معدود ٢
-
سیده کوثر موسوی
میشه یه ترکیبی بگین که مرة معدود باشه؟@sara-haghighatrad والا نمیدونم الان که تو اینترنت زدم.گفته بود اعداد ترتیبی معدود ندارن و در واقع صفت هستن. از معلمت بپرس ببین چی ميگه؟
-
سیده کوثر موسوی
تجربی@sara-haghighatrad عزیز من وقتت رو برای این مبحث هدر نده چون توکنکور نمیات ببین برو بودجه بندی درس های کنکور رو بخون تا کمکت کنه بفهمی کدوم مبحث مهمه و ازش سوال میات.
-
@sara-haghighatrad والا نمیدونم الان که تو اینترنت زدم.گفته بود اعداد ترتیبی معدود ندارن و در واقع صفت هستن. از معلمت بپرس ببین چی ميگه؟
سیده کوثر موسوی
معلم در دسترس ندارم☹(فارغ التحصیلم)بله اعداد ترتیبی چون بعد معدود میان صفت هستند
و حالا من متوجه نمیشم که چه طوری باید بفهمم این (اول مرة) مضاف و مضاف اليه
-
@sara-haghighatrad عزیز من وقتت رو برای این مبحث هدر نده چون توکنکور نمیات ببین برو بودجه بندی درس های کنکور رو بخون تا کمکت کنه بفهمی کدوم مبحث مهمه و ازش سوال میات.
سیده کوثر موسوی
بقیه رو خوندم تویه مرور هستم که این تست رو دیدم -
@sara-haghighatrad عزیز من وقتت رو برای این مبحث هدر نده چون توکنکور نمیات ببین برو بودجه بندی درس های کنکور رو بخون تا کمکت کنه بفهمی کدوم مبحث مهمه و ازش سوال میات.
سیده کوثر موسوی
مرسي از وقتي ك گذاشتین
خیلی خیلی ممنونم🌹
فک کنم یه جورایی متوجه شدم✋😊 -
سیده کوثر موسوی
معلم در دسترس ندارم☹(فارغ التحصیلم)بله اعداد ترتیبی چون بعد معدود میان صفت هستند
و حالا من متوجه نمیشم که چه طوری باید بفهمم این (اول مرة) مضاف و مضاف اليه
@sara-haghighatrad خآنم از کجا فهمیدید که مضاف و مضاف الیه هستند؟هرگاه دو اسم به هم اضافه شوند مضاف ومضاف الیه هستند
این پیام خآنم ⬆ -
سیده کوثر موسوی
مرسي از وقتي ك گذاشتین
خیلی خیلی ممنونم🌹
فک کنم یه جورایی متوجه شدم✋😊@sara-haghighatrad خواهش میکنم عزیزم آن شا الله موفق میشی، دکتر میشی به هر چی بخوای برسی 😊🌟🌙🌹
-
@sara-haghighatrad خآنم از کجا فهمیدید که مضاف و مضاف الیه هستند؟هرگاه دو اسم به هم اضافه شوند مضاف ومضاف الیه هستند
این پیام خآنم ⬆سیده کوثر موسوی
ممنون مهربون😍🌹 -
@sara-haghighatrad خواهش میکنم عزیزم آن شا الله موفق میشی، دکتر میشی به هر چی بخوای برسی 😊🌟🌙🌹
سیده کوثر موسوی
انشا... با دعاهای شما
شما هم انشا... به آرزوی دلتون برسید😊 -
سیده کوثر موسوی
انشا... با دعاهای شما
شما هم انشا... به آرزوی دلتون برسید😊@sara-haghighatrad عزیز دلی آن شا الله 😍😘