میشه متوجه شد
حداقل من نظرمو میگم یه ذره عجیب شد تحلیلم ولی خب منطقیه:
داره میگه محول حال جهانیان قضا نیست،یعنی کاری از دست ما ساخته نیست و همه چی واسمون مقدر شده و از قبل تقدیر ما نوشته شده
حالا داره از یارو به صورت استفهام انکاری سوال میپرسه که میگه، خب حالا که ما هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم
چرا دلِ تو، چراگاهِ چند، چراگاهِ چرا و چراگاهِ چون شده؟!
خب اولا که اینا اضافه تشبیهی ان
دوما وجه شبهشون احتمالا این میتونه باشه که ما یه چراگاهی داریم که توش پرسش های از قبیل چند و چون و چرا در اون رشد میکنه و ما داریم وقتمون و دلمون رو اونجا میگذرونیم:|
و از اونجایی که برامون تقدیر شده،پس نباید اینکارو کنیم
نمیدونم درسته یا نه، ولی از ذهن خلاقم خوشم اومد -
@sahar-tuo سلام چهار تا تشبیه اورده گفته دل تو مانند چراگاه چرا چون......
فاطمه خورشیدی بله این یکیش میشه من تو قسمت اضافه ها مشکل داشتم
در کل 3 تا اضافه تشبیهی در چراگاه چند چراگاه چرا چراگاه چون هس و یکی هم میگه دل تو مثل چراگاهه -
شاید منظورش از چراگاه محل چریدن نیس محل چراییه
-
ولی اینطوری تشبیه نداره دیگه. شاعر آیا کسی یا چیزیو به چارپا تشبیه کرده که کلمه ی چراگاه به کار برده؟
مثلا چند و چون و چرا مث گوسفند تو دل می چرن؟
یا چیز دیگه ای توی چراگاه چون و چند و چرا میچره؟