سینتیک
-
سلام
فردا آزمون شیمی دارم(مدرسه)
بحث سینتیک رو فرصت نشد بخونم(ناگفته نمونه دبیر داخل چن دیقه همشو جمع کرد:| حالا بگذریم...)
اگه جزوه کوتاه دارید از بخش دوم فصل دوم شیمی2 بفرستید بخونم نمرشو بگیرم تا بعدا مفصل تر که خودم بخونم
دانش-آموزان-آلاء -
سلام یعنی مسئله های سرعت و میخواین؟
-
سلام
بحث سینتیک رو فرصت نشد بخونم(ناگفته نمونه دبیر داخل چن دیقه همشو جمع کرد:| حالا بگذریم...)
اگه جزوه کوتاه دارید از بخش دوم فصل دوم شیمی2 بفرستید بخونم نمرشو بگیرم تا بعدا مفصل تر که خودم بخونم
دانش-آموزان-آلاء -
@mr-fantastic سلام. توی سایت پادرس جزوه های خوبی میتونی پیدا کنی. یه سر بهش بزن. من کلاس نهم و هشتم کلا با جزوه هایی که روی اون سایت بود درسامو میخوندم
Mahdi Jafari 1 در سینتیک گفته است:
@mr-fantastic سلام. توی سایت پادرس جزوه های خوبی میتونی پیدا کنی. یه سر بهش بزن. من کلاس نهم و هشتم کلا با جزوه هایی که روی اون سایت بود درسامو میخوندم
باش.میرم ببینم چی داره
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء -
@ariana-ariana تقریبا
-
@mr-fantastic البته خوب سینتیک مبحثی نیست یه شبه بشه خوندش و سوالشو حل کرد. من جات بودم یه صحبتیم با رفیقام میکردم تا حالا شاید یه مشورت و تبادل نظری توی امتحان داشته باشیم باهم:))
Mahdi Jafari 1
رفیقام همیشه از من مشورت و تبادل نظر میخوان:|
هرچند من همیشه مشورتی واسشون ندارم!:!|| -
Mahdi Jafari 1
رفیقام همیشه از من مشورت و تبادل نظر میخوان:|
هرچند من همیشه مشورتی واسشون ندارم!:!|| -
@ariana-ariana تقریبا
@mr-fantastic من جزوه خود استاد پویان نظر و دارم اگه میخواین براتون میفرستم به علاوه چند تا سوال خوب سرعت
-
@mr-fantastic من جزوه خود استاد پویان نظر و دارم اگه میخواین براتون میفرستم به علاوه چند تا سوال خوب سرعت
@ariana-ariana در سینتیک گفته است:
اگه لطف کنی ممنون میشم
-
اگه لطف کنی ممنون میشم
-
@mr-fantastic https://uupload.ir/view/xqdn_new_doc_2021-03-16_21.09.pdf/
-
@mr-fantastic https://uupload.ir/view/xqdn_new_doc_2021-03-16_21.09.pdf/