IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست یازدهم میتوز
-
سلام و خسته نباشید خدمت آلایی های عزیز.
4 تا جمله صحیح غلط هست مطمعن نیستم درست نوشتم یا نه و جوابشو ندارم آیا این جملات صحیح هستند؟
هر یک از رشته های تشکیل دهنده دوک تقسیم:
الف) به سانترومر فام تن ها وصل اند.
ب) در بین دو جفت استوانه عمود برهم قرار میگرد.
ج) ساخته شدن آن ها توسط میانک ها سازمان دهی میشود.
د) در مرحله آنافاز شروع به کوتاه شدن میکنند. -
الف غلط ب غلط ج صحیح د غلط
-
Amanj rahimi ممنون منم همین جواب مدنظرم بود ولی این گزینه رو نداره که یکی صحیح باشه
-
الف غ
ب غ
ج ص
د غ
توضیحات میخواستین بگین
-
amirmohammad shakeri نه مرسی میخواستم از جوابم مطمعن باشم چون گزینه ای نداشت که بگه فقط یکی صحیحه
-
0Alfred0 یه چیز هم بگم شاید بعدا بدردت بخوره
سوالی داشتی تگ کن بچه هارو
چجوری؟
-
اول یه @ بزن
-
به فارسی اسم اون کسی رو که میخوای بنویس
بدرد بخورتریناش ایناس : @دانش-آموزان-آلاء @همیار @راهنما-ریاضی @راهنما-زیست @راهنما-شیمی @راهنما-فیزیک
خودتم بعضی مواقع بگرد شاید چیزای دیگه ای هم پیدا کردی
پ.ن : ببخشید اگر به خطار تگ شدن من اومدید اینجا میخواستم به ایشون اموزش بدم
-
-
amirmohammad shakeri ممنونم ولی من تازه انجمن نیومدم پایینم بچه ها رو منشن کردم ولی بازم ممنون.
-
0Alfred0 در زیست یازدهم میتوز گفته است:
4 تا جمله صحیح غلط هست مطمعن نیستم درست نوشتم یا نه و جوابشو ندارم آیا این جملات صحیح هستند؟
د) در مرحله آنافاز شروع به کوتاه شدن میکنند.همه غلط
-
0Alfred0 در زیست یازدهم میتوز گفته است:
د) در مرحله آنافاز شروع به کوتاه شدن میکنند.
الف: غلط. همه رشته های دوک به سانترومر فام تن ها متصل نیستند برخی از آن ها تا وسط سلول کشیده شده اند
ب: غلط. بعضی رشته ها به سمت غشای سلول و خارج از حدفاصل دو جفت سانتریول قرار دارند
ج: درست . سازماندهی ساخت همه رشته های دوک به عهده سانتریول هاست
د: غلط . در آنافاز رشته های متصل به فام تن ها کوتاه میشوند -
﷽
0Alfred0
سلام- 1 نادرست چون دسته ای از دوک ها هستند که اصلا به سانترومر متصل نمشن(تو شکل کتاب هست)
- 2 نادرست چون دسته ای از دوک ها(ریز لوله ها ی پروتئینی) هستند که نه تنها به سانترومر متصل نمیشن بلکه اصلا به میان دو سانتریول هم نمیان
- 3 من فکر میکنم ساخته شدن و سازمان یابی شون با سانتریول باشه
- نادرست اون دسته از دوک های تقسیم که به سانترومر متصل نمیشن، هنگام آنافاز هم کوتاه نمیشن
-
این پست پاک شده!
-
@kosar-mortazavi در زیست یازدهم میتوز گفته است:
﷽
0Alfred0
سلام- 1 نادرست چون دسته ای از دوک ها هستند که اصلا به سانترومر متصل نمشن(تو شکل کتاب هست)
- 2 نادرست چون دسته ای از دوک ها(ریز لوله ها ی پروتئینی) هستند که نه تنها به سانترومر متصل نمیشن بلکه اصلا به میان دو سانتریول هم نمیان
- 3 من فکر میکنم ساخته شدن و سازمان یابی شون با سانتریول باشه
- نادرست اون دسته از دوک های تقسیم که به سانترومر متصل نمیشن، هنگام آنافاز هم کوتاه نمیشن
بله سانتریول همون میانکه
-
و اما تحلیل الف)این گزینه که خیلی ببعیه و معلومه که غلطه چون اگه رشته های دوکو به سه دسته ی سانترومری(اونایی که به سانترومر وصل میشن)،استوایی(اونایی که میان به وسط سلول و به سانترومر کروموزوم ها وصل نمیشن)وقطبی (اونایی که تو قطب سلول ور دست سانتریول ها میشینن) تقسیم کنیم فقط سانترومری ها به سانترومر کروموزوم ها وصل میشه و بقیه لم میدن راحت میخابن
ب)خب اینجا یزرع تست جالب شد باید دقت کنیم که سانترومری ها و استوایی ها اره درسته میان وسط و بین دو سانتریول قرار میگیرن اما قطبیا نه
ج)بر طبق متن صفحه ی ۸۴ کتاب درسی سگ درصد درسته
د)اگه به شکل۷ صفحه ی ۸۵ کتاب درسی بنگرید خواهید دریافت که در آنافاز رشته های دوک قطبی و سانترومری کوتاه میشن ولی رشته های دوک استوایی بلندتر میشن و فاصله ی سانتریول ها از هم ماکسیموم میشه
-
Amanj rahimi اینهمه جواب یه تفتان جایزه نداره🥺 M.an
-
Mr.Fantastic سلام میشه بگین چرا مورد ج غلطه؟
-
amirmohammad shakeri Amanj rahimi fatemeh8181 @Kosar-Mortazavi mohammad dehghani Mr.Fantastic ممنون از همگی توقع این همه جوابو نداشتم