چرخه ی جنسی
-
@parisa-khany در چرخه ی جنسی گفته است:
RAMIN1380 در زمان تخمک گذاری اووسیت ثانویه داریم که بعد از تخمک گذاری پروژسترون شروع به ترشح میشه
در حین رشد فولیکول ها میوز یک انجام میشه و در آخر اووسیت ثانویه داریم
https://uupload.ir/files/fzww_img_۲۰۲۱۰۳۱۲_۱۴۵۱۲۹.jpgفک کنم ربطی به سوال من نداشت این توضیحات رو خودم میدونم ک
اما ببینید گزینه اول نوشته همزمان با تشکیل اووسیت ثانویه پروژسترون افزایش میابد یعنی وقتی هنوز توی انبانک درون تخمدان هستش در حالی که پروژسترون از جسم زرد ترشح میشودRAMIN1380 منظورت اینکه چون داره میگه همزمان با تشکیل اووسیت ثانویه ... اینجا منظورش مرحله میوز یک هست!؟بعید میدونم تا این حد ریز شده باشه!!!!
ولی اگه فرض رو به این گذاشت که اووسیت ثانویه تشکیل شده باشه گزینه درست میشه
نگفتید چرا گزینه ۳ به نظر غلط -
دریا دریایی
مرده شور تستتو ببرنRAMIN1380 در چرخه ی جنسی گفته است:
دریا دریایی
مرده شور تستتو ببرنوای
فقط این تست از کدوم منبع بوده!?!¿!؟¡?
-
RAMIN1380
@parisa-khany
آقا من نمی دونم پای منو وسط نکشید
خودتون یه جوری حلش کنید من که کلا زدم تست مشکل دار خودم راحت کردم -
RAMIN1380
@parisa-khany
خودتون یه جوری حلش کنید من که کلا زدم تست مشکل دار خودم راحت کردمدریا دریایی از خیر نداشته اش گذشتم...
کاش گفته بودی از کدوم منبع هست
برای چهار شنبه سوری...
الکی مثلاً...
-
RAMIN1380
@parisa-khany
خودتون یه جوری حلش کنید من که کلا زدم تست مشکل دار خودم راحت کردمدریا دریایی در چرخه ی جنسی گفته است:
RAMIN1380
@parisa-khany
خودتون یه جوری حلش کنید من که کلا زدم تست مشکل دار خودم راحت کردم@parisa-khany
خوب منم ازونجایی که حسش نیست همین عمل کثیفو انجام میدم -
به نظرتون با این نوع سوالا چیکار میشه کرد توی کنکور؟!!! خ.ت 99
194- در یک دختر بالغ، چند مورد درباره هورمون های FSH و LH همواره صحیح است؟
الف- با سازوکار بازخورد منفی تنظیم می گردند.
ب- باعث تکمیل مراحل تخمک زایی می گردند.
ج- تحت کنترل دو نوع هورمون زیرنهنج (هیپوتالاموس) تنظیم می شوند.
د- بر ترشخ هورمون های جنسی زنانه و چرخه رحمی تأثیر می گذارند.- 1 2) 2 3) 3 4) 4
جواب سازمان سنجش گزینه 2
در مورد الف که میدونیم غلطه چون همواره منفی نیست و در هفته دوم مثبت رو داریم.
در مورد ب میدونیم که LH هست که باعث پاره شدن انبانک و قسمتی از تخمدان میشه و باعث تکمیل تخمک زایی با آزادشدن مام یاخته ثانویه به لوله رحم میشه. پس این هم غلطه.
در مورد ج میدونیم که درسته و هورمون های آزادکننده و مهارکننده هیپوتالاموس، ترشح FSH و LH رو از هیپوفیز پیشین کنترل میکنند. پس این مورد درسته.
اما در مورد د باید گزینه رو غلط بگیریم! چرا؟ چون هورمون FSH بر ترشح یک هورمون جنسی زنانه یعنی استروژن تأثیر داره نه پروژسترون اما هورمون LH با ایجاد جسم زرد بر ترشح هر دو هورمون زنانه تأثیر داره!در مورد ب اومدن و هر دو هورمون رو تفکیک کردن و واسه همین مورد غلط میشه در حالی که اگه به طور کلی در نظر بگیریم خب معلومه اگه FSH نباشه انبانک به اون مرحله نمیرسه که تخمک زایی تکمیل بشه پس از یه منظر میتونیم این مورد رو هم درست در نظر بگیریم. اما در مورد د اومدن و به طور کلی در نظر گرفتن که باعث شده اون مورد درست باشه. یعنی به طور کلی هر دو هورمون FSH و LH بر ترشح هورمون های جنسی زنانه تأثیر گذار هستند.
حالا یه دانش آموز از کجا باید بدونه طراح توی کدوم مورد کلی درنظر گرفته و در کدوم مورد تفکیک شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بچه ها بیایین اعتراض کنیم تا همچین سوالایی رو طراحی نکنن. چرا باید با سرنوشت یک آدم اینجوری با بازی کلمات بازی کنن؟!!!!!!!