%(#ff4d59)[سلااام]😃
%(#ff4dff)[یه مشکلی که سال کنکور داشتم این بود که باید شماره تستها رو به صورت دستی وارد پاسخنامه خام میکردم و بعد تست میزدم که این کار خیلی ازم وقت می گرفت پس به فکر این افتادم تو اوقاتی که بیکار بودم یه پاسخنامه خام واسه راه ابریشم درست کنم و حالا میخوام اون رو در اختیار شما بذارم]😌
%(#4e37ff)[فقط مشکلش اینه که که یه جاهاییش با عمومی ها یکی بوده و سعی کردم تصحیحش کنم که شاید یکم نظم بعضی صفحات خراب شده باشه]
%(#037005)[و مشکل بعدی هم اینه که بر اساس راه ابریشم کنکور ۱۴۰۱ هست و نمیدونم چقدر راه ابریشم ۱۴۰۲ عوض شده و اینکه به درد بچه های راه ابریشم پرو هم میخوره یا نه رو اطلاعی ندارم]
👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻 👇🏻
پاسخبرگ خام راه ابریشم کامل.pdf
👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻 👆🏻
%(#0009ff)[در ضمن تو این فایل کنکورچه ها هم قرار داده] %(#0009ff)[شدن] 😄
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@دانش-آموزان-آلاء
سلام به همگی دوستان
کسی مطلع هست که چرا جزوات صفر تا صد ها غیر فعال اند و از دسترس خارج شده ؟
اکثر مجموعه ها هم اینطوره مثلا : ( گسسه اقای نوید و شیمی اقای معینی و فیزیک اقای یاری و ... )
و اگر کسی از دوستان تاپیکی میشناسه که جروه هارو داره یا خودش میتونه اینجا بفرسته ممنون میشم 🙏🏼
@همیار ریاضی فیزیک تجربی
خواهش میکنم الان 3 ساعته درگیرشم ولی نمیشه پیدا کردنشون که سخته بعدم ک پیدا کردم یکیشو موقع افزودن به سبد خرید خطا میده . اون یکی جزوه ام جزوه حسابان اقای علی صدری کنار وویدیوهاش هست ولی دانلود نمیشه .
🌸 🦋 الان سوال اینه چطور جزوه هارو پیدا کنم و چطور بخرمشون ؟
و اون یکی جزوه حسابان که کنار ویدیو ها هست ولی دان نمیشه رو چیکارش کنم ؟
چشام خشک شد پاش
خلاصهنویسی...نکته...تست نکتهدار
-
-
-
-
چنو نکته خووووب از دینی دهم
-
این ایقد جمعبندی خوبیه باس برا درس ۵ دهم دلم نیومد با اونا بذارمش...مکالمات هست که البته ترکیبیه هم درس ۵ دهم هم از درس ۷ دهم....میدونین که این دوتا درس رو باس با هم بخونین؟
-
خب تست چمیستریمون
کنکور ۹۸ ریاضی خارج از کشور:
طیف نشری خطی کدام اتم در ناحیه مرئی از خطوط بیشتری تشکیل شده است؟
۱.هلیم
۲.لیتیم
۳.نئون
۴.هیدروژن
اینو باس از کجا بدنیم؟از فصل یک دهم تعداد خطوط طیف نشری رو بلد باشیم
همشون رو جمع کردم نوشتم تو این کاغذه به دو مدل...تعداد خط....عنصر فلان
معلوم خب دیگه میشه گ3 جواب -
اما یه نکته بگم:
اینجا نیاین یه نگا بندازین یه لایکی کنین برین
اگه با گوشی میاین دانلود کنین عکسو انتقال بدین تو یه پوشه ای اونجا مرتب کنید که مطمئنا به کار میان اینا(این همه گذاشتمه ۱۰ تاش به کار میاد که)
اگه هم با pc میاین که عکسو بگیرین بکشین قشتگ تو یه فولدر مرتب...وگرنه دیگه چه کاربردی داره...اینا خرداد به کار میان -
این تست رو هم بزنید
فردا شب هم روش معمولش رو میگم هم روش خوبش که نکتش درباره x+1/x هست که تو تیپ تستای دیگه هم بعضی موقع ها به کار میاد...نکتش خاصه ولی ۳..۴تا تیپ تست میتونه داشته باشه تک تیپ تستی نیس...و اگه حل کردین عکسشو بذارین دوس داشتین
همین
-
خب تا فردا شب داییا
-
![IMG_20210316_230704_893.jpg](/assets/uploads/files/1615923526274-img_20210316_230704_893.jpg
شیمی جذاب است از این به بعد اگر در توانم باشه براتون از این خلاصه نویسی های جذاب میذارم -
-
مهدیه بانو عالی
-
amir ahmadi در خلاصهنویسی...نکته...تست نکتهدار گفته است:
این تست رو هم بزنید
فردا شب هم روش معمولش رو میگم هم روش خوبش که نکتش درباره x+1/x هست که تو تیپ تستای دیگه هم بعضی موقع ها به کار میاد...نکتش خاصه ولی ۳..۴تا تیپ تست میتونه داشته باشه تک تیپ تستی نیس...و اگه حل کردین عکسشو بذارین دوس داشتین
همین
از اینکه سوالو حل کردین تشکر
حل عادی:
میاد دوتا ریشه رو بدست میاره و با توجه به اطلاعاتش از قبل حل میکنه..معادله جدید تشکیل میده...حل میکنه و جواب رو بدست میاره
اما حل حرفه ای ترش چطوره...بلد باشین رسم تابع x+1/x رو... تو این تست به کار اومده...توی تستای دیگه هم ممکنه بیاد...چون تابعه معروفیه
اول t رو میذارین جاش و دوتا ریشه رو تقریبی در میارید...رسم میکنید تابع رو و اون دوتا ریشه رو باهاش قطع میدید...هرچنتا جا قطع کرد..همون تع داد جواب میشه...درواقع نیاز به تشکیل معادله جدید و حذف یکی از ریشه ها باتوجه به دانسته ها و حالا حل اون معادله درجه دو نیست...فقط رسم کنید
-
-
-
-
آرایه ادبی تضاد و پارادوکس...قاطیشون نکنین.
-
مولانا
-
فرمول های کار و انرژی فیزیک ۱...این خلاصه نویسی نیست...این مرحله ای که به تسلط کامل رسیدی دیگه یه نگاه میکنی میگی اِ این تو فلان تست بود اِ اون تو بمان تست بود
-
فرمولای مثلثات