کلاژن
-
دوستان کلاژن رو باید جزو ماده ی زمینه ای استخوان در نظر بگیریم یا نه؟
-
mahsa behnampour سلام نه کلاژن جزو ماده زمینه ای نیس
-
mahsa behnampour سلام نه کلاژن جزو ماده زمینه ای نیس
@kosar-mottaghi ممنون
-
از اونجا ک حوصله نداشتم تاپیک بزنم و وقتی داشتم موضوعو مینوشتم دیدم: عه اخجون یکی پرسیده گفتم همینجا بپرسم
درسته ک کلاژن جزو ماده زمینه ای نیس ولی چرا وقتی میگیم کلاژن درون ماده زمینه ایه غلطه؟ مثل این میمونه ک من داخل فلان ساختمونم جزو ساختمون نیستم ک
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم -
از اونجا ک حوصله نداشتم تاپیک بزنم و وقتی داشتم موضوعو مینوشتم دیدم: عه اخجون یکی پرسیده گفتم همینجا بپرسم
درسته ک کلاژن جزو ماده زمینه ای نیس ولی چرا وقتی میگیم کلاژن درون ماده زمینه ایه غلطه؟ مثل این میمونه ک من داخل فلان ساختمونم جزو ساختمون نیستم ک
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهمMichael Vey
کلاژن رو جزو ماده زمینه ای استخوان محسوب نمیکنن دلیلشو شما متوجه شدید به ماهم بگیددقیقا مثالتون هم درسته
-
دوستان تا دستتون بنده این رو هم لطفا یه راهنمایی بکنید
گیرنده حس تماس رو استاد موقاری در بخش حواس پیکری گفتند فاقد پوشش پیوندیه......
اما در بخش تحلیل شکل صفحه 21 یه جاییش گفتند یه سری گیرنده های با پوشش هم در لایه درم پوست داریم مثل گیرنده لمس ......الان بلاخره گیرنده لمس پوشش پیوندی داره یا نداره ):
-
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهم@Rahman-Atafat @Rita erfan
-
دانش-آموزان-آلاء تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 دوازدهمMichael Vey خب یه مسخره بازی خیلیم مسخرس ولی گوش کن تا بگم بهت
-
دوستان تا دستتون بنده این رو هم لطفا یه راهنمایی بکنید
گیرنده حس تماس رو استاد موقاری در بخش حواس پیکری گفتند فاقد پوشش پیوندیه......
اما در بخش تحلیل شکل صفحه 21 یه جاییش گفتند یه سری گیرنده های با پوشش هم در لایه درم پوست داریم مثل گیرنده لمس ......الان بلاخره گیرنده لمس پوشش پیوندی داره یا نداره ):
-
@Rahman-Atafat @Rita erfan
Michael Vey ایا بتو بگن هسته در یا درون سیتو پلاسم هست درسته یا نه ؟
-
mahsa behnampour خیر ماده زمینه ای دارای کلاژن نیست
-
@Ali-Akhlaghi نه گیرنده تماسی بافت پیوندی دارن هیچ جا استاد اینو نگفته حنما اشتباه شده یه بار دیگه گوش کن
@Rahman-Atafat ممنون از لطفتون بی دقتی کرده بودم
-
Michael Vey ایا بتو بگن هسته در یا درون سیتو پلاسم هست درسته یا نه ؟
@Rahman-Atafat بنظرم غلطه
-
@Rahman-Atafat بنظرم غلطه
Michael Vey آفرین اینم به همون دلیل غلطه
-
Michael Vey آفرین اینم به همون دلیل غلطه
@Rahman-Atafat بسی بسیار چرت هققق
-
@Rahman-Atafat بسی بسیار چرت هققق
Michael Vey دیگه چرت باشه یا نه سوال 98 هم همیجوری بود
-
Michael Vey دیگه چرت باشه یا نه سوال 98 هم همیجوری بود