فیلم های آلا ؟؟ یا خوندن کتاب
-
سلام چند روز پیش داشتم یه پست درباره تاثیر یادگیری میخوندم که نوشته بود دیدن به همراه شنیدن تاثیر بیشتر در یادگیری تا دیدن داره پس بیشتر فیلم های آلا رو دان کردم ولی امروز که توی چن تا پیج مشاوره ای می گشتم گفتن از صبح تا شب دیدن فیلم های آموزشی باعث موفق نشدن میشه ... کسی هست فقط با دیدن فیلم تراز بالا گرفته باشه و اینکه شما نظرهاتون رو بدید بهترین روش رو بفهمیم
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین) -
سلام چند روز پیش داشتم یه پست درباره تاثیر یادگیری میخوندم که نوشته بود دیدن به همراه شنیدن تاثیر بیشتر در یادگیری تا دیدن داره پس بیشتر فیلم های آلا رو دان کردم ولی امروز که توی چن تا پیج مشاوره ای می گشتم گفتن از صبح تا شب دیدن فیلم های آموزشی باعث موفق نشدن میشه ... کسی هست فقط با دیدن فیلم تراز بالا گرفته باشه و اینکه شما نظرهاتون رو بدید بهترین روش رو بفهمیم
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین)حسین آقاپور خب ببیند دیدن فیلم به تنهایی کافی نیست باید در کنارش تست زنی فراوان،خوندن درسنامه و کتاب درسی هم باشند در مورد فیلم دو نکته وجود داره
نکته اول سعی کنید درس رو خودتون با خوندن کتاب درسنامه و زدن تست فراوان یادبگیرید جایی که گیر داشتید اونوقت برید سراغ فیلم آموزشینکته دوم سعی کنید موفق دیدن فیلم فعال باشید نکته برداری کنید نمونه سوال حل شده رو استپ کنید خودتون حل کنید بعد چک کنید جواب رو و......
-
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین)حسین آقاپور در فیلم های آلا ؟؟ یا خوندن کتاب گفته است:
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین)مطمئنا فقط فیلم دیدن هیچ سودی نداره
شما چیزی رو که خودتون میخونین و یاد میگیرین بهتر از چیزیه که یکی بخواد توضیح بده توی ذهنتون میمونه(لزوما برای همه ولی خب درست نیس)
اما بهترین کار همون پرانتز اخری هست که گفتین
اگر خودتون مطلب رو خوندین و یاد نگرفتین برید سراغ کلیپا و حتما حتما حتما چیزی که تو کلیپ یاد گرفتین رو بیاد یه تایم بذارین و مرور کنید و تثبیت کنید برای خودتون...فقط کلیپ دیدن مطمئنا شما رو به جای خوبی نمیرسونه...خودتون بخونیدو اگر یاد نگرفتین کلیپ ببینید و حتما محتواش رو مرور کنید نه صرفا دیدن کلیپ و بهد تست -
حسین آقاپور در فیلم های آلا ؟؟ یا خوندن کتاب گفته است:
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین)مطمئنا فقط فیلم دیدن هیچ سودی نداره
شما چیزی رو که خودتون میخونین و یاد میگیرین بهتر از چیزیه که یکی بخواد توضیح بده توی ذهنتون میمونه(لزوما برای همه ولی خب درست نیس)
اما بهترین کار همون پرانتز اخری هست که گفتین
اگر خودتون مطلب رو خوندین و یاد نگرفتین برید سراغ کلیپا و حتما حتما حتما چیزی که تو کلیپ یاد گرفتین رو بیاد یه تایم بذارین و مرور کنید و تثبیت کنید برای خودتون...فقط کلیپ دیدن مطمئنا شما رو به جای خوبی نمیرسونه...خودتون بخونیدو اگر یاد نگرفتین کلیپ ببینید و حتما محتواش رو مرور کنید نه صرفا دیدن کلیپ و بهد تستamir ahmadi ممنونم دمت گرم
-
حسین آقاپور خب ببیند دیدن فیلم به تنهایی کافی نیست باید در کنارش تست زنی فراوان،خوندن درسنامه و کتاب درسی هم باشند در مورد فیلم دو نکته وجود داره
نکته اول سعی کنید درس رو خودتون با خوندن کتاب درسنامه و زدن تست فراوان یادبگیرید جایی که گیر داشتید اونوقت برید سراغ فیلم آموزشینکته دوم سعی کنید موفق دیدن فیلم فعال باشید نکته برداری کنید نمونه سوال حل شده رو استپ کنید خودتون حل کنید بعد چک کنید جواب رو و......
مهدیه بانو ممنون
-
مهدیه بانو ممنون
حسین آقاپور خواهش میکنم
-
amir ahmadi ممنونم دمت گرم
-
سلام
قطعا دیدن فیلم بدون تمرین و تست فایده ای نداره......... جدا از اینکه در حین دیدن فیلم باید فعال بود.....بعدش باید تمرین کرد...
ببنید شما هرچقدر هم فیلم آموزش شنا ببنید.....شناگر نمیشید....بالاخره باید بپرید توی آب ...
امیدوارم منظورم رو گرفته باشید(:
موفق باشید. -
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین)حسین آقاپور دوست عزیز یادگیری باید در 3 حوزه دیداری شنیداری و عملی باشه تا ثبیت و درک بشه، اگر فقط پای فیلم های اموزشی بشینید و نگاهی به کتاب نیندازید یادگیری سخت میشه یا تثبیت و توی ذهن موندگار نمیشه در ابتدای کتاب های درسی خودمون هم نوشته ک هدف این کتاب مشارکت خوده دانش اموز در اموزش و یادگیری این کتاب ها است در واقع کتاب های درسی رو بخونید تمرین های اونارو حل کنید۵۰ درصد کنکور رو بستید واسه خودتون اگر توی مبحثی به مشکل برخوردید یا فکر کردید مبحث مهمه میتونید با استادان عزیز الایی رفع اشکال کنید
-
( از چند نفر پرسیدم گفتن بهترین راه اینه که اول کتاب رو بخونی بعد جزوه و درسنامه و شروع کن به تست اگه بلد نبودی فقط فیلمای اون بخش رو ببین)حسین آقاپور
ببینین
بستگی به خودتون داره
مثلا من خودم درسنامه بخونم یا نمیفهمم یا بعد دو هفته به کل فراموش میکنم
باید یکی بهم درس بده
برای همین فیلم دیدن و کلاس نوشتن مناسب منه
ولی خوب شما اگه از روی درسنامه میخونید و میتونید تست بزنید خوبه همین رو ادامه بدید