لبه پرتگاه
-
دوروز دیگه سال تموم میشه از همیشه خسته ترم نسبت به قبل خیلییی عصبی ناراحت و بی حوصله شدم نمی دونم چمه.هر روز فشار های عصبی از همه طرف روم بیشتر میشه هرروز یه اتفاق بد هر روز دعوا و جنگ خسته شدم از این زندگی
لبه پرتگاهم و نمد چیکار کنم
-
دوروز دیگه سال تموم میشه از همیشه خسته ترم نسبت به قبل خیلییی عصبی ناراحت و بی حوصله شدم نمی دونم چمه.هر روز فشار های عصبی از همه طرف روم بیشتر میشه هرروز یه اتفاق بد هر روز دعوا و جنگ خسته شدم از این زندگی
مهدیه بانو در کمککککک فورییی گفته است:
#درکتون میکنم
-
#درکتون میکنم
ایلین حیدرزهی ممنونم
🥺
-
مهدیه بانو سلام
پرتگاه کجاست؟فشار عصبی رو کی نیست؟
آخه شما دهمی هنوز زوده
یه ذره استراحت بکنشادکده هم برو یه سری بزن
کلا سخت نگیرید توی دعوا هم شرکت نکنید تمام -
مهدیه بانو سلام
پرتگاه کجاست؟فشار عصبی رو کی نیست؟
آخه شما دهمی هنوز زوده
یه ذره استراحت بکنشادکده هم برو یه سری بزن
کلا سخت نگیرید توی دعوا هم شرکت نکنید تمامz Gheibi ممنونم گلم
چشم سعی میکنم شرایط خیلی بده و وضعیت قرمز ممنونم از پیشنهادت
-
سلام با این وضعیت پیشنهاد میدم عید رو کلا به استراحت و تفریح های سالم بپردازید
هنوز دهم هستید و وقت فراوون دارید
یه دانش آموز باید سال دهم بیشتر استراحت کنه ولی نه اینکه قید درس رو هم بزنه(البته اگر هدفتون درس و کنکوره)
سال یازدهم یکم بیشتر به فکر درس باشید ولی بازم استراحت فراموش نشه
تو بحث ها و دعواهایی هم که پیش میاد و واسه همه هم هست اصلا درگیر نشید و هرکس هرچی گفت بگید چشماینطور خیلی از بحث ها به خوبی خاتمه پیدا میکنه(هرچند میدونم خیلی سخته
)
و اینکه خسته شدید از این زندگی نمیدونم واقعا چی بگم
استاد ناصری تو یه کلیپ درس دینی گفتند که امام خمینی یه پیرمرد هفتاد ساله بوده و انقلاب کرده
ولی ما جوونای این دوره تو سن زیر ۲۰سال از زندگی خسته میشیم
در آخر هم واسه اینکه خستگیتون در بره چندتا فیلم کمدی ببینید و کامل ریکاوری بشید ولی حواستون به وظایفتون در قبال دیگران هم باشه که بحث و جدلی پیش نیاد
امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب بشه -
سلام با این وضعیت پیشنهاد میدم عید رو کلا به استراحت و تفریح های سالم بپردازید
هنوز دهم هستید و وقت فراوون دارید
یه دانش آموز باید سال دهم بیشتر استراحت کنه ولی نه اینکه قید درس رو هم بزنه(البته اگر هدفتون درس و کنکوره)
سال یازدهم یکم بیشتر به فکر درس باشید ولی بازم استراحت فراموش نشه
تو بحث ها و دعواهایی هم که پیش میاد و واسه همه هم هست اصلا درگیر نشید و هرکس هرچی گفت بگید چشماینطور خیلی از بحث ها به خوبی خاتمه پیدا میکنه(هرچند میدونم خیلی سخته
)
و اینکه خسته شدید از این زندگی نمیدونم واقعا چی بگم
استاد ناصری تو یه کلیپ درس دینی گفتند که امام خمینی یه پیرمرد هفتاد ساله بوده و انقلاب کرده
ولی ما جوونای این دوره تو سن زیر ۲۰سال از زندگی خسته میشیم
در آخر هم واسه اینکه خستگیتون در بره چندتا فیلم کمدی ببینید و کامل ریکاوری بشید ولی حواستون به وظایفتون در قبال دیگران هم باشه که بحث و جدلی پیش نیاد
امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب بشهابوالفضل ریسی ممنونم از حرفای خوبت
️چشم
-
برای سال نو من پیشنهاد میدم سه کتاب از دارن هاردی رو تهیه کنید و بخونید کتاب های کم حجمی اند برای شروع یک سال برنامه و روش خوبی رو توصیه میکنه
1- اثر مرکب
2- امسال تکرار نخواهد شد
3- استثنا باشید
از انتشارات نسل نو اندیش هستش می تونید از طاقچه و فیدیبو هم دانلودش کنید اگرم خواستید نسخه فیزیکی چاپیشو تهیه کنید اگر علاقه مند بودید
-
برای سال نو من پیشنهاد میدم سه کتاب از دارن هاردی رو تهیه کنید و بخونید کتاب های کم حجمی اند برای شروع یک سال برنامه و روش خوبی رو توصیه میکنه
1- اثر مرکب
2- امسال تکرار نخواهد شد
3- استثنا باشید
از انتشارات نسل نو اندیش هستش می تونید از طاقچه و فیدیبو هم دانلودش کنید اگرم خواستید نسخه فیزیکی چاپیشو تهیه کنید اگر علاقه مند بودید
Tony Montana باش چشم ممنونم ازت
-
مهدیه بانو
سلام.از هرچیزی که باعث ناراحتیت میشه بهتره دورباشی البته اگه به ضررته
نمیدونم منظورمو متوجه میشی یا نه اما بعضی اوقات آدما بابت چیزایی ناراحت میشن که اون چیز براشون مفیده و بعدا میفهمن
این دو روز کارهایی که خوشحالت میکنه رو انجام بده
عید هم بشین درس هایی که عقب افتادی رو بخون مثل ما بدبخت نشی
مطمئنم انقدر قوی هستی که چند روز دیگه حال خوبتو ببینم -
مهدیه بانو
سلام.از هرچیزی که باعث ناراحتیت میشه بهتره دورباشی البته اگه به ضررته
نمیدونم منظورمو متوجه میشی یا نه اما بعضی اوقات آدما بابت چیزایی ناراحت میشن که اون چیز براشون مفیده و بعدا میفهمن
این دو روز کارهایی که خوشحالت میکنه رو انجام بده
عید هم بشین درس هایی که عقب افتادی رو بخون مثل ما بدبخت نشی
مطمئنم انقدر قوی هستی که چند روز دیگه حال خوبتو ببینمAmir 6 ممنونم از حرفای خوبت
️ باش
-
مهدیه بانو
عزیزم زندگی شبیه فصله
هیچ فصلی همیشگی نیست غیر اینه؟
در زندگی هم روزهایی برای کاشت، داشت، استراحت و تجدید حیات وجود دارد
زمستان تا ابد قرار نیس طول بکشه اگر امروز مشکلاتی داری
بدون که بهار هم در پیش هس
شنبه قراره عید بشه سال جدید و عید و عیدی
وقتی تو حالت خوب نباشه قرار نیس توی عید هم زیاد بهت خوش بگذره پس اگ واقعا خواهان عشق و شادی هسی بلند شو دستات رو بذا رو زانو هات و از اول شروع کن و از زندگیت لذت ببر
هنوز خیلی چیزا وحود داره برای زیبا زیستن
هنوز خیلی افراد منتظر خنده های شیرینت هسن -
مهدیه بانو
عزیزم زندگی شبیه فصله
هیچ فصلی همیشگی نیست غیر اینه؟
در زندگی هم روزهایی برای کاشت، داشت، استراحت و تجدید حیات وجود دارد
زمستان تا ابد قرار نیس طول بکشه اگر امروز مشکلاتی داری
بدون که بهار هم در پیش هس
شنبه قراره عید بشه سال جدید و عید و عیدی
وقتی تو حالت خوب نباشه قرار نیس توی عید هم زیاد بهت خوش بگذره پس اگ واقعا خواهان عشق و شادی هسی بلند شو دستات رو بذا رو زانو هات و از اول شروع کن و از زندگیت لذت ببر
هنوز خیلی چیزا وحود داره برای زیبا زیستن
هنوز خیلی افراد منتظر خنده های شیرینت هسنFiroozeh Sabbaghinezhad آخ چقدرررررر قشنگ بود چسبید بهم مرسی از امیدی که بهم دادی