چحور بخونم تو این مدت کم راهنماییم کنید🙏🏻
-
بچه ها یه راه بهم پیشنهاد کنید
ک مثلا تو اینفرصت کمفصلای پرسئوال زیست دهم
مثلا فصل ۲_۳_۴_۷
چحور بخونمک قشنگ بفهمم
هرچی تست میزنمنصف بیشترش اشتباس🥺
و همچنبن برا یازدهم و
بخصوص دوازدهم که یه عالمه مشکل دارمتوش ینی🥺 -
-
سلام
من از این روش میرم. امیدوارم برای شما هم جواب بده:
درسنامه رو بخونید و بعد تست آموزشی(یعنی هر تستی که میزنید بعد پاسخنانه رو چک کنید و نکات رو یادداشت کنید) کلا خاصیت این نوع تست ها همینه که شما با نکات جدید یا اینکه پیچیده تر آشنا میشید
برای مثال روز بعد برید گفتار بعد و گفتار قبلی مررو کنید و تست پوششی بزنید (برای مثال نصف تست های قسمت قبل) بعدش درسنامه گفتار جدید که خوندید و تست زدید
روز بعدش دو گفتار رو تست پوششی و یک گفتار (گفتار جدید)تست آپوزشی
تا پایان فصل همینکار رو انجام بدید و تست های ترکیبی پایان فصل که رسیدید رو زماندار بزنید
فصل بعد که رفتید میتونید تست های علامتدار(تست های نکته دار) فصل قبل رو برای مرور استفاده کنید
فکر کنم بهش میگن مرور شناور در اینجا میبینید که هر گفتار چند بار مرور شده که این تسلطتون رو بالا میبره
وقتی که فهمیدید که ی گفتار یا فصل رو خوبِ خوب فهمیدید میتونید بزارینش کنار(البته مرور رو باید داشته باشید(البته در بازه های طولانی تر))
موفق باشید
یاعلی -
این طرح درسیه که گفتار های مهم ۳ سال رو در ۴۸ سال میخونم اگه خواستین میتونید ازش استفاده کنید (حذفیات داره بدلیل زمان. ولی اگه وقت کردم اونا رو هم میخونم)

-
این طرح درسیه که گفتار های مهم ۳ سال رو در ۴۸ سال میخونم اگه خواستین میتونید ازش استفاده کنید (حذفیات داره بدلیل زمان. ولی اگه وقت کردم اونا رو هم میخونم)

-
Hhh Hh
سلام :)
ببخشید یک سوال......شما برای هر گفتار...چقد روی متن کتاب و درس نامه وقت میذارید؟البته مثلا اگه بار اولتون باشه ک اون گفتار رو میخواید بخونید منظورم هست.سارا M 0
اگه اولین بار باشه. که من با فیلم اون گفتار رو مبینم. هر فیلم ۱۵_۲۰ دقیقه یا اگه طولانی باشه ۳۰ دقیقه(دور تند) (برای ی گفتاری که ۴فیلم داشته باشه تقریبا میشه ۱_۱:۳۰ ساعت)
و بعد کارگاه تست رو مبینم(به عنوان تست آموزشی تست هاش رو میزنم و تحلیل آقای موقاری رو مبینم) و بعد هم تست های تالیفی کتاب تست میزنم
کلا میشه حدود ۳_۲ ساعت -
سارا M 0
اگه اولین بار باشه. که من با فیلم اون گفتار رو مبینم. هر فیلم ۱۵_۲۰ دقیقه یا اگه طولانی باشه ۳۰ دقیقه(دور تند) (برای ی گفتاری که ۴فیلم داشته باشه تقریبا میشه ۱_۱:۳۰ ساعت)
و بعد کارگاه تست رو مبینم(به عنوان تست آموزشی تست هاش رو میزنم و تحلیل آقای موقاری رو مبینم) و بعد هم تست های تالیفی کتاب تست میزنم
کلا میشه حدود ۳_۲ ساعت -
من از متنی که نوشتی فک کنم خیلی پایه ی قوی تو زیست نداری.اگه این طور هست بهتره تمرکزت رو بزاری رو این فصل ها:
- فصل 2 و 3 و 5 سال دهم
- فصل 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 سال یازدهم
- فصل 1 و 2 و 7 سال دوازدهم
- فصل 4 سال دهم (گردش مواد و قلب)
- فصل 8 سال دوازدهم(رفتارشناسی)
- فصل 6 و 7 سال دهم(گیاهی)
- فصل 5 و 6 سال دوازدهم که از ماده و انرژی فصل 5 آغاز شده و به فتوسنتز و واکنش های فتوسنتزی فصل 6
ختم می شود.
اینا تقریبا مهم ترین فصل های زیست هستن که اگه بتونی تو ۵۰ روز جمع شون کنی( اونم با تست ) ۶۰ تا ۷۰ درصد کنکورت رو داری.
اینم یادت نره برای شروع تست بالا ولی آسون بزن تا کم کم راه بیافتی بعد سراغ تست های آزمون آزمایشی ها و کنکور برو و چند بار مخصوصا کنکور رو حل کن
تو این زمان باقی مانده خیلی سراغ تست های تالیفی نرو چون اذیت میشیو میتونی برای راحتی خودت گیاهی ها رو باهم ،جانوری ها رو هم باهم،فیزیو ها رو هم باهم بخونی تا نکته ترکیبی چیزی دیدی خودت ترکیب هاشو بزنی
(این برنامه ی ۵۰ رو هم تو سایت مشاور کنکور علیرضا افشار هست حتما ببینش) -
من از متنی که نوشتی فک کنم خیلی پایه ی قوی تو زیست نداری.اگه این طور هست بهتره تمرکزت رو بزاری رو این فصل ها:
- فصل 2 و 3 و 5 سال دهم
- فصل 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 سال یازدهم
- فصل 1 و 2 و 7 سال دوازدهم
- فصل 4 سال دهم (گردش مواد و قلب)
- فصل 8 سال دوازدهم(رفتارشناسی)
- فصل 6 و 7 سال دهم(گیاهی)
- فصل 5 و 6 سال دوازدهم که از ماده و انرژی فصل 5 آغاز شده و به فتوسنتز و واکنش های فتوسنتزی فصل 6
ختم می شود.
اینا تقریبا مهم ترین فصل های زیست هستن که اگه بتونی تو ۵۰ روز جمع شون کنی( اونم با تست ) ۶۰ تا ۷۰ درصد کنکورت رو داری.
اینم یادت نره برای شروع تست بالا ولی آسون بزن تا کم کم راه بیافتی بعد سراغ تست های آزمون آزمایشی ها و کنکور برو و چند بار مخصوصا کنکور رو حل کن
تو این زمان باقی مانده خیلی سراغ تست های تالیفی نرو چون اذیت میشیو میتونی برای راحتی خودت گیاهی ها رو باهم ،جانوری ها رو هم باهم،فیزیو ها رو هم باهم بخونی تا نکته ترکیبی چیزی دیدی خودت ترکیب هاشو بزنی
(این برنامه ی ۵۰ رو هم تو سایت مشاور کنکور علیرضا افشار هست حتما ببینش)دریا دریایی مرسی ازت قشنگم که اینقدر کامل توضیح دادی😍میشه بهم بدی اینستا ایشون رو که گفتی
-
سارا M 0
کلا میشه حدود ۳_۲ ساعتHhh Hh من زیست خوندم و شیمی خوندم ۵_۶ساعت طول میکشه🤦🏻♀️
-
Hhh Hh من زیست خوندم و شیمی خوندم ۵_۶ساعت طول میکشه🤦🏻♀️
Melika Kazemi 0
برای خودتون ی ساعت پایان مشخص کنید و با خودتون بگید که مثلا تا فلان ساعت باید اینقدر صفحه خونده باشم(البته باید ساعت نرمال رو درنظر بگیرین نه خیلی زیاد و نه خیلی کم)