رفتار های جانوران
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
چند تا سوال از فصل ۸ دوازده داشتم
۱- رفتار های شرطی شدن کلاسیک وفعال پس مدتی میتواند به خوگیری تبدیل شود.( اینو امکانش هست توضیح بدید چجوری)
۲-چرا هر نوع مهاجرتی رو قطعا نمی تونیم شارش بگیم؟
۳-نقش پذیری فقط مدت کوتاهی بعد از تولد رخ میده؟ و ففط یکبار در طول جانور وجود دیده میشه؟
۴- در رفتار شرطی شدن فعال و کلاسیک ما تغییر یک رفتار ژنتیکی دیده میشه، دقیقا چه رفتاری تغییر میکنه مثلا؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیار -
و یک سوال دیگه اینکه این جمله غلطه آیا؟ " در پرندگان انتخاب جفت بیشتر توسط جانور ماده انجام می شود."
-
و یک سوال دیگه اینکه این جمله غلطه آیا؟ " در پرندگان انتخاب جفت بیشتر توسط جانور ماده انجام می شود."
zoohre hocini جواب اینو فهمیدم
-
۱- رفتار های شرطی شدن کلاسیک وفعال پس مدتی میتواند به خوگیری تبدیل شود.( اینو امکانش هست توضیح بدید چجوری)
۳-نقش پذیری فقط مدت کوتاهی بعد از تولد رخ میده؟ و ففط یکبار در طول جانور وجود دیده میشه؟
۴- در رفتار شرطی شدن فعال و کلاسیک ما تغییر یک رفتار ژنتیکی دیده میشه، دقیقا چه رفتاری تغییر میکنه مثلا؟
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارzoohre hocini سلام دوست من ، در رابطه با سوال اولتون توضیح میدم ببینید در خوگیری ما میخوایم که اورگانیزم به یک محرک طبیعی پاسخی رو بده که به یک محرک خنثی میده و در خوگیری عدم واکنش نشان دهنده ی یادگیری است اما در شرطی شدن کلاسیک ما میخوایم اورگانیزم به محرک خنثی یک پاسخی رو بده که به یک محرک طبیعی میده ما میخوایم به یک محرک خنثی پاسخی بده دیگه که بشه محرک شرطی و این کار با تکرار مداوم یادگیری رخ میده و همزمان و در شرطی شدن کلاسیک نشان دادن واکنش نشان دهنده ی یادگیری است ، فرقشون رو هم گفتم شباهتون هم تکرار مداوم محرک بر اورگانیزمه
-
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارzoohre hocini در رابطه با سوال سومتون، جوجه وقتی از تخم بیرون اومد خب راه میفته دنبال یه جسم متحرک که خب مادرشه این رفتار غریزیست اما اینکه راه میفته دنبال مادرش یک پیوندی برقرار میشه که اینجاست یادگیری رخ داده و نقش پذیری شکل گرفته و... نقش پذیری برای بقای جانور لازمه و اینکه فکر نکنم فقط یکبار باشه چون برای بقاش لازمه و علاوه بر رفتار های اساسی رفتار هایی چون مثلا یادگرفتن از مادر در جستجوی غذا
-
تجربیا
دانش-آموزان-آلاء
همیارzoohre hocini نقش پذیری دو ساعت بعد از بیرون آمدن از تخم رخ میده
-
zoohre hocini سلام دوست من ، در رابطه با سوال اولتون توضیح میدم ببینید در خوگیری ما میخوایم که اورگانیزم به یک محرک طبیعی پاسخی رو بده که به یک محرک خنثی میده و در خوگیری عدم واکنش نشان دهنده ی یادگیری است اما در شرطی شدن کلاسیک ما میخوایم اورگانیزم به محرک خنثی یک پاسخی رو بده که به یک محرک طبیعی میده ما میخوایم به یک محرک خنثی پاسخی بده دیگه که بشه محرک شرطی و این کار با تکرار مداوم یادگیری رخ میده و همزمان و در شرطی شدن کلاسیک نشان دادن واکنش نشان دهنده ی یادگیری است ، فرقشون رو هم گفتم شباهتون هم تکرار مداوم محرک بر اورگانیزمه
yasaman yazdani خیلی ممنونم
اما سوال من بطور دقیق این بود چطور رفتارای شرطی میتونند به خوگیری تبدیل بشن -
zoohre hocini فکر کنم غلطه و اغلب سهم مساوی در انتخاب جفت دارن طاووس استثنا بود