جمع بندی پایه
-
سلام
یک سوالی داشتم
من الان یازدهم هستم و راه ابریشم رو خریداری رو کردم
حالا یک سوالی داشتم
برای جمع بندی پایه میشه از راه ابریشم استفاده کرد؟ اگر اره ممنون میشم توضیح بدید
یا اینکه نه و تفتان مناسب تره؟
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی خیرین-کوچک-دریا-دل @M-an
-
سلام
یک سوالی داشتم
حالا یک سوالی داشتم
برای جمع بندی پایه میشه از راه ابریشم استفاده کرد؟ اگر اره ممنون میشم توضیح بدید
دانش-آموزان-آلاء راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-شیمی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی خیرین-کوچک-دریا-دل @M-an
amirmohammad shakeri
اگر مفاهیم رو بلدین و تستارم مسلطین و نیاز به جمع بندی دارین تفتان مناسب تره
چون راه ابریشم بیشتر جنبه اموزشی داره
و اینکه راه ابریشم پله پله از اموزش تا ازمون همراهیتون میکنه اما برای تفتان شما فقط برای تثبیت و تمرین میرید -
سلام
یک سوالی داشتم
حالا یک سوالی داشتم
amirmohammad shakeri سلام به نظرم شما الان به فکر جمعبندی پایه نباش. با خیال آسوده و با یک برنامه معین سعی کن تا خرداد یازدهم رو به بهترین شکل بخونی.و اگر میتونی تو ایام عید یک مروری رو مباحث دهم موازی با مباحث نیم سال اول یازدهم داشته باشی. تابستون که پایه رو کامل خوندی اونموقع به فکر جمعبندی پایه باش.
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد